De 10 beste trouwlocaties van Noord-Brabant!

De 10 beste trouwlocaties van Noord-Brabant!

Noord-Brabant is zonder twijfel de gezelligste provincie van Nederland. Een goede basis voor jullie trouwdag dus! Vind hier de 10 beste trouwlocaties van deze mooie provincie!

  • Locaties
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar
  • 2018
  • Noord-Brabant

‘Maar de mensen gaan slapen, de wereld gaat dicht. En dan denk ik aan Brabant, want daar brandt nog licht.’ Dit is het lijflied van menig Brabander. De Brabanders zijn erg trots op hun plekje en wij geven ze zeker geen ongelijk. In dit artikel hebben wij de 10 door Zankyou gekozen mooiste trouwlocaties van Brabant op  – willekeurige volgorde – een rijtje gezet.

De locaties die genoemd worden in dit artikel zijn:

Foto: Kasteel Heeswijk
Foto: Kasteel Heeswijk

Kasteel Geldrop – Bezoek de website

Op het stijlvolle landgoed Kasteel Geldrop kun je elkaar het ja-woord geven in de romantische appelboomgaard, onder de eeuwenoude bomen, in het sprookjesachtige kasteel of in de prachtige trouwzaal met koninklijke allure. Of wat dacht je van trouwen in de prachtige oranjerie? Het schitterende kasteel is omringd door groen en kleurrijke bloemen en straalt daardoor rust, nostalgie en romantiek uit. Kasteel Geldrop zorgt daarnaast voor een geweldige dag met zo min mogelijk zorgen. Tijdens de voorbereidingen word je persoonlijk begeleid door één van de trouwspecialisten van het kasteel. Kasteel Geldrop heeft zoveel mogelijkheden dat het écht de dag van je dromen wordt.

Foto: Kasteel GeldropMeer informatie over Kasteel Geldrop!
Foto: Kasteel Geldrop
Foto: Kasteel GeldropMeer informatie over Kasteel Geldrop!
Foto: Kasteel Geldrop

Brasserie Heidelust – Bezoek de website

Brasserie Heidelust heeft alles waar je op hoopt: fantastisch eten, een ruimte die helemaal is aan te passen aan je wensen, een geweldige sfeer én een heerlijk terras waar je lekker in het zonnetje kunt proosten met de belangrijkste mensen in je leven en je kersverse hubby. Ook belangrijk: de gasten de kunnen hier makkelijk komen én heel gemakkelijk parkeren. Deze sfeervolle brasserie heeft een romantische en moderne feel. Het team van brasserie Heidelust wil op alle manieren helpen om van deze dag écht iets bijzonders te maken. Samen met jullie kijken ze er wat mogelijk is, niet alleen in de brasserie zelf, maar ook in je budget.

Foto: Brasserie HeidelustMeer informatie over Brasserie Heidelust!
Foto: Brasserie Heidelust
Foto: Brasserie HeidelustMeer informatie over Brasserie Heidelust!
Foto: Brasserie Heidelust

De Vlaamsche Schuur – Bezoek de website

De Vlaamsche Schuur is al ontstaan in 1575. Het biedt jullie de mogelijkheid om de mooiste dag van jullie leven in romantische en charmante sferen te vieren. De Vlaamsche Schuur ligt in het buitengebied van de gemeente Dongen en is perfect voor een intieme bruiloft. De Vlaamsche Schuur heeft een klassieke en moderne uitstraling en is de oudst gedateerde Vlaamsche Schuur van Nederland en België. De huwelijksvoltrekking kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Beide plekken zijn magisch! Binnen kunnen jullie trouwen bij het warme open-haardvuur en buiten in het trouwlaantje, de berceau of onder de dakplatanen. Daarnaast zijn ze bij De Vlaamsche Schuur experts in het creëren van een magische dag die jullie nooit meer zullen vergeten!

Foto: De Vlaamsche Schuur / Stijn Rompa PhotographyMeer informatie over De Vlaamsche Schuur!
Foto: De Vlaamsche Schuur / Stijn Rompa Photography
Foto: De Vlaamsche Schuur / Stijn Rompa PhotographyMeer informatie over De Vlaamsche Schuur!
Foto: De Vlaamsche Schuur / Stijn Rompa Photography

Fifth|NRE – Bezoek de website

Fifth|NRE is gelegen aan de Nachtegaallaan in het centrum van Eindhoven en daarmee de perfecte locatie voor bruidsparen die niet zonder de Brabantse gezelligheid kunnen. De locatie beschikt over twee ruimten die te huur zijn voor jullie grote dag, namelijk de volledig ingerichte JazzClub met het daar op aangrenzende overdekte GarageTerras. Deze ruimten hebben een industriële, oorspronkelijke en stijlvolle uitstraling en zijn daarmee heel uniek! 

Foto: Fifth NREMeer informatie over Fifth NRE!
Foto: Fifth NRE
Foto: Fifth NREMeer informatie over Fifth NRE!
Foto: Fifth NRE

De Avenue – Bezoek de website

Midden in ons mooi Breda ligt het theater De Avenue. Achter de karakteristieke deuren van deze voormalige schuilkerk bevinden zich twee prachtige zalen. De romantische bovenzaal, genaamd de Societeit, is de perfecte zaal voor een huwelijksdiner, receptie of een spetterend feest. Het gewelfde plafond, de houten vloeren en de bijzondere oude bar geven de ruimte een warme uitstraling. De capaciteit is maximaal 200 personen. Willen jullie het groter aanpakken? Dan is De Theaterzaal de perfecte optie! Het heeft balkons, een podium en brengt een balzaal gevoel met zich mee. Beide zalen zijn voorzien van een bar, podium, licht- en geluidsinstallatie, rookruimte, garderobe en toiletvoorziening. Kortom: alles wat nodig is om jullie trouwdag compleet te maken! 

Foto: De AvenueMeer informatie over De Avenue!
Foto: De Avenue
Foto: De AvenueMeer informatie over De Avenue!
Foto: De Avenue

Hermitage Boshuys – Bezoek de website

Deze sfeervolle feestlocatie, restaurant en drinkgelegenheid is gelegen middenin de Oisterwijkse bossen. Door de rustige ligging is Hermitage Boshuys de ideale plek om even tot rust te komen, maar natuurlijk ook voor jullie trouwfeest. Jullie hebben uitzicht op de eendjes die in de vijver voorbij zwemmen, bloemetjes en bomen in de bloei. Tijdens de winter, wanneer er een dik pak witte sneeuw ligt, is de hele omgeving getransformeerd in een idyllische en sprookjesachtige omgeving. Binnen kunnen jullie je dan warm houden terwijl buiten een winterwonderland langs de bomen waait.

Foto: Hermitage BoshuysMeer informatie over Hermitage Boshuys!
Foto: Hermitage Boshuys
Foto: Hermitage BoshuysMeer informatie over Hermitage Boshuys!
Foto: Hermitage Boshuys

Meneer van Eijck – Bezoek de website

Meneer van Eijck heeft als officiële trouwlocatie alles in huis om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Van een unieke ceremonie op hun terras middenin het bos, tot een zalig diner en superfeest in hun sfeervolle ruimte. Het beste is misschien nog wel dat jullie na afloop van het feest niet naar huis hoeven, maar lekker kunnen blijven slapen met zowel familie als vrienden in het prachtige hotel dat zij te bieden hebben. Op die manier kunnen jullie de volgende nog nagenieten van een geweldige dag.

Foto: Meneer van Eijck Meer informatie over Meneer van Eijck!
Foto: Meneer van Eijck
Foto: Meneer van Eijck Meer informatie over Meneer van Eijck!
Foto: Meneer van Eijck

Landgoed Kapellerput – Bezoek de website

Landgoed Kapellerput is gelegen op een 25 hectare groot landgoed in het Brabantse Heeze, dichtbij Eindhoven. Het grenst aan het natuurpark de Strabrechtse Heide en jullie kunnen hier genieten van rust, ruimte en verrassende architectuur! Als jullie kiezen om te trouwen bij Landgoed Kapellerput dan kiezen jullie voor een huwelijksdag in een moderne, klassieke en eigentijdse omgeving voorzien van veel kleurrijke kunst. Het jawoord geven jullie elkaar in de KABAN, tussen de boomtoppen en met vogels en eekhoorns als getuigen. Na het officiële gedeelte kunnen jullie hier samen met de gasten het glas heffen in een onvergetelijke ambiance die even natuurlijk aanvoelt als het prachtige uitzicht. Bij slecht weer is trouwen binnen ook zeker mogelijk. Landgoed Kapellerput verzorgd met alle liefde jullie complete dag van wettelijk huwelijk, diner en feest tot en met de huwelijksnacht. 

Foto: Landgoed KapellerputMeer informatie over Landgoed Kapellerput!
Foto: Landgoed Kapellerput
Foto: Landgoed KapellerputMeer informatie over Landgoed Kapellerput!
Foto: Landgoed Kapellerput

Cocody – Bezoek de website

Cocody is gevestigd op een prachtige locatie. Het pand ligt dat ligt aan het water beschikt over meerdere sfeervol ingerichte feestzalen voor jullie bruiloft, receptie, diner en feestavond! De zalen bieden ruimte privé terrassen die ook nog eens aan het water gelegen zijn. Bij Cocody kunnen jullie er zelfs voor kiezen de huwelijksvoltrekking buiten op de romantische vlonder te doen in het bijzijn van jullie familie en vrienden.

Foto: CocodyMeer informatie over Cocody!
Foto: Cocody
Foto: CocodyMeer informatie over Cocody!
Foto: Cocody

Hier moet iets tussen zitten voor jullie bruiloft! Mochten jullie nou iets gevonden hebben neem dan voor de verdere planning van jullie bruiloft een kijkje bij de beste bruidsfotografen en weddingplanners uit Noord-Brabant! 

*deze trouwlocaties zijn door Zankyou gekozen en op willekeurige volgorde geplaatst

Voor meer inspiratie en af en toe een goeie dosis humor volg je ons op Instagram, Pinterest en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Hermitage Boshuys Restaurants
De Avenue Partycentra en Evenementenlocaties
Brasserie Heidelust Restaurants
Fifth | NRE Andere trouwlocaties
Cocody Strandlocaties en beachclubs
De Vlaamsche Spijcker Andere trouwlocaties
Meneer van Eijck Andere trouwlocaties
Landgoed Kapellerput Landgoederen

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!