Knus bij de boom met de 50 meest romantische kerstnummers

Schenk een glas glühwein in en kruip lekker tegen elkaar aan op de bank met deze 50 meest romantische kerstnummers.

  • Muziek en Animatie
  • Bruidspaar

Pak de oliebollen erbij, schenk de glühwein in en kruip tegen elkaar aan op de bank. Het is weer die tijd van het jaar en dat betekent dat we geoorloofd avonden thuis mogen blijven om naar de lekkerste nummers te luisteren terwijl buiten de sneeuw naar beneden dwarrelt. Heerlijk! Wij hebben een afspeellijst gemaakt met de 50 meest romantische kerstnummers, zodat jullie niet meer opzoek moeten naar een goede kerstradio. Geniet ervan!

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Vooral veel klassiekers 

Adverteren

Ieder jaar weer komen artiesten met slappe hap pogingen om dé kersthit van het jaar te scoren. Hoewel hier zeker een aantal pareltjes tussen zitten zien we keer op keer weer dat de mooiste nummers toch de klassiekers van een aantal jaren geleden zijn. In deze afspeellijst vind je dan ook alle kerstklassiekers. Denk aan “Last Christmas”, “Let it snow” en “Driving home for Christmas”, maar ook Michael Bublé ontbreekt hier natuurlijk niet. Volg de afspeellijst nu op Spotify!

Ontdek hier de 100 leukste dansnummers voor de bruiloft en de trends voor 2019Namens het team van Zankyou wensen wij jou een hele fijne kerst en alvast een voorspoedig 2019.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!