Deze muzikale toppers uit Noord-Holland zorgen voor de beste sfeer op jullie bruiloft!

De muzieksmaak van de gasten op jullie bruiloft kan erg uiteenlopend zijn. Daar weten deze toppers uit Noord-Holland alles van en die weten dan ook precies hoe hier op in te spelen!

  • Muziek en Animatie
  • Aanbeveling

Muziek is zo’n belangrijk onderdeel van de bruiloft. Muziek is een factor van het thema van jullie bruiloft en is bepalend voor de sfeer van jullie dag. Het is daarom ook belangrijk om hier niet op te besparen. Je wilt immers geen dj die van YMCA doorgaat naar de titelsong van Pokémon, omdat dit zo leuk is aangezien de serie uit jullie geboortejaar afstamt… Om dit allemaal te voorkomen hebben wij de beste muzikale toppers uit Noord-Holland voor jullie op een rijtje gezet!

Foto: Rob Rotgers Fotografie
Foto: Rob Rotgers Fotografie

The WeddingsingersBezoek de website

Adverteren

Een hele romantische vorm van muziek is live muziek. Met live muziek van The Weddingsingers maken jullie de huwelijksceremonie onvergetelijk. Deze ceremoniezangeressen Janine en Lisette zijn perfect op elkaar ingespeeld en hebben al jaren ervaring. Zij zorgen er samen voor dat jullie ceremonie persoonlijk, warm, uniek en onvergetelijk wordt. Uniek wordt die zeker, want zij zorgen er namelijk voor dat geen enkele ceremonie hetzelfde is. Jullie kiezen zelf de nummers. Geheel naar jullie wens kunnen zij ook muziek verzorgen tijdens het aansnijden van de taart. Daarnaast kunnen ze dit doen door middel van een orkestband, maar ook met pianist of gitarist. 

The Weddingsingers .Foto: Rob Rotgers Fotografie.Neem nu contact op met The Weddingsingers
The Weddingsingers. Foto: Rob Rotgers Fotografie.

HummingbirdBezoek de website

Hummingbird is een akoestisch kwartet dat al sinds 2012 samen muziek maakt. Het kwartet bestaat uit drie zangeressen en één gitarist. Zij verzorgen de mooiste muziek tijdens de ceremonie en receptie van jullie bruiloft. Dit doen zij in een intieme setting met stijlvolle meerstemmige arrangementen van romantische en feel-good klassiekers tot aan de hitjes van nu. De stijl waarin zij dit doen is pop en jazz. Het is hun missie om sfeervolle muziek te verzorgen op bruiloften om deze een bijzondere extra dimensie te geven en dit doen zij niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland.

Hummingbird. Foto: Anne Reinke.Neem nu contact op met Hummingbird
Hummingbird. Foto: Anne Reinke.

Moon AboutBezoek de website

Moon About is een akoestische band die alles biedt wat jullie nodig hebben op de bruiloft. Zij houden niet alleen rekening met jullie wensen, maar ook met die van de gasten. Ze spelen zacht genoeg om dichtbij de gasten te staan terwijl zij gewoon een gesprek kunnen voeren, maar daarnaast hebben zij ook van alles in huis om een waar popfeest te verzorgen waarop gedanst kan worden. Met een enorme kennis van nummers van alle tijden en genres zit er iets tussen voor elk moment van de bruiloft. Ze zijn flexibel en luisteren ten alle tijden naar jullie wensen en ideeën; zo kunnen ze ook binnen en buiten spelen. Van tevoren nemen ze de dag graag vrijblijvend met jullie door, zodat jullie een goed beeld krijgen van wat zij te bieden hebben.

Foto: Moon About.Neem nu contact op met Moon About
Foto: Moon About.

BSS EventsBezoek de website

Als jullie opzoek zijn naar een deejay of disco show dan zit je bij BSS Events aan het juiste adres! Zij hebben de beste deejays en verhuren daarnaast geluid, licht en video waarmee ze kunnen zorgen voor een toffe styling van jullie trouwfeest. Zij kunnen zelfs de gehele organisatie van jullie evenement overnemen! BSS Events bestaat al sinds 1971 en heeft dan ook veel ervaring binnen de sector. Zij hebben de veranderingen in de afgelopen jaren meegemaakt en weten zich steeds weer te vernieuwen. Ze hebben al honderden feesten mogen verzorgen in zowel binnen- als buitenland!

Foto: BSS Events.Neem nu contact op met BSS Events
Foto: BSS Events.

12danceBezoek de website

Als jullie voor 12dance op de bruiloft kiezen dan weet je zeker dat de voetjes van de vloer zullen gaan! Veel bruidsparen vinden het lastig om een keuze te maken tussen een band of een dj en daarom hoef je bij 12dance (one-to-dance) niet te kiezen! Dit is een toffe coverband onder begeleiding van een dj. Zij spelen herkenbare feestmuziek van de jaren 80 tot nu. Alle bekende nummers, geheel afgestemd op jullie wensen! De combinatie van band met dj is heel uniek en dit zal je pas echt beamen wanneer je hen een keer hebt horen spelen. Ze draaien verzoeknummertjes waardoor jullie feest nooit stil zal vallen!

Foto: 12danceNeem nu contact op met 12dance
Foto: 12dance

DJ FeetbackBezoek de website

DJ Feetback zorgt ervoor dat jullie trouwfeest één groot feest wordt. Hij begrijpt als geen ander dat zowel de leeftijden als muzieksmaken heel uiteenlopend kunnen zijn op een bruiloft en is daarom ook van alle markten thuis. Zo heeft hij bijvoorbeeld goede én foute hits uit de jaren 90, Nederlandstalige muziek en R&B van vroeger tot aan nu. Op het feest zelf zal hij zorgen voor het door jullie gewenste volume en stijlen. Hij houdt rekening met jullie wensen, maar staat ook zeker open voor verzoeknummertjes. Met zijn jarenlange ervaring zorgt hij er samen met jullie en jullie gasten voor dat het een knalfeest wordt en dat jullie bruiloft naar een hoger level wordt getild.

Foto: DJ Feetback.Neem nu contact op met DJ Feetback
Foto: DJ Feetback.

Boston Tea Party Bezoek de website

Zijn jullie niet vies van een feestje? Dan is feestband Boston Tea Party wellicht dé feestband voor jullie! Deze spontane top-band zorgt gegarandeerd voor een feestelijke avond. Dit doen zij door middel van hits en medleys van bekende oude en nieuwe dans en feest classics. De leden van de band komen uit allerlei verschillende muziek- en windstreken wat zorgt voor een grote variatie aan muziekstijlen. Zij hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En die gezellige boel zal er komen, aangezien zij alleen al met zijn 10-en op het podium staan. Gooi er spectaculair licht en geluid bij en je hebt een adembenemend feest! 

Foto: Boston Tea Party.Neem nu contact op met Boston Tea Party
Foto: Boston Tea Party.

EvensesBezoek de website

Bij Evenses kunnen jullie voor alles terecht: een steengoede band, feestelijke dj of toffe act. Zij bieden complete oplossingen voor geluid, licht, instrumenten en muzikanten en zullen alles tot in de puntjes voor jullie regelen. Ze hebben muziek voor de ceremonie, receptie, trouwfeest en kunnen zelfs tijdens het diner nog muziek voor jullie verzorgen. Met een grote variatie aan muzikale toppers hebben zij voor ieder wat wils! Ze zijn professioneel en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Neem een kijkje op hun website voor de talloze mogelijkheden!

Foto: Evenses.Neem nu contact op met Evenses
Foto: Evenses.

Van bands en dj’s, tot aan compleet verzorgde bruiloften. Er zit van alles tussen in Noord-Holland en wij kunnen maar wat goed begrijpen dat de keuze lastig te maken is! Kijk er nog eens rustig samen naar, zoek filmpjes op Youtube en neem contact op met jullie favoriet voor een proefdag. Wij zijn erg benieuwd naar de keuze! Gaan jullie nou trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een cateraar of trouwlocatie? Geen zorgen! Wij helpen jullie uit de brand met de beste uit deze mooie provincie.

Voor meer inspiratie en de laatste trends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

BSS Events DJ´s
12dance Live muziek
DJ Feetback DJ´s
The Weddingsingers Live muziek
Boston Tea Party Live muziek
Hummingbird Live muziek
Moon About Live muziek
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!