Dudok in het Park (het Heerenhuys)

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Dudok in het Park (het Heerenhuys)

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Het Heerenhuys is een monumentale villa, gebouwd omstreeks 1800. Een authentiek pand met een eigentijds interieur. Prachtig gelegen in het oudste park van Rotterdam, vlak naast de Euromast. Het Park is een oase van rust temidden van de bedrijvige wereldstad Rotterdam.

De centrale ligging en de bijzondere ambiance maken Het Heerenhuys een ideale locatie voor uw belangrijkste dag! Vanuit de romantische Parkzaal en de sfeervolle Salon heeft u een prachtig uitzicht over Het Park. Bij mooi weer kan bijna elk onderdeel van uw programma buiten plaatsvinden, zodat het prachtige park het decor van uw bruiloft wordt. Op 21 september 2000 heeft de gemeente Rotterdam Het Heerenhuys aangewezen als ‘Huis der Gemeenten’, hetgeen betekend dat zelfs het Ja-woord in Het Heerenhuys gegeven kan worden.

Het Heerenhuys kent twee verschillende vertrekken, de Parkzaal en de Salon. Ieder geschikt voor verschillende onderdelen van uw programma. Wanneer u een groot aantal gasten verwacht, kunnen de zalen bij elkaar getrokken worden en kan er exclusief gebruikt worden gemaakt van de hele begane grond.

Een sfeervolle zaal, die is onderverdeeld in een voor- en achterkamer. Een heerlijke ruimte voor uw diner, feest en receptie. Ook wordt deze zaal gebruikt voor de huwelijksvoltrekking, vanzelfsprekend in de opstelling die u wenst. Doordat de zaal hoge ramen heeft, is het een prachtige lichte ruimte, waaruit u een geweldig uitzicht op het oudste park van Rotterdam heeft.

Een fantastische ruimte die zich bij uitsteek leent voor intieme gelegenheden, uw diner aan een ovale tafel, lunch of high-tea. Feesten en recepties met een kleiner aantal gasten kunnen ook hier plaats vinden.

 

 

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Parkeren, Uitzicht op natuur

Meningen over Dudok in het Park (het Heerenhuys)

1.0
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
abozdag
Door Ahmet
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het is 25°C in het park. Zonnetje schijnt. Honderden mensen in het park. Zegt een ober: " W ijzijn gesloten! Geen personeel."

Ik zie 5 obers lopen. Sluitingstijd 19uur. Wat een slechte service. Ik kom nooit meer hier!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3016 GJ

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact