Trouwambtenaar Quirine Bordes

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Trouwambtenaar Quirine Bordes

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 70.000 €

Waarom ik zo graag huwelijken voltrek?
Vanwege jullie! Jullie geven mij energie, geven mij de eer onderdeel te zijn van de belangrijk(st)e dag van jullie leven. Ik geef jullie graag een ceremonie die jullie in gedachten hebben. Of deze nou eenvoudig, uitgebreid, klein of groot is. Met een lach of een traan, of allebei. Altijd in een mix tussen formeel en informeel.

Met vooral heel veel enthousiasme en beleving ! Een boeiend, bindend verhaal met als hoogtepunt jullie jawoord !

Begonnen als Jongste Ambtenaar van Nederland mag ik inmiddels al bijna 12,5 jaar Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand zijn ! Met never a dull moment ! Altijd 100% inzet ! Inmiddels durf ik wel te zeggen dat het mij lukt om voor ieder stel te begrijpen wat hun wensen zijn. Daarnaast heb ik door de jaren ervaring de rust en ruimte om in te spelen op alles wat er tijdens een ceremonie gebeurt. Het is mijn doel jullie een ceremonie te geven waar jullie met warmte en blijdschap nog vaak aan terugdenken!

Ik voltrek huwelijk vanuit mijn persoonlijke karaktereigenschappen toewijding en enthousiasme.

In een persoonlijk voorgesprek neem ik met jullie de ceremonie van begin tot eind tot in detail door. Daarbij hoor ik graag wat jullie ideeen zelf zijn bij de ceremonie. En wellicht dat ik deze kan aanvullen vanuit mijn ervaring. Zo komen we in ieder geval op papier tot een helder draaiboek van de ceremonie.

Hoe meer ik over jullie te weten mag komen, hoe leuker ! Hoe meer details, hoe verrassender de ceremonie wordt ! Ik vraag dan ook graag familieleden, vrienden, buren, collega's over jullie !

Hoe ze jullie kennen, hoe jullie in het leven staan en wat leuke memorabele anecdotes zijn over jullie !

Jullie mogen mij jullie verhaal natuurlijk ook vertellen ! Maar wel deels, want de rest van jullie ontvang ik graag per mail ! Dezelfde vragen, los  van elkaar beantwoord ....!

Wat in mijn ogen het succes van een ceremonie bepaalt, is de klik die we met zijn drieën weten te vinden. Daar heb ik uiteraard een groot aandeel in, maar jullie ook. Als jullie je open opstellen, mij van de juiste input voorzien, heb ik de juiste ingrediënten om de ceremonie in de gewenste vorm te realiseren !

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
70.000 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ik maak een factuur op en vraag altijd deze te hebben voldaan voor jullie trouwdatum ! Dan hebben we elkaar alleen nog foto's en mooie herinneringen te sturen na afloop en geen verplichtingen !
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Meningen over Trouwambtenaar Quirine Bordes

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
anoukkoster
Door Anouk
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Quirine is fantastisch goed in haar werk. Ze heeft tijdens onze ceremonie een ontzettend mooie speech gegeven, met precies de juiste balans tussen humor (leuke grapjes, maar geen clownsact) en gevoeligheid (weinig gasten hebben het droog gehouden). Ze heeft ontzettend veel tijd in de speech gestoken. Ze heeft niet alleen ons het hemd van het lijf gevraagd, maar ook heel veel familieleden en vrienden. De speech was echt een verrassing voor ons. Bovendien was er veel ruimte voor eigen invulling tijdens de ceremonie, Alles kan en alles mag van Quirine! Ze heeft hele goede ideeën en heel veel bruikbare tips. Alle gasten waren vol lof over Quirine. En eerlijk is eerlijk: ik heb heel wat bruiloften gehad, maar nog niet eerder zo'n fantastische babs gezien! 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2402 GH

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact