X

De beste en mooiste trouwlocaties van Rotterdam in 2016!

Rotterdam, onze havenstad waar we trots op zijn! In de havenstad Rotterdam ontbreekt het misschien aan historische gebouwen die je in Utrecht en Amsterdam in overvloed kunt vinden, maar hierdoor is de stad Rotterdam wel een lust voor het oog door zijn moderne architectuur! De indrukwekkende haven en het hippe centrum maakt Rotterdam dan ook wel één van de mooiste steden in Nederland om te trouwen. Deze top trouwlocaties zijn hiervan dan ook het bewijs, zij weten hoe ze van jullie bruiloft een onvergetelijke dag kunnen maken.

foto: Meral Soydas Photography

Inntel Hotels Rotterdam Centre

“Aan de voet van de Erasmusbrug en in het bruisende hart van Rotterdam.”

Prominent gelegen aan het water, aan de voet van de Erasmusbrug en in het bruisende hart van Rotterdam. Inntel Hotels Rotterdam Centre biedt uitzicht op de imposante skyline van Rotterdam met de Euromast en de Erasmusbrug als in het oog springende landmarks. Voor de mooiste dag van uw leven geeft u het ja-woord en viert u feest in de Panorama feestzaal op de 16e etage, de meest unieke bruiloftslocatie van Rotterdam! Met ramen van het plafond tot de donker granieten vloer heeft u een prachtig panoramisch uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug. Deze zaal is geschikt voor maximaal 300 personen feestavond en/of 250 personen voor een uitgeserveerd diner. Voor een kleiner gezelschap kan de zaal verkleind worden door middel van flexibele wanden. Wij verzorgen graag uw huwelijksceremonie en bruiloftsfeest, geheel afgestemd op uw wensen. Bij Inntel Hotels Rotterdam Centre bent u verzekerd van een geslaagde dag.

Foto: Inntel Hotels Rotterdam Centre

Het Wereldmuseum

“Een Koninklijke ambiance voor een onvergetelijke dag!”

Het Wereldmuseum is een trouwlocatie in het statige Scheepsvaart-kwartier en biedt een prachtig uitzicht op de Maas en de historische Veerhaven.  Het is een locatie vol charme, een betoverende ambiance met stijlvolle kroonluchters en is daarom dé locatie voor uw droomhuwelijk. Uw complete huwelijksdag kan hier gevierd worden. De diverse sfeervolle zalen bieden alle mogelijkheden. De culinaire invulling kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan de brigade van het Wereldmuseum, de mogelijkheden op dit gebied zullen zeker aan uw wensen voldoen. Het Wereldmuseum biedt een uitgebreide keuze aan hapjes, luxe amuses, lichte en uitgebreide lunches en diners in alle mogelijke vormen. Het wereldmuseum verzorgdt graag uw ceremonie, receptie, diner en feest tot in de puntjes voor de prachtige dag zoals u die wenst!

foto: Wereldmuseum

De Vertrekhal

“Robuust en stoer, maar ook stijlvol en warm.”

De Vertrekhal in Rotterdam vormt het nautische decor voor uw bruiloft! Zeg “Ja” in de Vertrekhal. Op de plek waar vroeger reizigers verwachtingsvol zaten te wachten op het moment om in te schepen en koers te zetten naar een nieuwe toekomst is het nu mogelijk om elkaar officieel het “jawoord” te geven en jullie eigen koers te varen naar die nieuwe toekomst als echtgenoten!

De Vertrekhal is robuust en stoer, maar ook stijlvol en warm. Individueel en anders dan andere trouwlocaties en met een echt Rotterdams sfeertje. Maar wel met alle faciliteiten in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Want naast de officiële plechtigheid is het ook mogelijk om de receptie, het diner en het avondfeest binnen de Vertrekhal te houden. Wel zo ontspannen, alles op één plek. Vervoer naar en van de locatie is ook over het water mogelijk. Wat is er leuker dan wanneer jullie gasten klaar staan op de kade of op het grote balkon om het bruidspaar feestelijk binnen te halen wanneer jullie aan komen varen in een (huwelijks)boot?!

Foto: Defining Moments Photography

 Eau Lounge

“Geniet op jullie bruiloft van het prachtige uitzicht over de maas.”

Eau Lounge, gelegen aan de Maas met een supermooi open terras op het water, wat eventueel ook afgedekt kan worden bij slecht weer. Aan de ene kant prachtig uitzicht op de Willemsbrug en aan de andere kant uitzicht op de Erasmusbrug. De perfecte locatie dus voor jullie bruiloftsfeest! Eau Lounge biedt de gelegenheid tot drankjes, hapjes, walking diner en is compleet uitgerust met dj booth & set zodat erna een feestje gebouwd kan worden. Maak jullie dag extra bijzonder en geniet met ons mee van het prachtige uitzicht over de Maas! Eau Lounge organiseert uw bruiloftsfeest en diner van begin tot eind.

foto: Eau Lounge

Prachtig Rotterdam

“Met als horizon de Rotterdamsche skyline.”

Prachtig Rotterdam heeft voor een onvergetelijke huwelijksdag een wel zeer aantrekkelijk huwelijksarrangement samengesteld. De locatie aan de Maasoever met uitzicht over de Maas en Skyline van Rotterdam geeft een extra accent op deze bijzondere dag. Prachtig Rotterdam staat tot uw beschikking voor een ceremonie, receptie, diner maar ook een feest behoort tot de mogelijkheden op deze Rotterdamsche locatie, met als horizon de Rotterdamsche skyline en de Maas is Prachtig Rotterdam het toppunt van Rotterdamsche romantiek!

foto: Prachtig Rotterdam

Het Koetshuis

“Het 1.000ste huwelijk zal groots gevierd worden.”

Wie Het Koetshuis zegt, denkt al snel aan modekoning Theo Sijthoff. In de jaren ’80 gebruikte hij het historische pand als modehuis. Het Koetshuis, met statige oprijlaan, staat nu vooral bekend als sfeervolle trouwlocatie. De locatie uit 1679 ligt in een groene omgeving aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Een stijlvol alternatief voor het traditionele aanbod, met de mogelijkheid om de hele trouwdag op één plek te vieren. Het bruidspaar heeft het pand exclusief ter beschikking, dit wijkt af van vele andere trouwlocaties. Daarnaast wordt de persoonlijke benadering, flexibiliteit en gastvrijheid gewaardeerd. Vele bruidsparen vallen voor de prachtige kroonluchters, deze geven de locatie grandeur. Het team heeft veel ervaring met het organiseren van huwelijksdagen.

Foto: Het Koetshuis

Landgoed Vidaa

“Elkaar het JA-woord geven op een sprookjesachtig eiland”

Landgoed Vidaa is een prachtige locatie in Bergschenhoek, met vlinder- en bloementuinen, vijvers en wenshutjes, gelegen aan het water. Met het pontje of via de houten brug gaat u naar het eiland. Op deze locatie heeft u alles tot uw beschikking: het restaurant voor uw buffet of diner, de originele Mongoolse Ger voor uw ceremonie en karakteristieke zalen voor uw feest. Of wat dacht u van buiten in het bos trouwen? Kortom, een trouwlocatie die u alle mogelijkheden biedt!

Meer lezen “Foto: Landgoed Vidaa”
Foto: Landgoed Vidaa

Restaurant De Bergsche Plas

“In de zomer trouwen aan het water op het schiereilandje met prachtig uitzicht”

De Bergsche Plas is een locatie waar gezorgd wordt voor een ongedwongen sfeer, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en optimaal kan genieten van een mooie dag! Daarom staan zij ook altijd klaar om een handje te helpen, mee te denken en jullie wensen mogelijk te maken. De gehele bruiloft inclusief het voltrekken van het huwelijk kan bij Bergsche Plas plaatsvinden. In de zomer kan dit aan het water op het schiereilandje met prachtig uitzicht, maar in de winter is het mogelijk in ons karakteristieke pand.

Al bijna 100 bruidsparen zijn jullie voor geweest. Omdat het verplicht is in deze gemeente om onder een ‘dak’ te trouwen staat er onder de grote eik een prieeltje. Voor de aanwezige gasten hebben wij witte houten klapstoeltjes die voor een Amerikaanse setting zorgen. Maar ook een rode loper, een boeket voor op de tafel en windlichten. Het is mogelijk om tijdens de ceremonie meer aankleding te verzorgen.

foto: Bergsche Plas

Deze trouwlocaties zijn geselecteerd door de redactie van zankyou.nl. Meningen verschillen, dus vind je dat er een trouwlocatie in Rotterdam er tussen had moeten staan die er nu niet tussen staat? Laat het ons weten!

Benieuwd naar meer informatie? Onderaan deze pagina zijn de bedrijven te vinden die deel hebben genomen aan dit artikel! Neem contact op met deze toppers om de mogelijkheden te bespreken!

Opzoek naar een goede fotograaf? Zankyou heeft een selectie gemaakt met de beste bruidsfotografen van 2016!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? Dan kunt u het delen

Reacties (1)

Sarah D Photography
23 mei 2015

I love love love love Rotterdam , als trouwfotograaf raak je er nooit op uitgekeken er is zoveel moois!

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Meer informatie