Knus bij de boom met de 50 meest romantische kerstnummers

Pak de oliebollen erbij, schenk de glühwein in en kruip tegen elkaar aan op de bank. Het is weer die tijd van het jaar en dat betekent dat we geoorloofd avonden thuis mogen blijven om naar de lekkerste nummers te luisteren terwijl buiten de sneeuw naar beneden dwarrelt. Heerlijk! Wij hebben een afspeellijst gemaakt met de 50 meest romantische kerstnummers, zodat jullie niet meer opzoek moeten naar een goede kerstradio. Geniet ervan!

Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Vooral veel klassiekers 

Ieder jaar weer komen artiesten met slappe hap pogingen om dé kersthit van het jaar te scoren. Hoewel hier zeker een aantal pareltjes tussen zitten zien we keer op keer weer dat de mooiste nummers toch de klassiekers van een aantal jaren geleden zijn. In deze afspeellijst vind je dan ook alle kerstklassiekers. Denk aan “Last Christmas”, “Let it snow” en “Driving home for Christmas”, maar ook Michael Bublé ontbreekt hier natuurlijk niet. Volg de afspeellijst nu op Spotify!

Ontdek hier de 100 leukste dansnummers voor de bruiloft en de trends voor 2019Namens het team van Zankyou wensen wij jou een hele fijne kerst en alvast een voorspoedig 2019.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Laat een bericht achter

Foto: Weddingstudios
De romantische Real Wedding van Jørgen en Tessa!
Jørgen en Tessa hebben een heerlijke bruiloft gehad en dat is af te lezen aan alle foto's. Bekijk ze hier!
Foto: Cheffi's
Dit zijn ze dan: de 7 meest besproken trends voor bruidstaarten in 2018!
Zijn jullie een hip koppel en volgen jullie graag de nieuwste trends? Dan mag je deze zeker niet overslaan bij het uitkiezen van jullie bruidstaart. Wij hebben de zeven meest besproken trends voor de bruidstaarten in 2018 op een rijtje gezet!
Foto: WeddingStudios
Hoeveel kost een trouwfotograaf? Ontdek het hier!
Aan een bruiloft geef je aardig wat geld uit, maar hoeveel moet je opzij zetten voor de trouwfotograaf? Je lees het hier!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie