Bruiloftsshow met special effects: De leukste toevoegingen voor jouw bruiloft feest met DJ!

Als jullie kiezen voor een DJ op jullie bruiloft, dan mogen jullie dit artikel echt niet missen. Breid de DJ show op jullie grote dag uit met een act, speciale decoratie of echte special effects. Zeker weten dat jullie grote dag één groot feest wordt!

Bruiloftsshow met special effects: De leukste toevoegingen voor jouw bruiloft feest met DJ!
  • Muziek en Animatie
  • DJ
  • Openings dans

Zodra jullie elkaar het jawoord gegeven hebben is er waarschijnlijk niets dat je liever wilt doen en dat is jullie liefde vieren. Er is uiteraard geen betere manier om dit te doen dan door middel van een groot feest. Een feest waarbij jullie vrienden en familie samen komen om eens goed te proosten op jullie als gelukkig bruidspaar. Aangezien dit best een knalfeest mag worden hebben wij bedacht jullie een indruk te geven van de special effects (letterlijk) die je kunt toevoegen aan je bruiloft. Ben jij benieuwd hoe je je bruiloft tot een knalfuif om kan toveren? Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden! 

opslaanDe DJ fabriek
De DJ fabriek

Live muzikant

Adverteren

Steeds vaker zien we de mogelijkheid om een live muzikant te boeken bij een DJ show. En wij snappen waarom! Veel voorkomende keuze´s zijn live DJ show met violist of saxofonist, maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt!

Indoor vuurwerk 

Als jij echt uit wilt pakken kan vuurwerk uiteraard niet ontbreken. De gasten zullen nog jaren praten over het spectaculaire vuurwerk dat bij jullie bruiloft de lucht in werd geknald. We merken dat mensen vaak het idee hebben dat indoor vuurwerk gevaarlijk is. Dit is echter niet het geval. Het is veilig en niet brandgevaarlijk dus er is wat dat betreft geen reden om het vuurwerk van jullie trouwfeest weg te houden.

Beamer 

Na de bruiloft zullen jullie al gauw opmerken dat er niets leuker is dan de dag van de bruiloft te herbeleven. Waarom wachten als je dit al tijdens het trouwfeest kunt doen? Door middel van een beamer kun je foto’s aan de gasten laten zien van de dag zelf. Vraag je fotograaf hiernaar voor meer info. Dit is ook een leuke manier om de avondgasten met de dag gasten te laten mengen, aangezien zij hierdoor een beter idee krijgen van wat er die dag allemaal heeft plaatsgevonden.  

Lasershow 

Een toevoeging die ook altijd veel punten scoort is de lasershow. Door middel van deze geweldige lichten kunnen jullie een diepe indruk achterlaten. Met de kleuren en soorten lasers kunnen jullie bepalen wat voor een sfeer je op het trouwfeest wilt creëren. Gaan jullie voor een echte show, worden ze als decoratie gebruikt of bewegen ze mee op de muziek? Eén ding is zeker: een lasershow gaat net onopgemerkt voorbij en zet de toon voor een heel gaaf feest! 

CO2 

CO2, ook wel het zogenaamde festivaleffect wordt veel op festivals gebruikt. Door deze de lucht in te spuiten kun je een extra dimensie aan een muzieknummer geven en special effects creëren waardoor het gevoel van het feest nog net een stuk intenser wordt. Kies ervoor om de rook af te laten gaan bij jullie openingsdans of op het hoogtepunt van een nummer. 

De beste toevoegingen voor een trouwfeest vind je natuurlijk bij De DJ Fabriek. Zij bieden een show aan van kwaliteit die gepaard gaat met emotie en sfeer. Door hun jarenlange ervaring hebben ze verschillende pakketten weten samen te stellen met hierin de leukste toevoegingen, maar als jullie nog frisse ideeën hebben staan zij hier altijd voor open en willen ze maar wat graag met jullie kijken hoe dit idee in praktijk kan worden gebracht.

opslaanMeer lezen “”
De DJ Fabriek

Vuurspuwer

Voor hen die er echt een schepje bovenop willen doen hebben wij de vuurspuwer. Iedereen zal zijn ogen uitkijken als jullie opeens een vuurspuwer op locatie hebben die de meest gekke trucs laat zien. Hierbij geldt uiteraard wel dat deze buiten moet staan, aangezien het niet erg brandveilig is wanneer deze binnen zijn of haar werk doet… 

Verlichte dansvloer 

Een golden oldie, namelijk de verlichte dansvloer. Niets, maar dan ook niets laat jullie openingsdans beter uitkomen dan een prachtig verlichte dansvloer. We hebben het hier niet zomaar over gekleurde verlichting, maar over verlichte dansvloeren in allerlei soorten. Denk aan hartjes, sterren; alles is mogelijk! 

opslaanDe DJ Fabriek
De DJ Fabriek

Neem eens een kijkje op de website van De DJ Fabriek als jij blij wordt van één van de bovenstaande toevoegingen, want zij bieden ze nagenoeg allemaal aan. Door hen te boeken ben je verzekerd van kwaliteit en dat voor ieder budget.

Meer lezen? Lees dan verder over de volgende onderwerpen:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!