• Online magazine
  • Deze visagisten en haar stylisten uit Noord-Holland laten jou stralen op je trouwdag!

Deze visagisten en haar stylisten uit Noord-Holland laten jou stralen op je trouwdag!

Reken voor jouw trouwdag op een professional die jou klaarstoomt voor de grote dag, waarop je kan huilen - van geluk - terwijl jouw make up, ondanks alle uitdagingen, op en top blijft zitten. Zankyou presenteert: de zeven beste visagisten van Noord-Holland!

  • Beauty
  • Adviseren
  • Bruid
  • Nederland
  • Noord-Holland

Je trouwdag is één van de mooiste dagen in je leven. Het is dan natuurlijk meer dan logisch dat je er op je mooiste uit wilt zien. Er zijn mensen die een speciale opleiding hebben gevolgd om hiervoor te zorgen: visagisten en haarstylisten. In dit stuk hebben we de beste visagisten en haarstylisten van Noord-Holland opgezocht. Het is hun passie ervoor te zorgen dat jij op jouw bijzondere dag er op je mooiste uitziet. Wat er verder ook gebeurd op die dag, aan jou prachtige verschijning zal het zeker niet liggen. Lees hier wat de beauty specialisten in Noord-Holland voor jou kunnen betekenen. Klaar om er verbluffend uit te zien?

De visagisten en haar stylisten genoemd in dit artikel zijn:

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Judy Art of Make up – Bezoek de website

Adverteren

Als je Judy Art of Make up inschakelt om jou Haar en Make up te verzorgen kies je voor kwaliteit en perfectie. Judy zorgt er met veel passie voor dat jij zorgeloos kunt stralen op jouw bijzondere dag. Tevens zorgt Judy ervoor dat je dat zo ontspannen mogelijk aan je trouwdag begint. Ze geeft je vertrouwen en stelt je op je gemak. Wat er verder ook gebeurt, je haar en make up zal perfect blijven zitten. Als eerste wordt er een proefsessie ingepland. Hierin bespreek je samen met Judy jouw wensen. Judy heeft door haar rijke ervaring mooie ideeën voor een perfecte creatie. Samen creëren jullie een geweldig mooi beeld en weet je exact hoe jij gaat stralen op je mooie dag. Bij Judy Art of Make up ben je dus in zeer deskundige handen. Het is haar passie om ervoor te zorgen dat emotie, stijl en schoonheid samensmelten. Naast bruidsmake-up en haarstyling kun je Judy ook inschakelen als make-upcoach.

Judy Art of Make up. Foto: Sophie Prins FotografieNeem nu contact op met Judy Art of Make up!
Judy Art of Make up. Foto: Sophie Prins Fotografie
Judy Art of Make up. Foto: Kisses & ConfettiNeem nu contact op met Judy Art of Make up!
Judy Art of Make up. Foto: Kisses & Confetti

Visagie Baron – Bezoek de website

Kelly van Visagie Baron zet zich voor 100% in om ervoor te zorgen dat jij er op je allermooiste uitziet op je trouwdag. Denk aan een prachtig verzorgd bruidskapsel en perfecte bruidsmake-up die beide helemaal passen bij jouw persoonlijkheid. Daarnaast krijg je ook nog passend advies over wat er allemaal mogelijk is qua make-up of hairstyling. Visagie Baron zorgt er niet alleen voor dat je make-up en haren er op de dag zelf mooi uitziet, ze zal er ook voor zorgen dat je straalt en je make-up er feilloos uitziet voor de bruidsfotografie en HD videografie. Niet alleen je make-up ziet er feilloos uit, ook je haren. Of het nu regent, extreem heet is of er sprake is van luchtvochtigheid: je haar zal er prachtig in model blijven. Visagie Baron zal namelijk haar kennis en technieken inzetten om ervoor te zorgen dat niets je kapsel zal verpesten. Je make-up en haren kunnen gedaan bij jou thuis op locatie.

