54 films om samen met je partner te kijken: Tijd voor ontspanning!

  • (L-r) TAYLOR SCHILLING as Beth and ZAC EFRON as Logan in Warner Bros. Pictures’ and Village Roadshow Pictures’ romantic drama “THE LUCKY ONE,” a Warner Bros. Pictures release.
  • more 45+

Niet alleen het bruiloften seizoen is in volle gang ook de vakantie periode is begonnen! Of je nu al flink aan het voorbereiden bent of jullie grote dag binnen kort al is! Het is natuurlijk altijd belangrijk om samen wat ‘quality time‘ met elkaar door te blijven brengen. Leg de voorbereidingen even naast je neer en het is tijd om samen te ontspannen! Of je nu thuis blijft of samen op reis gaat, niets zo ontspannen om samen een film te kijken!

Geen idee welke film? Kies dan een van deze 54 films, die wij speciaal hebben geselecteerd om samen met je partner te kijken.

Dus maak de popcorn maar alvast klaar, kussens, en een drankje erbij! Het belangrijkste is dat je alles alvast klaar hebt gezet voor aanvang van de film! Zodat je voorlopig niet meer hoeft op te staan! En als je een dag van totale luiheid wil doorbrengen met je partner, kijk je ze gewoon alle 54 met een heerlijk bestel adresje erbij die jullie diner aan huis zal brengen!

Voor meer inspiratie, volg ons dan op Instagram en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwste trends online. 

Laat een bericht achter

36 Bruidsjurken met boothals: elegant en geraffineerd!
Bruidsjurken met boothals: elegant en geraffineerd!
Bent u op zoek naar een bruidsjurk met een elegante en verfijnde uitstraling? Neem dan een kijkje in onze galerij van trouwjurken met een boothals ontwerp...
26 Decoratie voor een rustieke bruiloft: een persoonlijke touch!
Decoratie voor een rustieke bruiloft: een persoonlijke touch!
In deze galerij laten we je de beste ideeën op het gebied van decoratie voor een rustieke bruiloft zien. Een persoonlijke touch op jouw grote dag!
68 Riemen voor de bruid: accentueer je prachtige taille!
Riemen voor de bruid: accentueer je prachtige taille!
Is je jurk iets te simpel en wil je graag iets extra's toevoegen? Of wil jij graag extra nadruk leggen op je prachtige taille? Bekijk dan deze gallerij met de mooiste riemen voor jouw trouwjurk!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie