Bruidskapsels met bloemenkrans, voor een originele look op jouw bruiloft in 2019!

Op wat voor manier je de bloemenkrans ook draagt, het straalt absoluut elegantie uit.

  • Accessoires bruid
  • Adviseren
  • Bruid
  • 2019
  • Galleries

Je hebt toekomstige bruiden vast en zeker wel eens horen praten over hoe zij hun haar willen op hun grote dag! Naast de bruidsjurk, bruidslingerie en schoenen zijn de haren natuurlijk ook belangrijk! Terwijl de meeste dames gaan voor opgestoken haar of juist los, met diadeem of kleine sieraden, is er nieuwe trend die we steeds vaker tegenkomen: de bloemenkrans. In deze fotogalerij willen we je graag de nieuwste trends op het gebied van bloemenkransen voor 2019 laten zien.

Zoals je kunt zien hebben de foto’s een hele natuurlijke bohemian uitstraling en zijn ze op hun eigen manier toch weer heel verschillend. Je kunt de bloemenkrans bijvoorbeeld dragen als je een pony hebt, een elegante vlecht, of met los haar. Op wat voor manier je de bloemenkrans ook draagt, het straalt absoluut elegantie uit. Daarnaast is het creëren van een look met de bloemenkrans ook gemakkelijk en voorkom je heel wat uren in de kappersstoel.

Neem snel een kijkje en ontdek alle manieren om met je bloemenkrans te pronken op je bruiloft! Wil je nog meer leuke inspiratie opdoen? Bekijk dan Instagram, Facebook en Pinterest!

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!