• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

BSS Events is een bedrijf dat Deejays / Disco Shows levert voor Bedrijfsfeesten, Schoolfeesten, Bruiloften en alle andere evenementen. Daarnaast verhuren wij Geluid, Licht en Video en tevens kunnen wij de styling van uw feest verzorgen. Ook is het mogelijk om uw evenement volledig te organiseren. Naast deze activiteiten zijn wij in 2009 gestart met het organiseren van onze eigen feesten. SMASH Party en BEATZ party zijn hier een voorbeeld van.

BSS bestaat sinds 1971 en is opgericht door Aad Verdoes en René Dirksen Zij starten een Disco Show onder de naamSounding Gazebo. Na een jaar werd deze naam veranderd in Boogaloo Disco Show. In 1981 werd deze naam aangepast in Boogaloo Show Services Disco Show. Met de komst van internet werd er rond de jaren negentig gekozen om de naam af te korten en verder te gaan onder de naam BSS Disco Show. Anno 2010 is ons leveringspakket niet meer beperkt tot Disco Shows. Een prima reden om de naam wederom aan te passen. Ditmaal naar BSS Events. Reeds honderden feesten hebben we mogen verzorgen in binnen en buitenland. Binnenkort ook uw feest?

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Contant / Pinnen
Berekent u de kosten per uur of per evenement?
Per evenement
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
vanaf 595,00
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Nieuw in de verhuur: Grote verlichte LOVE letters!! Maar liefst 120cm hoog.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1971

Adres

Stad: 2134 WN

Showroom adres is

PARELLAAN 48

2132 WS HOOFDDORP