Een persoonlijke trouwceremonie met deze trouwambtenaren uit Zuid-Holland!

Jullie gaan trouwen! Voor het officiële gedeelte heb je dan een trouwambtenaar nodig die het huwelijk wettelijk geldig maakt. Natuurlijk kun je een ambtenaar door de gemeente aan laten wijzen, maar jullie kunnen ook je eigen, persoonlijke trouwambtenaar kiezen. Een echte professional, die van trouwen zijn/haar vak heeft gemaakt. Zo weten jullie zéker dat jullie trouwceremonie helemaal bij jullie past.

De trouwambtenaren die genoemd worden in dit artikel zijn:

Deze trouwambtenaren zijn gekozen door Zankyou en worden weergegeven op willekeurige volgorde.
Ouiyessie. Foto: Sanne Francis
Ouiyessi. Foto: Sanne Francis

  Trouw Buitengewoon – Bezoek de website 

Marijke Kunkeler van Trouw Buitengewoon staat voor kwaliteit en levert puur maatwerk. Samen met jullie creëert zij de trouwceremonie van jullie dromen – een persoonlijk, intens en buitengewoon evenement ‘op maat’.  Elk bruidspaar is onvoorwaardelijk verzekerd van haar volledige inzet en betrokkenheid. Marijke’s aanpak is verfrissend, liefdevol en dynamisch, zij geeft het allerbeste van zichzelf. Met de focus op jullie als stralend middelpunt. En op een ontspannen trouwceremonie met humor, interactie, diepgang, plezier, intensiteit, verrassing en emotie. Een onvergetelijke, intense belevenis. Voor jullie én jullie gasten. Daar stáát Marijke voor!

Trouw Buitengewoon. Foto: Natalja.nlNeem nu contact op met Marijke!
Trouw Buitengewoon. Foto: Natalja.nl
Trouw Buitengewoon. Foto: Astrid de Jong BruidsfotografieNeem nu contact op met Marijke!
Trouw Buitengewoon. Foto: Astrid de Jong Bruidsfotografie

  Ja ik wil Ria – Bezoek de website 

Voor Ria van Ja ik wil Ria is het huwelijk bovenal een feestelijke gebeurtenis, waarbij humor en een ongedwongen sfeer voorop staan. Ria is een uiterst lieve vrouw die er alles aan zal doen om jullie trouwceremonie perfect te maken. Het is voor haar heel belangrijk dat ouders, kinderen en getuigen ook bij de ceremonie betrokken worden en persoonlijke aandacht is hierbij kenmerken voor haar manier van werken! De huwelijksvoltrekking kan in overleg ook plaatsvinden op locatie. “Ik maak er graag een onvergetelijke dag van. Of jullie nu willen trouwen op de Domtoren, op een veerpont of op de Eiffeltoren, niets is mij te gek.” Ria wil er zijn voor iedereen, en daarom zijn haar prijzen uiterst betaalbaar.

Foto: Ja Ik Wil RiaNeem nu contact op met Ria!
Foto: Ja Ik Wil Ria
Foto: Ja Ik Wil Ria Neem nu contact op met Ria!
Foto: Ja Ik Wil Ria

 Lief Bruidspaar – Bezoek de website

Het belangrijkste voor Ivonne van Lief Bruidspaar is de eerste ontmoeting en een informeel gesprek. De klik is zo belangrijk! Na een aantal zeer uitgebreide gesprekken gaat ze aan de slag. Zij houdt rekening met alles: gevoelige punten, iemand die er niet meer bij kan zijn of een moeizame band met familieleden. En het is zeker ook leuk om de kinderen bij de ceremonie te betrekken. Elke relatie heeft een uniek verhaal. Ivonne creëert samen met het bruidspaar een persoonlijk verhaal. Een huwelijksvoltrekking moet waardevol, lief en mooi zijn en daarnaast zeker humor bevatten en Ivonne weet precies hoe zij dit moet aanpakken!

Foto: Lief BruidspaarNeem nu contact op met Ivonne!
Foto: Lief Bruidspaar
Foto: Lief BruidspaarNeem nu contact op met Ivonne!
Foto: Lief Bruidspaar

  Joanne Trouwt – Bezoek de website

Informeel, persoonlijk, interactief, energiek en vrolijk zijn de woorden die Joanne Trouwt typeren. Joanne doet haar best om iets unieks van de trouwceremonie te maken: een spontaan en enthousiast verhaal dat voor een warme sfeer zorgt. Zij gelooft erin dat het ja woord een feestje mag zijn! Het is het hoogtepunt van de dag waarbij mensen alles behalve op hun horloge kijken en waar iedereen eigenlijk al de hele dag naar uit heeft gekeken. Met afsluitend natuurlijk taart en een toost! Bij Joanna begint alles met een vrijblijvende kennismaking, welke kan plaatsvinden in Den Haag of via Skype of Facetime.

Foto: Joanne TrouwtNeem nu contact op met Joanne!
Foto: Joanne Trouwt

 Ouiyessi – Bezoek de website

Ouiyessi ziet het als een avontuur om jullie ceremonie een persoonlijk en authentiek karakter te geven. Wanneer jullie een klik met elkaar hebben, zullen jullie en Jessi een aantal keren bij elkaar komen om allerlei mooie, grappige en ontroerende momenten uit jullie relatie te verzamelen waardoor zij jullie verhaal kan vertellen. “Originaliteit en out of the box durven denken, maakt dat een ceremonie van ons samen een echte beleving wordt.” Het verhaal zal Jessi op jullie grote dag met veel liefde en zorg met jullie gasten delen, waarna jullie volmondig JA tegen elkaar zullen zeggen en zij jullie volgens de wet zal kunnen trouwen.

Ouiyessi. Foto: Martijn Roos.Neem nu contact op met Jessi!
Ouiyessi. Foto: Martijn Roos.
Ouiyessie. Foto: Ilka van WierenNeem nu contact op met Jessi!
Ouiyessi. Foto: Ilka van Wieren

  Karin van de VenBezoek de website

Een ceremonie aan het strand, in het bos, een kasteel of een toffe industriële omgeving: voor Karin van de Ven is niets te gek. Als trouwambtenaar of ceremoniespreker wil zij graag helpen om jullie droom in vervulling te laten gaan. Haar toespraken zijn altijd heel persoonlijk en zij verzorgt graag een ceremonie met diepgang, humor en eventueel zelfs inbreng van de gasten. Ze werkt samen met collega’s Larissa, Daphne en Michaëla. Zij inspireren en versterken elkaar en zijn elkaars back-up indien nodig.

Karin van der Ven. Foto: Landerd FotografieNeem nu contact op met Karin!
Karin van de Ven. Foto: Landerd Fotografie

 Yes ik wil, dé leukste Babs – Bezoek de website

Des te groter de hoeveelheid aan verhalen, des te mooier de speech, zo denkt Yolanda van Yes ik wil, dé leukste Babs. Worden er trouwgeloftes uitgesproken of niet? Is er een liedje of komt er iets extra’s in de speech? Wie kan er nog benaderd worden voor meer verhalen? Het is zo maar een greep uit de vragen die Yolanda stelt om jullie ceremonie zo persoonlijk en zo mooi mogelijk te maken. Het moet een memorabele dag zijn en Yolanda draagt daar zeker aan bij!

Foto: Yes ik wil, dé leukste babs! Neem nu contact op met Yolanda!
Foto: Yes ik wil, dé leukste babs!
Foto: Yes ik wil, dé leukste babs! Neem nu contact op met Yolanda!
Foto: Yes ik wil, dé leukste babs!

 Trouwambtenaar Quirine Bordes – Bezoek de website

In 2006 begon Trouwambtenaar Quirine Bordes in Amsterdam als de jongste trouwambtenaar van Nederland. Ze werkte eerst alleen voor de gemeente Amsterdam, maar al snel kreeg ze van vrienden en familie de vraag ook buiten Amsterdam huwelijken te voltrekken. Voor Quirine is de klik tussen het paar en haarzelf essentieel voor het succes van de ceremonie. Zij beseft dat zij daar een groot aandeel in heeft, maar het bruidspaar uiteraard ook. Als het paar zich open opstelt en haar van de juiste input voorziet, heeft zij de juiste ingrediënten om de ceremonie in de gewenste vorm te realiseren.

Quirine Bordes. Foto: Gerben Pul Trouwfotografie.Neem nu contact op met Quirine!
Quirine Bordes. Foto: Gerben Pul Trouwfotografie.
Quirine Bordes. Foto: Sjoerd Booij PhotographyNeem nu contact op met Quirine!
Quirine Bordes. Foto: Sjoerd Booij Photography

 Ja Ik Wil Een Trouwambtenaar – Bezoek de website

Mieke van Ja Ik Wil Een Trouwambtenaar  sprong er enthousiast in toen men haar vroeg waarom zij met haar presentatietalent geen trouwambtenaar werd. Daar heeft ze nog geen dag spijt van gekregen. Een huwelijksceremonie waarin het bruidspaar centraal staat, dáár gaat ze voor. Met warmte, humor en betrokkenheid én ze zal jullie gasten betrekken. Als redacteur heeft ze al talloze interviews geschreven, hoe leuk is het dan om dat af te wisselen met een persoonlijke toespraak op een feestelijke bruiloft. Of dat nu in intieme kring is, of met veel gasten en bijzondere rituelen. Jullie levensverhaal, liefde en keuze voor elkaar, dat neemt Mieke als uitgangspunt voor een geslaagde huwelijksceremonie, waarbij ze jullie gasten ook betrekt. En wees niet bang dat jullie gasten er maar wat bijhangen, zij betrekt ook hen in jullie verhaal. Zij genieten mee met jullie grote dag en zullen na haar toespraak meer dan ooit begrijpen waarom jullie elkaar het Jawoord geven!

Foto: Ja ik wil een trouwambtenaarNeem nu contact op met Marieke!
Foto: Ja ik wil een trouwambtenaar

Als het over de liefde gaatBezoek de website 

Monique Tent is het gezicht achter Als het over de liefde gaat. Haar aanpak is verfrissend, liefdevol en dynamisch. Monique is positief ingesteld en altijd vrolijk. Haar motto is dan ook: “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!” Haar passie is dan ook mensen gelukkig maken. Ze vindt het prachtig hoe ze jullie kan verbinden en zoveel voor jullie kan betekenen. Door een tegenslag in 2015 heeft ze besloten om alleen nog maar te kiezen voor dingen die haar gelukkig maken! Ze is dan ook een echte liefdesfanaat en zo richtte ze Als het over de liefde gaat op, en is ze nu trouwambtenaar/BABS. BABS zijn is naar haar werk als HR professional, haar nieuwe passie!

Foto: Als het over de liefde gaatNeem nu contact op!
Foto: Als het over de liefde gaat
Foto: Als het over de liefde gaatNeem nu contact op!
Foto: Als het over de liefde gaat

Een persoonlijke trouwambtenaar voegt zoveel toe aan jullie bruiloft en zal zeker geen overbodige luxe zijn! Het zorgt voor een luchtige trouwceremonie met een persoonlijk tintje, en dat is eigenlijk alles wat je wilt op je grote dag. Heb jij de Real Wedding van Lindsey en Nino al gezien? Deze mag je namelijk absoluut niet missen!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor meer inspiratie!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Trouwbureau Amsterdam
De beste én leukste trouwambtenaren en ceremoniemeesters van Noord-Holland!
Een persoonlijke trouwambtenaar kan zo veel verschil maken op jullie grote dag. Wij hebben de leukste uit Noord-Holland op een rijtje gezet!
Foto: Shutterstock
Deze visagisten en haar stylisten uit Zuid-Holland maken jou mooi op je grote dag!
Op zoek naar een visagiste in de provincie Zuid-Holland? Wij zetten de besten voor je op een rijtje, zodat de keuze alweer een stukje gemakkelijker wordt.
Foto: Lia Zaal
Dit zijn de beste trouwambtenaren van Zuid-Nederland!
Voor welke zelfstandig trouwambtenaar kiezen jullie? Om je op weg te helpen, hebben wij de beste trouwambtenaren van Zuid-Nederland geselecteerd.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie