Laat je inspireren door deze bruidskapsels met sluier!

Ontelbaar veel mogelijkheden om jouw bruidskapsel perfect te laten uitkomen met je sluier. Wij hebben de mooiste bruidskapsels met sluier voor je op een rijtje gezet!

  • Haarstylisten en Kapsel
  • Adviseren
  • Sluier
  • Losse haren
  • Opgestoken haar
  • Vlechten
  • Bruid

Alle aanstaande bruiden weten dat je de dag voor jullie bruiloft rust moet nemen om zo heerlijk uitgerust te kunnen genieten van deze grote dag. Maar de zenuwen zijn één dag voor de bruiloft op zijn hoogst en velen zullen dan ook niet aan hun gewenste aantal uurtjes slaap komen. Hierom is goede make-up en een prachtige sluier dan ook erg belangrijk. Maar welk bruidskapsel staat goed bij een sluier? Kijk snel verder en laat je inspireren!

Adverteren

Het is ook belangrijk om te bepalen welke sluier bij jouw past. Sluiers zijn er  namelijk in vele soorten en maten. Het is belangrijk dat jouw prachtige sluier op de juiste wijze wordt vastgezet in jouw bruidskapsel, zodat je je er de hele dag geen zorgen over hoeft te maken!  De bruidsstyliste zal je helpen hoe je de sluier het beste kunt bevestigen, zodat je deze in de avond eventueel zelf kan losmaken voor het trouwfeest. 

Er zijn veel verschillende trouwkapsels mogelijk, maar deze hebben één ding in gemeen: Ze staan prachtig bij elke sluier! De bruidskapsel trends van dit moment zijn bruidskapsels met vlechten en bruidskapsels met los haar. Steeds meer bruiden kiezen voor deze prachtige haarstijl en ook de gasten gaan voor geweldige kapsel. Een ander veelvoorkomend kapsel is laag opgestoken haar. De sluier zal boven of onder het opgestoken haar komen. Bruiden die hun haar graag los dragen kunnen hun kapsel verrijken met mooie diademen, bloemen of haarspelden, passend bij de stijl van de sluier en trouwjurk. Nog op zoek naar een kapster voor jouw bruiloft? Neem dan snel een kijkje voor de beste haar & make up leveranciers in onze database!

Ontelbaar veel mogelijkheden om jouw bruidskapsel perfect te laten uitkomen met je sluier. Laat je verleiden door onze bruidskapsels met sluier voor 2020 en wees de mooiste en gelukkigste bruid van 2020!

Meer lezen over bruidskapsels? Lees dan ook:

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Laat je inspireren door deze bruidskapsels met sluier!