De 9 mooiste trouwlocaties van Rotterdam!

Heb jij al een trouwdatum geprikt, maar ben je nog op zoek naar die fantastische locatie in Rotterdam? Stop dan met zoeken, want om het je makkelijk te maken hebben wij hier – in willekeurige volgorde – de beste trouwlocaties van Rotterdam voor je op een rijtje gezet.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Boompjes Rotterdam

Een van onze winnaars in de Zankyou International Wedding Awards van 2017Boompjes verwelkomt sinds het voorjaar van 2016 gasten. In het karakteristieke glazen pand proberen ze bij Boompjes ‘Het Manhattan aan de Maas-gevoel’ te creëren. De locatie is door de gemeente Rotterdam aangewezen als officiële trouwlocatie, dus je kunt de plechtigheid, receptie, het diner en het feest allemaal op één locatie houden. Dus als jij het ja-woord wil geven met een panoramisch uitzicht op de Maas op de achtergrond en aan wil komen per watertaxi, is Boompjes gegarandeerd jouw locatie!

Foto: Boompjes
Foto: Boompjes
Foto: Boompjes
Foto: Boompjes

Het Koetshuis

Met je partner aan je zij over de rode loper je gasten tegemoet lopen. Als jij je bruiloft in Het Koetshuis houdt, is dat mogelijk. In Het Koetshuis trouw je in stijl: een rode loper, hoge plafonds, kroonluchters en mooie grote ramen zijn daar een voorbeeld van. Omdat het een officiële trouwlocatie is, kun je alle onderdelen op één locatie laten plaatsvinden. Maar je kunt er ook voor kiezen om alleen je feest hier te organiseren. Hoe dan ook, Het Koetshuis heeft ruime ervaring in het organiseren van trouwerijen waardoor jouw bruiloft hier gegarandeerd tot een onvergetelijk dag wordt omgetoverd.

Foto: Het Koetshuis
Foto: Het Koetshuis
Foto: Het Koetshuis
Foto: Het Koetshuis

Regentenhuis van Kuyl’s fundatie

Julie trouwdag moet een mooie en onvergetelijke dag worden. Temidden van familie en vrienden willen jullie elkaar de liefde verklaren, op een schitterende locatie en in een intieme ambiance. Kuyl’s fundatie op het landgoed Vredenoord biedt jullie alles wat jullie wensen! Een sfeervolle trouwzaal voor de officiële huwelijksvoltrekking, een stijlvolle salon voor het huwelijksdiner, een prachtige tuin voor de receptie en diverse gezellige ruimtes voor de feestavond. Het enthousiaste team zal er met veel plezier een onvergetelijke dag voor jullie en jullie gasten van maken!
Foto: Kuyl’s Fundatie
Foto: Kuyl’s Fundatie
Foto: Kuyl’s Fundatie
Foto: Kuyl’s Fundatie

Landhuis de Oliphant

Heb al eens gedacht over trouwen in een landhuis? Landhuis de Oliphant dateert uit 1592 en is een officiële trouwlocatie. Je kunt dus alles op één locatie laten plaatsvinden, waarbij je gebruikt maakt van diverse stijlvolle kamers. De mooiste trouwfoto’s worden gemaakt in de Franse tuin. Hier kun je ook de bruidstaart aansnijden en met je gasten de champagne ontkurken alvorens je binnen begint het met een spetterende feest.

Foto: Landhuis de Oliphant
Foto: Landhuis de Oliphant
Foto: Landhuis de Oliphant
Foto: Landhuis de Oliphant

In den Rustwat (IDRW)

In den Rustwat noemt zichzelf het best bewaarde geheim van Rotterdam. De klassieke buitenkant wordt gecombineerd met een modern interieur. Het restaurant is een officiële trouwlocatie. Op een zonnige dag kunnen jij en je gasten genieten op het terras. Droom jij van een ceremonie buiten? Bij IDRW kun je in de tuin het ja-woord geven en dat in een groene omgeving midden in de stad!

Foto: In den Rustwat
Foto: In den Rustwat
Foto: In den Rustwat
Foto: In den Rustwat

Lommerrijk

Trouwen aan het wat geeft vaak net iets extra’s. Bij Lommerrijk kan dat, sterker nog als bruidspaar kun je een romantisch tochtje maken over de plas in een salonboot uit 1932. De tuin aan water is een omgeving die zich perfect leent voor prachtige trouwfoto’s. Je kunt op deze locatie een intieme dag organiseren, maar ook als je het groots wil aanpakken zijn er mogelijkheden. Lommerrijk heeft zalen die plek bieden tot 300 personen. Let’s get this party started!

Foto: Lommerijk / Laura de Kwant
Foto: Lommerijk / Laura de Kwant
Foto: Lommerijk / Laura de Kwant
Foto: Lommerijk / Laura de Kwant

Het Heerenhuys

Stijlvoller en romantischer kan het haast niet. Dit landhuis ligt in een van de mooiste parken van Rotterdam, dus menig fotograaf zal staan te popelen om jullie grote dag vast te leggen. Het Heerenhuys beschikt over diverse vertrekken geschikt voor de ceremonie, het diner en het feest. Er zelfs een zogenaamde bruidskleedkamer met kaptafel en spiegel, waar je je even terug kunt trekken of om kunt kleden. Welke bruid wil dat nu niet!?

Foto: Het Heerenhuys
Foto: Het Heerenhuys
Foto: Het Heerenhuys
Foto: Het Heerenhuys

Restaurant Karakter

Trouw jij in het stadhuis aan de Coolsingel? Dan hoef je niet ver te lopen voor jouw feestlocatie. Bij Restaurant Karakter nemen ze graag al je zorgen uit handen en verzorgen ze een fantastisch diner, buffet of zelfs een walking dinner. Daarna kun je meteen door de dansvloer op of je gasten ontvangen voor de receptie. Je mag de ruimtes naar eigen smaak versieren en mocht je nog twijfelen over waar je je fotoreportage wil houden? Wat dacht je de Veerhaven, de Erasmusbrug of het Euromastpark? Allemaal op steenworp afstand.

Foto: Karakter
Foto: Karakter
Foto: Karakter
Foto: Karakter

Hopelijk heb je genoeg inspiratie opgedaan voor jouw bruiloft in Rotterdam. Trouw je in EindhovenFriesland of Groningen?  Lees dan snel wat de beste locaties daar zijn en kies de locatie voor jouw onvergetelijke bruiloft!

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Reacties (1)

Laat een bericht achter

Trouwen op het strand in Nederland; met de mooiste strand trouwlocaties van 2016!
Trouwen op het strand in Nederland; met de mooiste strand trouwlocaties van 2016!
Trouwen op de mooiste strandplekjes in Nederland! Ontdek ze hier en lees onze tips over trouwen op het strand...
Foto: Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof
De 10 mooiste trouwlocaties van Friesland in 2017!
Wij hebben de mooiste trouwlocaties van Friesland voor je op een rijtje gezet! Zeker weten dat jij en je partner hier een geschikte locatie gaan vinden!
De beste en mooiste trouwlocaties van 2016 in Utrecht!
De beste en mooiste trouwlocaties van 2016 in Utrecht!
Zankyou heeft de leukste, mooiste en meest bijzondere trouwlocaties van Utrecht voor jullie uitgezocht.

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie