Euromast

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Euromast

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Euromast is een erkende trouwlocatie. Dat betekent dat wij jouw huwelijksvoltrekking compleet kunnen verzorgen. Geef het ja-woord op 100 meter hoogte en proost op jullie huwelijk, terwijl jullie genieten van een prachtig uitzicht op de stad.

Sluit de dag af met een heerlijk diner met op de achtergrond de tienduizenden lichtjes van de stad Rotterdam om vervolgens met al jullie vrienden en familie te feesten tussen de sterren!

Om de avond compleet te maken overnachten jullie in één van de twee bruidssuites van de Euromast en worden jullie de volgende ochtend met jullie hoofd in de wolken wakker met een heerlijk champagne ontbijt!

Die éne speciale trouwdag moet bijzonder zijn. Een Hemels Huwelijkarrangement op de Euromast ontneemt je alle zorgen op de perfecte locatie voor een unieke herinnering (voor u én uw gasten)! 

Zelfs de huwelijksceremonie kan plaatsvinden op 100m hoogte. Voor elk gezelschap, groot of klein, stellen zij graag een passen arrangement samen. Zodra u de lift uitstapt, gaat er een wereld van mogelijkheden open

Je kunt de Euromast exclusief afhurentot maximaal 350 personen. 


Interesse of meer informatie? Bekijk onze website of neem contact op met onze afdeling reserveringen via reserveringen@euromast.nl of bel naar 010 – 436 48 11. 

FAQ´s

Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Euromast

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3016 GM

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact