De mooiste en beste trouwlocaties van Den Haag; Onze mooie stad achter de duinen!

Het plein, het spui, de hofjes en niet te vergeten dicht bij de zee. Den Haag is een prachtige stad die de mogelijkheid biedt om een nog mooier trouwfeest te organiseren. Vanuit het centrum ben je binnen een kwartiertje aan het strand. Dus wat denk je van een hip strandfeest of een stijlvol feest op een historische locatie? In Den Haag is er volop keuze.

Ben jij benieuwd naar wat voor prachtige trouwlocaties Den Haag te bieden heeft? Bekijk hier dan onze selectie top trouwlocaties van Den Haag!

Credits: Simone Bruidsfotografie
Credits: Simone Bruidsfotografie

Escher in Het Paleis

Betreedt het paleis via de rode loper en voel je een echte prinses! Trouw in het Winterpaleis van Koningin Emma in de romantische balzaal of tussen de fantasievolle werken van Maurits C. Escher. Aan de mooiste laan van Den Haag en omgeven door oneindige weerspiegelingen van de unieke kroonluchters vieren jullie deze bijzondere dag samen met jullie gasten. Na afloop van jullie huwelijksceremonie behoort een lunch, diner of receptie tot de mogelijkheden. Het paleis is eveneens te huren als fotolocatie. Een mooie bruidsreportage is verzekerd!

Escher in Het PaleisMeer lezen “Escher in Het Paleis”
Foto: Escher in Het Paleis

KANTINE Visafslag – evenementen locatie aan de haven

Als officiële trouwlocatie komt de ambtenaar van de Burgerlijke stand naar Scheveningen om de huwelijksceremonie te voltrekken. KANTINE Visafslag is een moderne locatie waar je je grote dag inclusief receptie en diner kunt organiseren. Jij bepaalt hoe de dag eruitziet. Na het diner kan je spetterende feest van start gaan. DJ of band? Jij kiest, want het is jouw grote dag. En die van je partner natuurlijk!

KANTINE Visafslag evenementenlocatie aan de havenMeer lezen “KANTINE Visafslag evenementenlocatie aan de haven”
Foto: Kantine Visafslag

De Nieuwe Kerk

Het orgel wordt bespeeld en de klokken geluid na de ceremonie. Een huwelijk in De Nieuwe Kerk is een waar sprookje. In de kerk is elke sfeer te creëren, maar trouwen hier staat synoniem voor trouwen met pracht en praal. Bovendien bevindt zich onder de kerkzaal een souterrain, een feestzaal die ruimte biedt aan de ruim vierhonderd gasten! Dus ga je uitnodigingen maar vast versturen, na de fabuleuze ceremonie kunnen jullie hier helemaal los gaan.

De Nieuwe Kerk Den Haag, Alpha Vochttechniek Meer lezen “De Nieuwe Kerk Den Haag, Alpha Vochttechniek ”
De Nieuwe Kerk Den Haag, Alpha Vochttechniek

The Penthouse in De Haagse Toren

Trouwen met je hoofd in de wolkenThe Penthouse op de topverdiepingen van de Haagse Toren: écht een fantastische trouwlocatie. Geïnspireerd op het beroemde Flat Iron Building uit New York. Hoger gelegen dan het restaurant van de Eiffeltoren. Een internationale wereldplek op 135 meter hoogte, met een adembenemend uitzicht, tot 45 kilometer ver. Officiële trouwlocatie van de gemeente Den Haag.

De Haagse TorenMeer lezen “De Haagse Toren”
Foto: De Haagse Toren

Pulchri studio

Dit voormalige woonhuis bestaat uit meerdere panden, die in de 17de- en 18de eeuw zijn samengevoegd en uitgebreid. Rond 1760 werd op de begane grond de balzaal toegevoegd, rijk versierd in Rococo, Louis XV-stijl. Er wordt beweerd dat Pulchri aan de mooiste laan van Europa ligt, dus één en één is twee: je hebt meteen een prachtige plek voor de trouwfoto’s.

Pulchri studioMeer lezen “Pulchri studio”
Foto: Pulchri studio

Nutshuis

Een bijzondere locatie voor je huwelijksvoltrekking, huwelijksfeest of receptie! Het Nutshuis beschikt over een aantal zeer sfeervolle en unieke ruimtes. Zoals trouwen in de Commissarissenzaal waar ooit de directeuren van de Nutsspaarbank samenkwamen. Of wat dacht je van trouwen in de monumentale Bankhal? Je vindt hier gegarandeerd een stijlvolle locatie voor jouw bruiloft. Bovendien is de gezellige binnentuin bij het café uitermate geschikt voor jouw grote dag!

NutshuisMeer lezen “Nutshuis”
Foto: Nutshuis

De Mesdag Collectie

Hendrik Willem Mesdag was een vooraanstaand schilder van de Haagse school. Behalve schilder was hij kunstverzamelaar en zijn collectie groeide zo hard dat hij uiteindelijk een museum aan zijn woonhuis liet bouwen. Vandaag de dag kun je het museum nog steeds bezoeken, maar je kunt er ook zalen huren! Een bruiloft in een stukje Nederlandse geschiedenis! Er is zelfs een prachtige tuin waar je je bruiloft kunt organiseren! Een stijlvolle locatie waar je je gasten niet alleen van jezelf kunt laten genieten maar ook van de Nederlandse cultuur!

De Mesdag CollectieMeer lezen “De Mesdag Collectie”
Foto: De Mesdag Collectie

Het Spaansche Hof

“Trouwen in het best bewaarde geheim van Den Haag!”

Binnen de poorten van Het Spaansche Hof kun je je volledige huwelijksdag vieren in een bijzondere setting. De Haagse locatie beschikt over vijf stijlvolle ruimtes die exclusief tot je beschikking staan voor de huwelijksvoltrekking, de receptie, diner en het feest. De zalen zijn gedecoreerd met kroonluchters, kunst en bewerkte plafonds zorgen voor een prachtige omgeving voor jouw grote dag. Bij mooi weer kan de huwelijksvoltrekking zelfs verplaatst worden naar het waanzinnige bordes of in de prachtige privétuin, één van de grootste privétuinen in hartje Den Haag. Meer prinses kun je je bijna niet voelen!

Het Spaansche Hof Meer lezen “Het Spaansche Hof ”
Foto: Het Spaansche Hof

Museum Bredius

Trouwen aan de Hofvijver in een 18e-eeuws Herenhuis uit 1756 met de collectie van Abraham Bredius. De kunstkenner over de 17e-eeuwse schilderkunst met onder meer schilderijen van Rembrandt van Rijn, Jan Steen, Meindert Hobbema, Aelbert Cuyp. Een sfeervolle locatie met Nederlands grootste kunstenaars aan de muur waar jij stijlvol kunt dineren met je gasten. Ook is het mogelijk om hier je receptie te houden.

Museum BrediusMeer lezen “Museum Bredius”
Foto: Museum Bredius

Pavlov Bar Restaurant

Pavlov bevindt zich in een historisch pand in het centrum van Den Haag met uitzicht op het Stadhuis en de Nieuwe Kerk. Het heeft verschillende etages en ruimtes die geschikt zijn voor het houden van jullie bruiloft. Met mooi weer kun je gebruik maken van een groot terras en een prachtige ‘geheime’ achtertuin. Of je nu heerlijk wilt dineren, enkel je receptie wilt organiseren, of een groot feest met dj wilt vieren, bij Pavlov is het allemaal mogelijk. Ook je ceremonie kan plaatsvinden bij Pavlov. Het is een trendy locatie met de kenmerken van een historisch pand. De keuken is Frans georiënteerd.

Pavlov Bar Restaurant Meer lezen “Pavlov Bar Restaurant ”
Foto: Pavlov Bar Restaurant

Dit waren ze, de mooiste trouwlocaties van Den Haag vanuit Zankyou’s oogpunt! Nu je jouw favoriete locatie hebt gevonden is het tijd om na te denken over je vrijgezellen feest. Bekijk hier zes tips voor een onvergetelijk en origineel vrijgezellen feest.

Auteur: Eline Dabekaussen

 

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Reacties (1)

Laat een bericht achter

De beste en mooiste buiten trouwlocaties van 2016 uit Nederland!
De beste en mooiste buiten trouwlocaties van 2016 uit Nederland!
Het is eindelijk maart! Dat betekent dat het vooruitzicht van mooi weer steeds dichterbij komt. De hoogste tijd dus om te kijken naar Zankyou's selectie van de beste buitenlocaties in Nederland van 2016!
Huisdieren betrekken bij je bruiloft: wij geven 10 interessante redenen waarom!
Huisdieren betrekken bij je bruiloft: wij geven 10 interessante redenen waarom!
Dieren zorgen niet alleen voor onvergetelijke en leuke foto's, maar dragen ook bij aan een fantastische dag!
De 9 mooiste trouwlocaties van Rotterdam!
De 9 mooiste trouwlocaties van Rotterdam!
De stad Rotterdam is een lust voor het oog door zijn moderne architectuur! De indrukwekkende haven en het hippe centrum maakt Rotterdam dan ook een van de mooiste steden van Nederland om in te trouwen!

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie