Het Jachthuis op Landgoed Beukenrode

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Het Jachthuis op Landgoed Beukenrode

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Het Jachthuis op Landgoed Beukenrode is een Huis der Gemeente. Dat betekent dat u de hele dag op de prachtige locatie kunt doorbrengen, van ceremonie tot en met het feest.

Op een mooie dag kunt u elkaar buiten het “ja” woord geven onder het bladerdak van ons koningskoppel, de eik en de beuk die in een prachtige symbiose al ruim honderdvijftig jaar naast elkaar leven. Daarbij kunt u gebruik maken van het terras bij de vijver en de romantisch aangeklede partytenten of de Starshade in de bostuin. 
U kunt uw trouwringen laten aanvliegen door één van de roofvogels van the Dutch Hunting Falcons en desgewenst genieten van een fascinerende, prachtige roofvogelshow na de ceremonie.

Het ervaren personeel denkt graag van te voren al met u mee zodat uw huwelijksdag volledig naar uw wensen verloopt. Een unieke ervaring want alleen zo kunt u ontspannen en onbezorgd genieten van uw mooiste dag.

Uitstekende catering (eventueel ook zelf te regelen), vriendelijke bediening en aanvullend vermaak voor uw gasten zorgen ervoor dat u alle aandacht aan elkaar en aan uw gasten kunt geven en dat u samen met uw familie en vrienden optimaal kunt genieten van een onvergetelijke dag.

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Prieel, Cultureel Belang, Uitzicht op natuur

Meningen over Het Jachthuis op Landgoed Beukenrode

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3941 ZP

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact