Vermaak je gasten met de beste entertainers uit Zuid-Nederland op je bruiloft!

Het leukste entertainment voor jullie gasten op de bruiloft heb je met deze toppers uit Zuid-Nederland! Mis ze niet!

  • Muziek en Animatie
  • Aanbeveling
  • Nederland
  • Limburg
  • Noord-Brabant

Er komt een moment op de bruiloft dat je iets zoekt waarmee je de gasten kan vermaken. Bijvoorbeeld wanneer jullie een fotoshoot gaan doen of net voor het aansnijden voor de taart. Om deze leegtes op te vullen is het leuk om voor entertainment voor de gasten te zorgen. De beste entertainment acts uit Zuid-Nederland hebben wij daarom alvast op een rijtje gezet!

Deze leveranciers zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.

Kitty Zingt
Foto: Kitty Zingt

  Rich Magic – Bezoek de website

Adverteren

Zijn jullie opzoek naar hoogstaand entertainment van topkwaliteit? Dan zit je bij goochelaar Rich Magic aan het juist adres. Het is niet zomaar een goochelaar die een trucje doet, maar hij zal ervoor zorgen dat jullie gasten iets bijzonders ervan en hier nog lang over na praten. Zo zorgt Richard voor een combinatie van magic, mindreading en zakkenrollen. Hij is professioneel en betrouwbaar en heeft al meer dan 15 jaar ervaring. Hij staat vaak voor verschillende doelgroepen en weet daarom precies hoe die verschillende soorten gasten moet benaderen.

Rich MagicNeem nu contact op met Rich Magic!
Foto: Rich Magic

  Kitty ZingtBezoek de website

De eerste zoen, jullie vakanties, liefdevolle momenten en herinneringen komen boven bij het horen van livemuziek. Kitty Zingt laat jullie wegdromen bij dat éne liedje wat voor jullie zó speciaal is… Zoeken jullie díe muzikale omlijsting voor hét onvergetelijke moment van jullie bruiloft? Kitty Zingt geeft graag een gouden randje aan jullie ceremonie! In overleg wordt beslist welke nummer er op de bruiloft gezongen zullen worden. Willen jullie na de ceremonie, bijvoorbeeld tijdens de toast, receptie of borrel, ook heerlijke live muziek op de achtergrond horen? Ook dit is mogelijk!

Kitty ZingtNeem nu contact op met Kitty Zingt!
Foto: Kitty Zingt
Kitty ZingtNeem nu contact op met Kitty Zingt!
Foto: Kitty Zingt

  Suitcase SuzyBezoek de website

Met haar zwoele sound maakt Suitcase Suzy jullie bruiloft extra romantisch. Met haar ontwapenende flair en retro uitstraling zorgt Suzy tijdens een borrel of diner voor de juiste sfeer. Ze combineert op charmante wijze hedendaagse lounge met bekende standards. Oude soul, mooie popsongs, intieme ballads en swingende jazz met een vleugje latin: naast hits van Caro Emerald, Adele en Norah Jones passeren klassiekers van Billy Holiday, Peggy Lee en Sade de revue. Door haar sprankelende uitstraling is Suzy’s Vintage Vocal Act niet alleen een feest om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken!

Suitcase SuzyNeem nu contact met Suitcase Suzy!
Foto: Suitcase Suzy

  Huwelijk DJ – Bezoek de website

Muziek is één van de belangrijkste onderdelen van jullie trouwfeest, laat het daarom dan ook compleet over aan de Huwelijk DJ! De Huwelijk DJ is een professionele drive-in show met meer dan 15 jaar ervaring in het verzorgen van muziek. De drive in show heeft een zeer exclusieve en chique uitstraling en de mooie lichtshow zorgt voor een ultieme sfeer. Het optreden van de Huwelijk DJ is uit te breiden met een live optreden van een saxofonist of een zangeres.

Huwelijk DJNeem nu contact op met de Huwelijk DJ!
Foto: Huwelijk DJ
Huwelijk DJNeem nu contact op met de Huwelijk DJ!
Foto: Huwelijk DJ

Goochelaar Alex Buijk – Bezoek de website

Goochelaar Alex Buijk is een goochelaar die iedereen van zijn stoel zal blazen op jullie trouwdag. Hij verzorgt magisch entertainment dat op elk evenement tot zijn recht komt, of jullie nou intiem of in een groot gezelschap trouwen. Hij is te huren voor verschillende arrangementen. Zo kun je hem huren als tafelgoochelaar, voor een goochelshow, maar ook voor een goochelworkshop. 

Foto: Alex Buijk GoochelaarNeem nu contact op met Alex Buijk Goochelaar!
Foto: Alex Buijk Goochelaar

 La Nou Nou – Bezoek de website

La Nou Nou creëert graag een feestelijke tijd voor de jongere gasten in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar door het bieden van een veilige kinderopvang en creatief vermaak op locatie. Dit kan zijn voor één kindje tot aan grote groepen kinderen, van een paar uurtjes tot een hele dag en avond. Met La Nou Nou weet je zeker dat zowel het bruidspaar, de ouders van de kinderen en de kinderen een geweldige tijd zullen beleven!

La Nou NouNeem nu contact op met La Nou Nou!
La Nou Nou
La Nou NouNeem nu contact op met La Nou Nou!
La Nou Nou

 The Little Kings & QueensBezoek de website

The Little Kings & Queens verzorgt al 12 jaar exclusieve entertainment voor kinderen tijdens bruiloften. Samen met ervaren personeel die allen in het bezit zijn van EHBO en VOG zorgen zij voor een memorabele dag voor de kinderen! Van speurtochten, hutten bouwen, oud Hollandse spelletjes spelen of voetbaltoernooien, het is allemaal mogelijk! Naast het entertainment verzorgt The Little Kings & Queens ook een oppas service. Na een lekker warme douche en een verhaaltje voor het slapen gaan, kunnen de kinderen in bed worden gestopt. Zo kan het feestje voor de ouders nog verder doorgaan!

The Little Kings & QueensNeem nu contact op met The Little Kings & Queens!
The Little Kings & Queens
The Little Kings & QueensNeem nu contact op met The Little Kings & Queens!
The Little Kings & Queens

 KAS entertainment – Bezoek de website

KAS-Entertainment levert shows voor allerlei evenementen maar uiteraard ook bruiloften! De shows zijn heel flexibel en kunnen aangepast worden op basis van de grootte van het aantal gasten. De acts zijn geschikt voor zowel jong als oud publiek en is daarmee perfect voor een bruiloft! De mogelijkheden zijn zeer breed, denk hierbij aan zang, dans, licht, decor en geluid. Met een act van KAS-entertainment op jullie bruiloft kunnen jullie verzekerd zijn van lachende (kleine) gezichtjes!

KAS-EntertainmentNeem nu contact op met KAS-Entertainment!
KAS-Entertainment
KAS-EntertainmentNeem nu contact op met KAS-Entertainment!
KAS-Entertainment

 Autumn Leaves – Bezoek de website

Autumn Leaves is een duo dat is ontstaan uit een alternatieve rockband die bij de naam TeKaTock gaat. Een afgezegde oefensessie liep uit tot een oefening waar alleen Nina en Sjoerd met elkaar oefenden. Er was een klik en chemie en uit dit begin is Autumn Leaves voortgekomen. Samen verzorgen zij voor een geweldige entertainment volledig naar jullie wens! Neem eens een kijkje en hoor het zelf!

Autumn LeavesNeem nu contact op met Autumn Leaves!
Autumn Leaves
Autumn LeavesNeem nu contact op met Autumn Leaves!
Autumn Leaves

De gasten zullen zich geen moment vervelen als jullie besluiten één van de bovenstaande leveranciers inhuren! Er zit entertainment tussen voor jong en oud dus kies uit welke het beste bij jullie bruiloft past en neem contact met ze op. Als jullie nog opzoek zijn naar een fotograaf of trouwlocatie in Zuid-Holland dan hebben wij hier de beste op een rijtje gezet.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!