Visagie Baron. Foto: Evert Doorn FotografieNeem nu contact op met Kelly!
Visagie Baron. Foto: Evert Doorn Fotografie
Visagie Baron. Foto: Edgar BroekmanNeem nu contact op met Kelly!
Visagie Baron. Foto: Edgar Broekman

Blush & Rouge – Bezoek de website

De zusjes Marjolijn en Lonneke van Blush & Rouge zorgen ervoor dat jij zult stralen als nooit tevoren op jouw grote dag! Samen met jou gaan zij op zoek naar jouw unieke en persoonlijke bruidskapsel en bijpassende bruidsmake-up tijdens een persoonlijke proef sessie. Het belangrijkste van jouw look is dat jij je er goed en zelfverzekerd bij voelt en hier zal Blush & Rouge voor zorgen! Als jij de verantwoordelijkheid voor jouw haar- en make-up op de grote dag in handen van dit ijzersterke zussen team legt, weet je zeker dat jij de dag stressloos zult beginnen. Je zult er de gehele dag geweldig uit zien – daar zorgen zij voor!

Foto: Blush & RougeNeem NU contact op!
Foto: Blush & Rouge
Foto: Blush & RougeNeem NU contact op!
Foto: Blush & Rouge

Michelle Alders Hair & Make-up Artist – Bezoek de website

Michelle van Michelle Alders Hair Make-up Artist werkt graag als jouw visagiste en haarstyliste op jouw gewenste locatie. Omdat ze jou haar en make-up op een geweldige manier kan verzorgen hoef je dus niet apart een kapster en/of visagiste te zoeken. Als professionele allrounder kan Michelle jouw wensen omtrent je haar en make-up laten uitkomen en naast die van jou ook die van je daggasten. Als ze willen tenminste! Wil je Michelle alleen inschakelen voor je bruidskapsel of bruidsmake-up dan kan dat natuurlijk ook. Qua make-up werkt Michelle met de beste merken en materialen. Door deze kwaliteit en door haar kennis en ervaring kan ze jou een verbluffend eindresultaat garanderen. Michelle is gevestigd in Noord-Holland, maar komt op alle locaties in heel Nederland. Zowel voor de trouwdag als voor de proefsessie. Wil je graag nog een mooie haaraccessoire voor jezelf of voor je bruidsmeisjes? Kijk dan eens in de webshop van Michelle.

Foto: Michelle Alders Hair & Make-up ArtistNeem nu contact op met Michelle!
Foto: Michelle Alders Hair & Make-up Artist
Michelle Alders Hair & Make-up Artist. Foto: Elisabeth van Lent Neem nu contact op met Michelle!
Michelle Alders Hair & Make-up Artist. Foto: Elisabeth van Lent

Olga Petrenko – Bezoek de website

Al sinds 2009 werkt Olga Petrenko als zelfstandig visagiste en haarstylist. Zowel in Nederland als in Duitsland, Zwitserland en Rusland heeft ze opleidingen en cursussen gevolgd. Bij Olga ben je sowieso in goede handen! Ondanks dat ze momenteel werkt bij RTL 4 als vaste visagiste (ja echt waar), doet ze nog steeds met alle liefde jouw bruidsmake-up. Simpelweg omdat ze dit heerlijk vindt om te doen. Olga ziet bruidsmake-up zelfs als het mooiste onderdeel van haar werk als visagiste en haarstylist. Het is haar ware passie, omdat ze het geweldig vindt om de schoonheid van de bruid naar voren te laten komen zodat ze gaat stralen en er verbluffend uitziet. Je trouwdag is één van de mooiste dagen in je leven en ook één van de meest emotionele dagen. Om die reden wil Olga ervoor zorgen dat je er niet alleen prachtig uitziet, maar je ook geweldig voelt.

Foto: Olga PetrenkoNeem nu contact op met Olga!
Foto: Olga Petrenko
Foto: Olga PetrenkoNeem nu contact op met Olga!
Foto: Olga Petrenko

Chica charming – Bezoek de website

Angela van Chica charming ziet het als een enorme eer als zij wordt ingeschakeld om je te helpen ervoor te zorgen dat je er op jouw dag uitziet als de allerbeste versie van jezelf. Chica charming verzorgt de bruidsstyling (onder andere bruidsmake-up) in Amsterdam en omgeving. Maar ze is ook bereid om naar andere plekken in het land te gaan. Voordat Chica charming langskomt op je grote dag, spreken jullie een proefsessie af. Tijdens deze sessie kunnen jullie bepalen welke bruidsmake-up en welk bruidskapsel het mooiste past bij jouw wensen. Daarnaast is het ook belangrijk dat jullie kennismaken en dat je jezelf helemaal op je gemak kunt voelen. Voor Chica charming is het belangrijk dat je de volste vertrouwen hebt in haar make-up en haarstylings skills. De make-up die wordt gebruikt is minerale make-up van merk Creative Cosmetics. Deze make-up is dekkend maar je voelt het niet zitten en het oogt heel natuurlijk. Ideaal dus voor op je trouwdag en ook een hele goede make-up voor bruidjes die niet gewend zijn make-up te dragen. Het is ook zeer geschikt voor de gevoelige huidjes!

Foto: Chica CharmingNeem nu contact op met Angela!
Foto: Chica Charming
Foto: Chica CharmingNeem nu contact op met Chica!
Foto: Chica Charming

Studio Stroop – Bezoek de website

De professionals van Studio Stroop weten dat een prachtig bruidskapsel en bijpassende make-up een belangrijk onderdeel van de mooiste dag van je leven vormen. Studio Stroop heeft een team van haarstylisten en visagisten die gespecialiseerd zijn in bruidsarrangementen. De teamleden zijn allemaal leuk in omgang, creatief en hebben veel kennis over het vak. Je haar en make-up kan bij jou thuis op de dag zelf verzorgd worden, maar het is ook mogelijk om dit in de studio in Amsterdam te laten doen. Er wordt altijd zorgvuldig bekeken welke stijl make-up en kapsel het beste bij jou en je bruidskleding past. Op die manier wordt het een prachtig geheel die ook nog eens op jouw lijf geschreven is. Studio Stroop kan je verzekeren dat je een geweldig mooi kapsel krijgt met daarbij wonderschone en langdurig houdbare make-up waarbij je huid er toch stralend en gezond uitziet. Als extraatje krijg je bij Studio Stroop tijdens je proefkapsel en make-up in Amsterdam persoonlijke tips voor je haar, make-up en krijg je ook nog een persoonlijke huidanalyse.

Foto: Studio StroopNeem nu contact op met Studio Stroop!
Foto: Studio Stroop
Foto: Studio StroopNeem nu contact op met Studio Stroop!
Foto: Studio Stroop

Studio Sjans – Bezoek de website

Sainah Reis is de make-up artist en haarstylist achter Studio Sjans. Sainah heeft hiervoor een professionele opleiding gevolgd. Het is haar passie om mensen, en vooral bruiden mooi te maken en het beste in hen naar voren te halen. Dat is jezelf mooi voelen, zelfverzekerd en trots. Sainah wordt er blij van als ze bruiden kan laten stralen. Als je Studio Sjans inschakelt voor jouw haren en/of make-up voor jouw bijzondere dag, dan krijg je er altijd een try out bij. Tijdens deze afspraak gaan jullie samen bekijken welke make-up en haarstyling het beste bij jou en je trouwjurk past en waarin je jezelf het meest fantastisch voelt. Studio Sjans is er niet alleen voor de bruiden. Nee, Studio Sjans is er ook voor de bruidegomHet komt steeds vaker voor dat Sainah ook wordt ingeschakeld om ervoor te zorgen dat de bruidegom er ook fris en uitgeslapen uitziet. Zonder dat het te zien is dat de bruidegom make-up op heeft, zorgt ze ervoor dat ook hij bevrijd is van rode plekken, pukkels, wallen of donkere kringen onder zijn ogen.

Foto: Studio SjansNeem nu contact op met Sainah!
Foto: Studio Sjans
Foto: Studio SjansNeem nu contact op met Sainah!
Foto: Studio Sjans

Visagie Guru – Bezoek de website

Als je binnenkort gaat trouwen en je er perfect uit wilt zien op je bijzondere dag, zoek dan niet verder. Natalia van Visagie Guru staat graag voor je klaar. Natalia is al meer dan 15 jaar een professioneel make-up artist en hairstylist. Waarom? Omdat ze houdt van schoonheid. Natalia vindt het geweldig om het perfecte plaatje te creëren voor elke bruiloft dus ook zeker die van jou. Een make-up artist is werkelijk een artiest die van het menselijke gezicht nog iets mooiers kan maken dan het van nature al is. Haar doel is jouw persoonlijkheid en vrouwelijke schoonheid prachtig te laten uitkomen terwijl ze rode vlekjes en oneffenheden subtiel verbergt. Daarnaast zal ze hetzelfde doen voor je trouwkapsel, want je haar is 50% van je hele look. Naast bruidsmake-up en haarstyling kan je Visagie Guru ook inschakelen voor haarstyling voor de bruidegom. Natalia kan je kapsel en make-up ook verzorgen geheel in een stijl die je graag wilt. Zoals vintage, boho, vintage chic, retro of glamour.

Foto: Visagie GuruNeem nu contact op met Natalia!
Foto: Visagie Guru
Foto: Visagie GuruNeem nu contact op met Natalia!
Foto: Visagie Guru

Pamela Scholze – Bezoek de website

Pamela Scholze is al ruim 9 jaar een professionele visagist en haarstylist en het is haar grootste passie. Ze is begonnen als schoonheidsspecialist en heeft daarna de specialisatie tot make-up artist en decoratieve hairstylist eraan toegevoegd. Door deze achtergrond weet je zeker dat je bij Pamela Scholze in goede handen bent. Als je Pamela inhuurt voor bruidsmake-up en/of bruidskapsel krijg je er altijd een proefsessie bij. Zo kunnen jullie goed bespreken wat jouw wensen zijn en hoe Pamela deze wensen kan vervullen. Uiteindelijk ga je er precies zo uitzien als waar je altijd van had gedroomd, dat is namelijk Pamela haar kracht. Pamela doet ook graag het haar en de make-up van de bruiloftsgasten. Wil je een jouw look naturel houden dan zal Pamela de make-up subtiel en luchtig aanbrengen. Wil je toch meer uitpakken? Ook daarbij kan Pamela je helpen.

Foto: Pamela ScholzeNeem nu contact op met Pamela!
Foto: Pamela Scholze
Foto: Pamela ScholzeNeem nu contact op met Pamela!
Foto: Pamela Scholze

Amy’s Visagie – Bezoek de website

Amy Spaan van Amy’s Visagie heeft van haar diepgewortelde passie haar werk gemaakt: mensen nog mooier maken en dat kan ze zeer goed. Amy heeft haar vakopleiding visagie afgerond bij Studio Creatieve. Ze zorgt er tot op heden altijd voor dat ze haar kennis up-to-date blijft en ze deze blijft verbreden. Op die manier is ze altijd bij de tijd en kan ze ervoor zorgen dat ze op de hoogte is van alles trends en nieuwe ontwikkelingen in de visagie. Amy werkt uitsluitend met producten van Creative Cosmetics. Deze producten zijn 100% natuurlijk, parabenen vrij en bevatten geen olie, talk, geur- of kleurstoffen en houdbaarheidsmiddelen. Daarnaast worden de producten niet op dieren getest. Creative Cosmetics hebben de beste producten om ervoor te zorgen dat jij prachtig straalt tijdens je bruiloft. Amy’s Visagie is in te schakelen voor bruidsmake-up, bruidskapsels, feestmake-up of workshops.

Foto: Amy's VisagieNeem nu contact op met Amy!
Foto: Amy’s Visagie
Foto: Amy's VisagieNeem nu contact op met Amy!
Foto: Amy’s Visagie

Nu we je voorzien hebben van de beste beauty specialisten in Noord-Holland zodat je er op je beste uit kunt zien, kunnen we je ook voorzien van andere tips en weetjes voor jullie bijzondere dag. Denk aan de beste trouwlocaties in Amsterdam, de mooiste trouwkastelen in heel Nederland of lees onze 5 tips om de perfecte trouwjurk te vinden. Je kunt nog meer leuke tips en weetjes vinden op FacebookInstagram of Pinterest.

*De visagisten en haar stylisten zijn door Zankyou gekozen en op willekeurige volgorde geplaatst.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Chica charming Haar en Make-up
Studio Stroop Haar en Make-up
Studio Sjans Haar en Make-up
Olga Petrenko Haar en Make-up
Baron Bruidsstyling Haar en Make-up
Judy Art of Make up Haar en Make-up
Visage Guru Haar en Make-up
Amy Visagie & Hairstyling Haar en Make-up
Pamela Scholze Haar en Make-up
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!