De beste visagisten uit Noord-Holland voor jouw bruiloft!

Het is zo ver, je gaat trouwen en je mag je eindelijk een keer helemaal opdoffen. Waar de gemiddelde Nederlander niet zo snel over de top gaat, mag je bij een bruiloft helemaal losgaan. Dat betekent niet alleen de mooiste jurk, de beste locatie, het lekkerste eten en het gaafste feest. Over de top gaan zit hem ook in de details, zoals een prachtige oogopslag creëren, je lippenstiften voor een fantastische eerste kus als newlywed, en je gezicht contouren als nooit tevoren. Hoewel het misschien overdreven lijkt, is make-up heel persoonlijk, maar bovenal verschrikkelijk lastig om goed aan te brengen.

Reken voor jouw trouwdag dan ook op een professional die jou klaarstoomt voor een lange dag waarop je kan huilen -van geluk- terwijl jouw make up, ondanks alle uitdagingen die op een trouwdag komen kijken, op en top blijft zitten. Zankyou presenteert: de zeven beste visagisten van Noord-Holland! 

Trouwen jullie niet in Noord-Holland? Geen zorgen! Zankyou heeft voor jou ook de beste visagisten uit Zuid-Holland en Utrecht op een rij gezet!

Michelle Alders Hair & Make-up. Foto: Elisabeth Van Lent Wedding Photography
Michelle Alders Hair & Make-up. Foto: Elisabeth Van Lent Wedding Photography

Chica Charming

Angela van Chica Charming kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Eerder dit jaar is ze door Zankyou uitgeroepen tot beste visagist van Nederland in de jaarlijkse ZIWA Awards. Deze charmante visagist en haarstylist heeft haar studio in Amsterdam, maar werkt door heel Nederland. Ze werkt met de puurste materialen, dus zelfs de meest tere huidjes zullen er stralend uitzien tijdens de bruiloft. “Je voelt de make-up niet zitten en je bruidsmake-up oogt natuurlijk terwijl het wel een goede dekking heeft. Daar komt bij dat het beter blijft zitten dan vloeibare make-up en het geeft minder af.” Ook niet onbelangrijk!

Foto: Chica Charming
Foto: Chica Charming
Foto: Chica Charming
Foto: Chica Charming

Blush & Rouge

Marjolijn en Lonneke zijn trotse eigenaresses van Blush & Rouge. De twee zussen gooiden in 2015 het roer om en begonnen met een nieuwe opleiding. Niet lang daarna begonnen ze hun eigen bedrijf. De passie voor make-up en haarstyling zat er al vroeg in, en dat is zeker te zien! Het voordeel van het werken in duo? Twee visagisten kunnen natuurlijk meer werk aan dan slechts één paar handen. Dus wil je jouw belangrijkste gasten ook opgemaakt hebben? Dan kun je ook bij Blush & Rouge terecht. ”Dat kunnen wij ook verzorgen omdat wij ook als team samenwerken. En mocht je al wat ideeën en voorbeelden hebben, dan kun je deze naar ons toesturen. Je krijgt een persoonlijk advies en jouw wensen staan voorop!”

Blush & Rouge. Foto: Hoogland Fotografie
Blush & Rouge. Foto: Hoogland Fotografie
Blush & Rouge. Foto: Fotografie Chantal
Blush & Rouge. Foto: Fotografie Chantal

Visagie Baron

Kelly Baron van Visagie Baron zorgt voor een 100% tevredenheidsgarantie. Hoe? “Ik neem alle tijd voor je en luister goed naar al je wensen. En mocht het zo zijn dat je niet tevreden bent dan kun je altijd voor een tweede proefsessie gaan of de samenwerking annuleren.” Maar geen zorgen, Kelly zorgt altijd voor die wauw-factor! Mede daarom won zij de Dutch Wedding Award 2016/2017 voor beste bruidshairstylist/visagist! En ook niet onbelangrijk, bruiden die tussendoor graag een touch up of zelfs een compleet nieuwe look willen voor het feest, kunnen hiervoor ook bij Visagie Baron terecht. “Ik kom dan ´s avonds na het diner langs om je bruidsmake-up en bruidskapsel na te lopen en bij te werken!” Ideaal!

Visagie Baron. Foto: Marthe Stevens
Visagie Baron. Foto: Marthe Stevens
Visagie Baron. Foto: Madieke Worrell
Visagie Baron. Foto: Madieke Worrell

Make-up by Zaar

Your makeup is the cherry on top of the wedding cake. Met iemand die zo een life quote gebruikt weet je wel dat het goed zit. Make-up by Zaar is na een carrière in de mode overgestapt naar bruiloften. Want zoals ze zelf zegt, en waar wij het 100% mee eens zijn: ¨Wat is er mooier dan het vieren van de liefde!? Ik doe zowel make-up als haar en dit doe ik met veel passie. Op jouw trouwdag wil je er natuurlijk op je aller, allermooist uitziet. Daarom is het belangrijk altijd een vrijblijvend gesprek te hebben om elkaar beter te leren kennen, zodat we een beeld kunnen vormen bij jouw wensen. Laten we er samen voor zorgen dat deze dag perfect wordt!”

Foto: Make-up by Zaar
Foto: Make-up by Zaar
Foto: Make-up by Zaar
Foto: Make-up by Zaar

Michelle Alders Hair & Make-up

Michelle Alders kiest ervoor om altijd bij de mensen thuis te komen, zodat ze op gemak zijn in hun eigen omgeving. Want je trouwdag is al spannend genoeg! Ik draai nergens mijn handen voor om en kan elk plaatje tot werkelijkheid maken. Als visagiste werk ik op topniveau en werk ik zeer nauwkeurig. Ik ben pas klaar als het hele plaatje klopt en je als klant 100 % tevreden bent¨. Ook voor de haarstyling kun je bij Michelle terecht. ¨Ik werk met mooie romantische opsteekkapsels, maar ook voor mooi gestylde bohemian kapsels kun je bij mij terecht.” Wat je ook wilt, bij Michelle ben je zeker aan het goede adres.

Make-up by Michelle Alders
Michelle Alders Hair & Make up. Foto: Elisabeth van Lent Wedding Photography
Michelle Alders Hair & Make-up. Foto: RiCon Fotografie
Michelle Alders Hair & Make-up. Foto: RiCon Fotografie

Judy Art of Make-up

Judy maakt prachtige haar- en make up creaties, met een link naar bohemian en fashion. Ze is zeer flexibel en haar arrangementen maakt ze op maat voor iedere bruid. Het mooiste van het vak volgens Judy? ¨In de ochtend aankomen bij de bruid to be: de sfeer die ik dan voel is heel bijzonder. Ik weet wat mij te doen staat, in alle rust en zorgzaamheid haar de mooiste bruid laten zijn. Emotie, stijl en schoonheid smelten samen in een prettige sfeer waarin de bruid zich vertrouwd voelt.¨ Judy Dekker werkt in de omgeving Amsterdam en is trouwens ook een ster in make-up coaching, voor als je die speciale look elke dag wilt herbeleven!

Judy Art of Make-up. Foto: Wianda Bongen Photography
Judy Art of Make-up. Foto: Wianda Bongen Photography
Judy Art of Make-up. Foto: Van Dijke Fotografie
Judy Art of Make-up. Foto: Van Dijke Fotografie

Shirley Bollegraf

Shirley Bollegraf is naast visagiste en hairstyliste ook stijl- en kleurstyliste van beroep. Naast opdrachten op locatie door heel Nederland geeft ze ook les als Make-up artistdocente op de Nederlandse beautyschool te Amsterdam. Zelf heeft ze haar opleidingen genoten bij Studio New Look, de Modevakschool en meerdere masteropleidingen. Met haar ongeveer 20 jaar ervaring is ze zeer gespecialiseerd geworden. Haar bruiden zijn altijd heel blij en tevreden! Ze is efficient, flexibel en gemoedelijk. Precies wat een bruid op haar grote dag nodig heeft!

Foto: Shirley Bollegraf
Foto: Shirley Bollegraf
Foto: Shirley Bollegraf
Foto: Shirley Bollegraf

Één van deze geweldige professionals kan jou zeker verder helpen op jullie grote dag. Welke visagist kies jij? Wij vinden ze allemaal fantastisch en laten de keuze dan ook bij jou. Wat je zeker weet is dat je er prachtig uit zult zien met behulp van één van deze visagisten! Nog geen fotograaf gevonden om jullie grote dag vast te leggen? Maak je geen zorgen, want Zankyou heeft voor jullie de beste trouwfotografen van Noord-Holland op een rij gezet! 

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: The Dylan
De 10 beste trouwlocaties van Noord-Holland op een rijtje!
Noord-Holland is de provincie van onze prachtige hoofdstad Amsterdam, maar heeft daarnaast nog zo veel meer mooie plekken te bieden. Het is aan jou om die te ontdekken, de mooiste trouwlocaties hebben wij in ieder geval al op een rijtje gezet!
De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Noord-Holland voor 2017!
De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Noord-Holland voor 2017!
Bekijk nu Zankyou's selectie van de beste bruidstaarten bakkerijen van Noord-Holland!
Foto: IN-fotodesign
De beste bruidsvisagisten uit Zuid-Holland! Straal op jouw grote dag!
Met een goede visagiste ben je ervan verzekerd dat je niet continue je make-up hoeft bij te werken en dat jij je de hele dag het stralende middelpunt voelt.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie