Courzand

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Courzand

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Capaciteit (zittend): 50-175
  • Capaciteit (staand): 50-200

Café Courzand is de ideale trouwlcoatie voor jullie! Café Courzand beschikt over maar liefst 2 grote zalen die ieder zijn charmes heeft. Ook is het mogelijk om meerdere zalen tegelijkertijd te huren! 

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met café Courzand! 

FAQ´s

Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
50-175
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
50-200
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Dansvloer, Parkeren
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Diabetes, Allergie, Glutenvrij, Kosher, Kindermenu, Halal
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betalingsvoorwaarden conform de Uniforme Voorwaarden Horeca
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1917

Meningen over Courzand

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3089 PE

Parkeren
Op Heijplaat kunt u gratis parkeren. Parkeer uw auto op feestavonden en na 17:00 uur op het parkeerterrein bij de Condor loods.

Routebeschrijving oostelijke richting A15
Vertrek in oostelijke richting op de A15. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Benelux om de borden A4 richting Den Haag/Utrecht te volgen. Houd rechts aan, rij door op de Afslag 18 en volg de boden Heijplaat/Havens. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Reeweg (borden naar Heijplaat/Havens). Sla linksaf naar de Waalhavenweg. Sla linksaf om op de Waalhavenweg te blijven. Sla rechtsaf naar de Courzandseweg. U vindt Café Restaurant Courzand na 450 meter aan uw rechter hand.

Routebeschrijving westelijke richting A15
Vertrek in westelijke richting. Houdt rechts aan en volg de borden voor Europoort. Houdt rechts aan bij de splitsing en volg de borden voor Amsterdam/Den Haag/Schledam/A15. Volg de linkerrijkstrook om de borden te volgen. Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Reeweg (borden naar Heijplaat). Sla linksaf naar de Waalhavenweg. Sla linksaf om op de Waalhavenweg te blijven. Sla rechtsaf naar de Courzandseweg. U vindt Café Restaurant Courzand na 450 meter aan uw rechter hand.

Routebeschrijving vanaf Maastunnel
Vertrek in zuidelijke richting op de Maastunnel. Volg de linkerrijstrook om verder te gaan op de Doklaan. Sla linksaf naar het Maastunnelplein. Flauwe bocht naar links naar het Maastunnelplein. Sla linksaf naar de Doklaan. Sla rechtsaf naar de Waalhaven Zuidzijde. Sla rechtsaf naar de Waalhavenweg. Sla linksaf om op de Waalhavenweg te blijven. Sla rechtsaf naar de Courzandseweg. U vindt Café Restaurant Courzand na 450 meter aan uw rechter hand.

Waterbus
De Waterbus meert aan bij Rotterdam Heijplaat-RDM. Doodeweeks vaart de Waterbus tot 18.20 uur elke 30 minuten af. Na 18.20 uur is dit één keer per uur, met de laatste afvaart om 23.14 uur. Op zaterdag en zondag vaart de Waterbus elke 30 minuten af tot 18.44 uur. Bekijk hier de huidige dienstregeling. (http://www.waterbus.nl/info/dienstregeling/)

Watertaxi
Met zo’n 50 aanlegplaatsen in Rotterdam en omstreken biedt Watertaxi Rotterdam gemakkelijk en betrouwbaar vervoer over water. Dat gaat sneller dan over de weg, en dat maakt Watertaxi Rotterdam tot een goed alternatief voor iedereen die reistijd wil besparen. Bovendien is een watertaxirit een spectaculaire belevenis voor iedereen die Rotterdam vanaf de rivier wil ervaren.

Wilt u een bijzondere tocht over de Maas in Rotterdam organiseren samen met een diner, lunch of feestje in Café Restaurant Courzand? Neem dan contact op met ons team, wij kunnen voor u contact leggen met de Watertaxi Rotterdam.

In samenwerking met de Watertaxi Rotterdam kunnen wij u aanbieden:

• Een rondvaart door de prachtige grote Rotterdamse haven in de snelle boten van de Rotterdamse watertaxi
• Een overtocht van of naar Café Restaurant Courzand tussen één van de 50 aanlegsteigers van de Watertaxi Rotterdam
• Een aansluitend diner, lunch of feest in Café Restaurant Courzand

Een ritje van de Heysekade in Heijplaat naar de Veerhaven in het centrum van Rotterdam kost slechts €7 per persoon. Kijk hier voor meer informatie over de Watertaxi Rotterdam. www.watertaxirotterdam.nl

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact