5
1 van 5
1 van 5
1 van 5
1 van 5
1 van 5

Bent u tevreden over deze provider? Deel Het!

Vergelijkbare aanbieders

Omschrijving

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom op mijn Zankyou pagina.

Een verbintenis tussen twee mensen is boven alles een unieke en feestelijke gebeurtenis. In overleg met het bruidspaar verzorg ik huwelijksvoltrekkingen en trouwceremonies op locatie, waarin de wensen van bruid en bruidegom voorop staan. Als er kinderen bij zijn, betrek ik die er desgewenst helemaal bij. Het bruidspaar krijgt een persoonlijk verhaal en alles gaat zoals het bruidspaar dit wil. Humor en een ongedwongen sfeer staan bij mij zeer hoog genoteerd. Voor het bruidspaar, hun familie en vrienden maak ik er graag een onvergetelijke dag van, op een locatie naar keuze. Wilt u op de Domtoren trouwen, op een veerpont of op de Eiffeltoren, niets is mij te gek.

Bent u geïnteresseerd? Neem een kijkje op mijn website en dan kunt u vrijblijvend informeren via het contactformulier.

 

Details

Beoordelingen (5)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0
5 meningen
Door joanmark
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn online in contact gekomen met Ria en vanaf de eerste regel was het ‘raak’! Dit werd onze BABS. Al gauw volgde een persoonlijk gesprek, waar uitgebreid ingegaan werd op ons als stel, waarom we van elkaar houden en hoe het huwelijk vorm zou krijgen. Ria kwam over als een warm, lief en oprecht geïnteresseerde BABS. Wat hebben we gelachen, wat een lol! We kregen veel waardevolle tips. Na het gesprek gingen we met een blij en tevreden gevoel naar huis.

Tijdens de tussenperiode hielden we contact met Ria. Het contact bleek laagdrempelig en gezellig op Facebook, in de mail en op Messenger. Het huiswerk dat we kregen hebben we aan Ria teruggestuurd. Zelfs de familie en getuigen werden benaderd. Tijdens de gehele tussenperiode bleef Ria geïnteresseerd in alles rondom de bruiloft. Dit hadden we nooit verwacht!

En toen DE DAG. Een stralende Ria met een prachtige toga. Een speech, we zijn er nog stil van. Vele gasten gaven te kennen nog nooit zo’n mooie toespraak gehoord te hebben. De complimenten over ‘onze’ BABS waren niet te tellen. Dit mede door de enorm persoonlijke touch, de hamer, humor en oprechte blijheid die Ria uitstraalde. Met als klap op de vuurpijl de ‘modeshow’ die mijn man in het hangpad heeft gelopen, haha! Het was in 1 woord G E W E L D I G.

Een tien dekt hetgeen Ria voor ons gedaan heeft niet. Een elf zou beter op zijn plaats zijn. ALLES was tot in de puntjes verzorgd.
Zelfs de dag erna een berichtje hoe ik het ervaren had… Waar vind je het? Bij Ria! Een echte aanrader voor elke bruiloft.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Weinig mensen die zo passievol en zo vriendelijk zijn als Ria. Overduidelijk liefde voor het vak. Ze heeft een prachtig verhaal gemaakt en iedereen vond het super. Ik raad Ria zeker aan!

Misbruik rapporteren
Door irena&koen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ria is een prachtig mens. Ze heeft gevoel voor humor, is heel erg betrokken en alles is bespreekbaar. De eerste keer dat we haar ontmoette was alsof we elkaar al jaren kenden. Ria reageert heel snel op mailtjes. En ze heeft ontzettend veel aandacht besteed aan de ceremonie, wat geresulteerd heeft in een prachtige ceremonie, waarin we een lach en een traan konden laten. Ria betrekt de mensen erbij en ook de kinderen. Beter dan dit kan gewoon niet!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ria wat ben je een prachtmens!! <3

Op de trouwbeurs kwamen wij jou tegen, het klikte gelijk zo goed dat we diezelfde dag later terug gekomen te zijn om je persoonlijk te vertellen dat je ons mocht trouwen. We waren er beide zo zeker van dat jij het maar moest doen! Mee naar Schotland! Een van de landen die je nog niet als trouwlocatie had gehad.

Je kwam gezellig bij ons op de koffie en wij vertelde je ons liefdes verhaal. Het contact via de app, messenger of mail was allemaal geen probleem en je reageerde echt snel. Met wat huiswerk en vragen van de familie heb je er een mooie ceremonie van gemaakt. Het was echt ons verhaal, alsof je ons al jaren kende. Je hebt er echt werk van gemaakt. Hoewel het trouwen zelf een stuk later kwam dan gepland op de dag zelf was je ontzettend flexibel. Heel erg bedankt voor alles <3

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We kennen Ria via vrienden van ons die vorig jaar ook door haar waren getrouwd. Zo willen wij het ook, dachten we allebei! Ria kwam bij ons thuis voor gezellig kennismakingsgesprek, waarna wij apart een vragenlijst moesten invullen. We hebben daarna regelmatig telefonisch contact gehad en ook via de mail. Ze heeft zelf contact gezocht met onze familie en vrienden. Ria is echt een mensen mens. We hebben een onvergetelijke trouw ceremonie gehad mede dankzij haar persoonlijke en warme woorden. Niet alleen wij werden in het zonnetje gezet, maar ook onze naaste familie en vrienden. Al onze gasten vonden het leuk om onze familie en vrienden zo ook beter te leren kennen Ze heeft het echt fantastisch gedaan!!

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Trouw Buitengewoon. Credits: Bruidsfotograaf Natalja
Het kiezen van een geschikte trouwambtenaar voor jullie trouwdag!
Foto: Debby Elemans Photography
Styled Shoot: White and Lace

Adres van Ja Ik Wil Ria in Zuid-Holland:

Dr A Kuyperstraat 59 2841 CH Moordrecht