De beste 11 trouwlocaties van Den Haag!

De beste 11 trouwlocaties van Den Haag!

Zankyou heeft de leukste, mooiste en beste trouwlocaties van Den Haag voor jullie uitgezocht. Bekijk ze hier!

  • Locaties
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar
  • Nederland
  • Zuid-Holland

Als je gaat trouwen is één van de eerste dingen waar je aan denkt: de trouwjurk (dit geldt voor de dames dan) en de trouwlocatie. Want als je de trouwlocatie weet, kun je de rest gaan invullen. Zo kun je bijvoorbeeld je trouwlocatie koppelen aan een bepaald thema. Denk aan een strandbruiloftlandelijke bruiloft of een klassieke trouwdag. Wil je veel gasten uitnodigen? Dan is het zeker handig dat je voor een trouwlocatie kiest die genoeg ruimte biedt. Als laatste speelt de locatie zelf natuurlijk ook een grote rol. Want soms wil je gewoon heel graag in een bepaalde stad trouwen. Zoals bijvoorbeeld Den Haag! Daarom hebben we voor jou de beste trouwlocaties in Den Haag uitgezocht!

Deze trouwlocaties zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

     

‘t Goude Hooft – Bezoek de website

In het gouden hart van Den Haag bevindt zich de officiële trouwlocatie ’t Goude Hooft. Wat deze trouwlocatie zo bijzonder maakt is het klassieke, historische en karakteristieke karakter. Als jullie een unieke locatie willen die indruk maakt, is ’t Goude Hooft zeker een goede optie. Deze locatie past bij diverse stijlen en thema’s zoals klassiek, vintage of romantiek. Naast het bijzondere karakter is de locatie ook ideaal voor de stellen die niet van plek willen veranderen. Het is namelijk mogelijk om het huwelijk van A tot Z onder het historische dak te vieren. Van ceremonie tot receptie, diner en zelfs de huwelijksnacht. Handig toch?

Foto: 't Goude HooftBezoek de website!
Foto: ‘t Goude Hooft
Foto: 't Goude HooftBezoek de website!
Foto: ‘t Goude Hooft

The penthouse in de Haagse Toren – Bezoek de website

Gaan jullie voor exclusiviteit? Willen jullie echt iets bijzonders dat je niet snel bij een andere bruiloft hebt ziet? Wat dachten jullie ervan om elkaar het ja-woord te geven terwijl jullie uitkijken op het prachtige Den Haag? Hoe zouden jullie het vinden om te proosten op jullie huwelijk terwijl de zon onder gaat en Den Haag in het duister hult? Dit is mogelijk in The penthouse in de Haagse Toren. Met jullie hoofd letterlijk in de wolken, wordt jullie huwelijk gevierd bij een verbluffend uitzicht over Den HaagDe Haagse Toren voorziet jullie van heerlijke catering en voortreffelijk champagne.

Foto: The Penthouse Restaurant Skybar Haagse TorenBezoek de website!
Foto: The Penthouse Restaurant Skybar Haagse Toren
Foto: The Penthouse Restaurant Skybar Haagse TorenBezoek de website!
Foto: The Penthouse Restaurant Skybar Haagse Toren

Whoosah – Bezoek de website

Whoosah opent graag de deuren voor jullie huwelijk  zodat jullie kunnen genieten van een geweldige strandbruiloft aan het strand in Scheveningen. In deze prachtige Beachclub zijn maar liefst 300 gasten onder te brengen. Willen jullie de bruiloft heel groot aanpakken, dan is het mogelijk om (met aanbouw) 800 gasten te voorzien van een geweldige dag en avond! Beachclub Whoosah biedt graag service op maat. Geef dus gerust aan wat jullie willen om jullie bijzondere dag helemaal eigen te maken. Denk aan bepaalde hapjes, drankjes, een lunch of catering.

Foto: WhoosahBezoek de website!
Foto: Whoosah
Foto: WhoosahBezoek de website!
Foto: Whoosah

Bar Restaurant Pavlov – Bezoek de website

Willen jullie graag in het midden van de prachtige stad Den Haag trouwen? Dan is Bar Restaurant Pavlovde aangewezen plek. Pavlov zit aan het Spui in Den Haag en ligt dus midden in de binnenstad nabij het uitgaansgebied. Handig om te weten is dat er genoeg parkeergelegenheid is in de buurt, maar jullie gasten kunnen ook prima met het openbaar vervoer komen. Bij Pavlov zijn geweldige zalen te huur en kan er optimaal genoten worden van een culinair buffet of meergangen diner die met liefde is bereid en geserveerd. Het is ook mogelijk om jullie dag te vieren in de ommuurde tuin. Hoe romantisch is dat wel niet?!

Foto: Bar Restaurant PavlovBezoek de website!
Foto: Bar Restaurant Pavlov
Foto: Bar Restaurant PavlovBezoek de website!
Foto: Bar Restaurant Pavlov

Strandpaviljoen De Staat – Bezoek de website

Altijd al van een strandbruiloft gedroomd? En wil je dat graag in de buurt van Den Haag? Dan moet je echt bij Strandpaviljoen De Staat zijn. Dit lay back strandpaviljoen ligt aan het Zuiderstrand en is geheel vrijstaand. Door de gemeente van Den Haag is De Staat aangewezen als officiële trouwlocatie. Dit houdt voor jullie in dat jullie een prachtige ceremonie kunnen houden met strand, zee en zon op de achtergrond. Wat is mooier dan dat? Alles wat jullie verder nog willen voor jullie bijzondere dag kan mogelijk gemaakt worden. De Staat neemt jullie graag alle zorgen uit handen en desgewenst verzorgen zij jullie hele huwelijksdag. Inclusief de plechtigheid, bruidstaart, trouwreportage, diner, receptie en het feest. Bij het strandpaviljoen is een partytent waar jullie gebruik van kunnen maken. Als dat geeft feestje wordt!

Foto: Strandpaviljoen De StaatBezoek de website!
Foto: Strandpaviljoen De Staat
Foto: Strandpaviljoen De StaatBezoek de website!
Foto: Strandpaviljoen De Staat

Restaurant het HedenBezoek de website

In de binnenstad van Den Haag bevindt zich het knusse en stijlvolle restaurant Het Heden. Deze klassieke trouwlocatie brengt een beetje buitenland naar Nederland door de prachtige druivenranken in de binnenplaats. Toch kunnen jullie ook genieten van de ongekende charme van de Haagse binnenstad. Trouwlocatie Het Heden is een prima plek voor de receptie, uitgebreid diner en onvergetelijk feest. Of jullie nu een decadente borrel met oesters of champagne willen of een overweldigend feest met band: restaurant het Heden staat met open armen vanaf ceremonie tot feest voor jullie klaar.

Foto: Restaurant Het HedenBezoek de website!
Foto: Restaurant Het Heden
Foto: Restaurant Het HedenBezoek de website!
Foto: Restaurant Het Heden

Madestein Restaurants & Events – Bezoek de website

Een zeer romantische en idyllische trouwlocatie in Den Haag is Madestein. Madestein is een officiële trouwlocatie, dus jullie kunnen genieten van een geheel verzorgde ceremonie waarbij jullie elkaar het ja-woord kunnen geven aan het water. Bijna niets is zo romantisch om de liefde te verklaren terwijl de zon schittert op het water. Geweldig toch? Het is ook mogelijk om bij Madestein zalen te huren. Er zijn diverse sfeervolle zalen die erg stijlvol zijn ingericht. De zalen zijn geschikt voor grote groepen, maar ook prima voor een intieme bruiloft.

Foto: Madestein Restaurant & EventsBezoek de website!
Foto: Madestein Restaurant & Events
Foto: Madestein Restaurant & EventsBezoek de website!
Foto: Madestein Restaurant & Events

PEX – Bezoek de website

PEX is een ontzettend gezellige en sfeervolle trouwlocatie in Den Haag. Vooral voor stellen die graag in de natuur willen trouwen is PEX erg geschikt. De locatie heeft een warme en bosrijke uitstraling met houten vloeren, barren en een ontzettend knusse binnenplaats. PEX is een officiële trouwlocatie in Den Haag. Jullie kunnen er de hele dag en avond terecht voor jullie ceremonie, receptie, diner en knallend feest. PEX denkt graag met jullie mee, geef dus jullie ideeën door zodat jullie er samen een perfecte dag van kunnen maken.

Foto: Pex Den HaagBezoek de website!
Foto: Pex Den Haag
Foto: Pex Den HaagBezoek de website!
Foto: Pex Den Haag

Het Spaansche hof – Bezoek de website!

Dit is zeker één van de mooiste locaties van Den Haag! Het is een zeventiende-eeuws stadspaleis met romantische salons en een riante binnentuin gelegen in de oude binnenstad. Tevens is Het Spaansche Hof een officiële trouwlocaties en kunnen jullie elkaar dus het ja-woord geven in één van de prachtige salons waar zij over beschikken. En met mooi weer? Dan kan dat natuurlijk ook buiten in de prachtige tuin.

Foto: Het Spaansche HofBezoek de website!
Foto: Het Spaansche Hof
Foto: Het Spaansche HofBezoek de website!
Foto: Het Spaansche Hof

Bovenstaande trouwlocaties in Den Haag zijn allemaal uniek en ontzettend bijzonder. Voor elke stijl en elk thema is een geschikte locatie te vinden! Zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf? We hebben voor jullie ook de beste fotografen in omgeving Den Haag op een rij gezet! Laat jullie ons weten hoe jullie dag is geweest? Wij wensen jullie nog veel succes met de voorbereidingen.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Whoosah Andere trouwlocaties
PEX Restaurants
Bar Restaurant Pavlov Restaurants
Het Heden Restaurants
Het Spaansche Hof Landgoederen
Strandpaviljoen De Staat Strandlocaties en beachclubs
The Penthouse in de Haagse Toren Partycentra en Evenementenlocaties

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!