Spontaan, oprecht en creatief, dat ben ik! Ik houd ervan om mensen te laten stralen en ze het gevoel te geven zichzelf te mogen zijn.

Graag geef ik advies, neem ik de tijd en denk ik met je mee om het perfecte plaatje compleet te maken. 

Mijn naam is Fernanda Kipp. Vanaf 2006 gediplomeerd Hairstyliste en Visagiste uit Apeldoorn. Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van bruidskapsels en bruidsmake­-up. Ook verzorg ik graag kapsels en make­-up tijdens fotoshoots voor particulieren, bedrijven en modellen.

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met me op en wie weet zie of spreek ik je binnenkort! 

Liefs, Fernanda 

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betalen kan zowel voor- als achteraf. Contant of per bank.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Bezoeker, laat een review achter over Fernanda Kipp en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Fernanda Kipp

4.9
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
sanneprijn
Door Sanne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Kies Fernanda! Zij is de beste!!! Ik ben helemaal tevreden.

Vanaf de eerste foto's die ik op Instagram tegen kwam wist ik het. Het kapsel in een fotoshoot sprong er voor mij uit. Lekker gewaagd. Fernanda moest ik hebben. Ik wilde graag een wat ander bruidskapsel, namelijk: stoer, een gevlochten-achtige hanenkam (werd uiteindelijk beter dan een vlecht) en beetje viking-achtig. Fernanda heeft verstand van haar en ze pakte het meteen goed aan. Ik kon mooi in de spiegel meekijken en met de minuut werd het toffer. Het proefkapsel en de daarbij behorende make-up waren in één keer goed.

Op de trouwdag zelf ging het heel vlot, was het gezellig en zat het haar en make-up wederom fantastisch. Als ik de foto's nu terug zie, denk ik nog steeds wat een gaaf kapsel en mooie make-up. Dat kan niet elke kapper op deze manier. Ook mijn ogen vielen door de make-up nog meer op. De make-up was niet te aanwezig, maar accentueerde net even de mooiste punten extra. Ik kom graag nog een keer bij Fernanda terug voor een ander feestkapsel.

Misbruik rapporteren
Sanne, wat een prachtige review heb je achter gelaten! Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Ik vond het heel erg leuk om jouw haar en make-up te verzorgen voor jullie trouwdag! En wat werd er ook goed voor mij gezorgd. Een heerlijke salade als lunch, gezellig met elkaar aan tafel. Ik heb genoten van de fijne ochtend en hoop je zeker nog eens terug te zien!

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier