Dit zijn de trouwtrends voor 2019. Mis ze niet!

De tijd vliegt en voor je het weet proosten we met champagne op het nieuwe jaar. Bekijk hier de trouwtrends voor 2019!

  • Na de bruiloft
  • Adviseren

Langzaam beginnen de schappen zich te vullen met snoepgoed van Sinterklaas. De blaadjes vallen van de bomen. Nog zo een 10 weken voor de champagne de kast uit wordt gehaald en wij met zijn allen proosten op het nieuwe jaar. Wat vliegt de tijd! Stiekem kunnen wij niet wachten tot het 2019 is, aangezien de trends voor aankomend jaar zo ongelofelijk cool zijn!

Adverteren

Lees snel verder en ontdek de trends voor 2019, zoals gezien op de catwalk bij de meest toonaangevende merken in de trouwindustrie!

Zwarte trouwjurk 

Say what? De zwarte trouwjurk is helemaal hip in 2019! Het afgelopen jaar zagen we hem al een aantal keer voorbij komen, maar het lijkt erop dat deze trend in 2019 pas echt doorzet. Deze trend is ideaal voor de stoere bruid. Neem ter inspiratie alvast een kijkje bij deze gave styled shoot met Game of Thrones thema waarin de bruid een oogverblindend mooie black dress draagt.

opslaanFoto: D-eYe Photography
Foto: D-eYe Photography

Donkergroen trouwpak 

Waar we vorig jaar al veel meer groen in de bruiloft zagen wat betreft planten zien we de kleur vanaf volgend jaar ook terug in de kleding. Naast de trouwjurk moet de traditionele kleur van het trouwpak nu ook plaatsmaken voor een vervanger. Het donkergroene trouwpak zal vanaf 2019 namelijk veel te zien zijn en dat vinden wij fantastisch!

opslaanCarola Doornbos Fotografie
Foto: Carola Doornbos Fotografie

3D Stof met bloemen of vlindertjes 

Bloemenprint zagen we het afgelopen jaar al veel voorbij komen, maar in 2019 doen we er een schepje bovenop. We kunnen namelijk 3D stoffen verwachten met bloemetjes en vlindertjes. Hoe dit eruit komt te zien? Just wait and see… 

opslaanFoto: Demetrios Trouwjurken
Foto: Demetrios Trouwjurken

Wow-factor jurk 

Een wow-factor jurk klinkt wat ons betreft gelijk als muziek in de oren, maar wat houdt het nu precies in? Dit is een jurk die alle monden doet open vallen door middel van een diepe V-hals. Welk model de jurk verder is maakt in principe niet uit, maar de diepe V-hals is hierin wel een must. Dus ben jij ongelofelijk trots op jouw twee pluspunten en kan je een jurk waarin ze goed geshowd worden wel waarderen? Dan is 2019 het jaar om jouw liefde het jawoord te geven.

opslaanFoto: Alexander Vonk Photography
Foto: Alexander Vonk Photography

Neon details 

Over de afgelopen jaren hebben we gezien dat Nederlanders steeds meer kleuren dragen, maar het aankomende jaar worden we nog iets meer uitgetest. Neon details worden namelijk helemaal in. Je kunt deze verwerken in je accessoires, schoenen of decoratie van de bruiloft.

Pussybow 

Terug van weggeweest: de pussybow komt langzamerhand steeds meer voorbij. Zo hebben we hem zien hangen in verschillende modeketens en is die ook bij beroemdheden al gespot. Het zal niet lang duren voordat deze zelfs verwerkt wordt in trouwjurken. Wij zijn benieuwd hoe dit uitpakt!

opslaanFoto: Carolina Herrera
Foto: Carolina Herrera

Metallic looks 

Metallic is volhardend! Deze trend was in 2018 ook al aanwezig en lijkt gewoon mee te gaan naar aankomend jaar. Wij kunnen wel begrijpen waarom. De look is super voor decoratiestukken, maar ook als thema voor jullie bruiloft en kan zelfs terugkomen in de make-up. Wij zijn fan en blij dat we geen afscheid hoeven te nemen van deze top trend in 2019!

Spijkerjas 

Nu vraag je je misschien af wat zo een casual kledingstuk in een trouwtrends lijstje doet. Een spijkerjas is niet echt een chique kledingstuk, maar man wat is hij tof! Laat jouw eigen spijkerjas customizen en bestel er ook een aantal voor de bruidsmeisjes. Draag ze samen en jullie squad is compleet! De spijkerjas is een perfecte toevoeging voor een festivalbruiloft. 

Goud

Ze zeggen dat diamanten een vrouw haar beste vriendin zijn, maar wat ons betreft komt goud ook aardig dicht in de buurt. Naast een mooie set gouden trouwringen kunnen jullie goud ook prima terug laten komen in de rest van de bruiloft. Kies bijvoorbeeld voor een goud thema en je bent verzekerd van een bruiloft met een chique en luxueuze uitstraling. Lees hier de leukste ideeën voor een bruiloft met gouden thema!

opslaanCredits: Kate Miller Photography
Credits: Kate Miller Photography

Kortom 2019 wordt meer, extra en vooral over de top. Wij zijn heel benieuwd naar dit nieuwe jaar en de trends die het met zich meebrengt. Wil jij niets missen? Vergeet ons dan niet te volgen op Pinterest, Instagram en Facebook!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!