5

Omschrijving

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom op mijn Zankyou pagina.

Een verbintenis tussen twee mensen is boven alles een unieke en feestelijke gebeurtenis. In overleg met het bruidspaar verzorg ik huwelijksvoltrekkingen en trouwceremonies op locatie, waarin de wensen van bruid en bruidegom voorop staan. Als er kinderen bij zijn, betrek ik die er desgewenst helemaal bij. Het bruidspaar krijgt een persoonlijk verhaal en alles gaat zoals het bruidspaar dit wil. Humor en een ongedwongen sfeer staan bij mij zeer hoog genoteerd. Voor het bruidspaar, hun familie en vrienden maak ik er graag een onvergetelijke dag van, op een locatie naar keuze. Wilt u op de Domtoren trouwen, op een veerpont of op de Eiffeltoren, niets is mij te gek.

Bent u geïnteresseerd? Neem een kijkje op mijn website en dan kunt u vrijblijvend informeren via het contactformulier.

 

Kortingen

Kortingsactie oktober tot en met december 2018

Natuurlijk trouw ik jullie met Liefde en Plezier. In de maanden oktober, november en december geef ik jullie 20% korting. Dit op mijn toch al lage prijs. Bel me op 06-24636973 of stuur een mail naar ria@jaikwilria.nl

Graag vertel ik jullie alles!

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Betaling ALTIJD achteraf.
 • Wat voor soort ceremonies begeleidt u?

  Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
 • Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?

  399
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Mijn ceremonies zijn informeel en ongedwongen. Ruimte voor persoonlijke inbreng. Ook ouders, vrienden en getuigen...kinderen gaan met een cadeautje naar huis.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2010

Reviews (7)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 7 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We kennen Ria via vrienden van ons die vorig jaar ook door haar waren getrouwd. Zo willen wij het ook, dachten we allebei! Ria kwam bij ons thuis voor gezellig kennismakingsgesprek, waarna wij apart een vragenlijst moesten invullen. We hebben daarna regelmatig telefonisch contact gehad en ook via de mail. Ze heeft zelf contact gezocht met onze familie en vrienden. Ria is echt een mensen mens. We hebben een onvergetelijke trouw ceremonie gehad mede dankzij haar persoonlijke en warme woorden. Niet alleen wij werden in het zonnetje gezet, maar ook onze naaste familie en vrienden. Al onze gasten vonden het leuk om onze familie en vrienden zo ook beter te leren kennen Ze heeft het echt fantastisch gedaan!!

 

Wat highlights: Werd ons sterk aanbevolen n.a.v. zeer positieve recensies – Zeer persoonlijk, had zich in ons en onze

omgeving goed verdiept – Leuk verhaal en zeker niet snel afgerafeld.

Misbruik rapporteren
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ria is één van mijn favoriete ambtenaren in Nederland! Als videograaf zie ik er veel voorbij komen. Maar Ria is er één uit duizenden!! Wat mij betreft echt één van de beste!!

Ria ik ben dol op je verhalen en je waanzinnige (lieve) persoonlijkheid!!

Liefs XOXO,
Dennis (videograaf Nederland)

Misbruik rapporteren
Door joanmark
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn online in contact gekomen met Ria en vanaf de eerste regel was het ‘raak’! Dit werd onze BABS. Al gauw volgde een persoonlijk gesprek, waar uitgebreid ingegaan werd op ons als stel, waarom we van elkaar houden en hoe het huwelijk vorm zou krijgen. Ria kwam over als een warm, lief en oprecht geïnteresseerde BABS. Wat hebben we gelachen, wat een lol! We kregen veel waardevolle tips. Na het gesprek gingen we met een blij en tevreden gevoel naar huis.

Tijdens de tussenperiode hielden we contact met Ria. Het contact bleek laagdrempelig en gezellig op Facebook, in de mail en op Messenger. Het huiswerk dat we kregen hebben we aan Ria teruggestuurd. Zelfs de familie en getuigen werden benaderd. Tijdens de gehele tussenperiode bleef Ria geïnteresseerd in alles rondom de bruiloft. Dit hadden we nooit verwacht!

En toen DE DAG. Een stralende Ria met een prachtige toga. Een speech, we zijn er nog stil van. Vele gasten gaven te kennen nog nooit zo’n mooie toespraak gehoord te hebben. De complimenten over ‘onze’ BABS waren niet te tellen. Dit mede door de enorm persoonlijke touch, de hamer, humor en oprechte blijheid die Ria uitstraalde. Met als klap op de vuurpijl de ‘modeshow’ die mijn man in het hangpad heeft gelopen, haha! Het was in 1 woord G E W E L D I G.

Een tien dekt hetgeen Ria voor ons gedaan heeft niet. Een elf zou beter op zijn plaats zijn. ALLES was tot in de puntjes verzorgd.
Zelfs de dag erna een berichtje hoe ik het ervaren had… Waar vind je het? Bij Ria! Een echte aanrader voor elke bruiloft.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Weinig mensen die zo passievol en zo vriendelijk zijn als Ria. Overduidelijk liefde voor het vak. Ze heeft een prachtig verhaal gemaakt en iedereen vond het super. Ik raad Ria zeker aan!

Misbruik rapporteren
Door irena&koen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ria is een prachtig mens. Ze heeft gevoel voor humor, is heel erg betrokken en alles is bespreekbaar. De eerste keer dat we haar ontmoette was alsof we elkaar al jaren kenden. Ria reageert heel snel op mailtjes. En ze heeft ontzettend veel aandacht besteed aan de ceremonie, wat geresulteerd heeft in een prachtige ceremonie, waarin we een lach en een traan konden laten. Ria betrekt de mensen erbij en ook de kinderen. Beter dan dit kan gewoon niet!

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Ouiyessie. Foto: Sanne Francis
Een persoonlijke trouwceremonie met deze trouwambtenaren uit Zuid-Holland!
Foto: Esther van Geenen fotografie
De nationale ZIWA winnaars van 2018!
Foto: Zondag Fotografie
Zo organiseer je een wettelijk huwelijk in 5 stappen!
Trouw Buitengewoon. Credits: Bruidsfotograaf Natalja
Het kiezen van een geschikte trouwambtenaar voor jullie trouwdag!
Foto: Debby Elemans Photography
Styled Shoot: White and Lace

Adres van Ja Ik Wil Ria in Zuid-Holland:

Dr A Kuyperstraat 59 2841 CH Moordrecht
 • #Betaalbaar