54 films om samen met je partner te kijken: Tijd voor ontspanning!

  • (L-r) TAYLOR SCHILLING as Beth and ZAC EFRON as Logan in Warner Bros. Pictures’ and Village Roadshow Pictures’ romantic drama “THE LUCKY ONE,” a Warner Bros. Pictures release.
  • [ALT] 45+

Niet alleen het bruiloften seizoen is in volle gang ook de vakantie periode is begonnen! Of je nu al flink aan het voorbereiden bent of jullie grote dag binnen kort al is! Het is natuurlijk altijd belangrijk om samen wat ‘quality time‘ met elkaar door te blijven brengen. Leg de voorbereidingen even naast je neer en het is tijd om samen te ontspannen! Of je nu thuis blijft of samen op reis gaat, niets zo ontspannen om samen een film te kijken!

Geen idee welke film? Kies dan een van deze 54 films, die wij speciaal hebben geselecteerd om samen met je partner te kijken.

Dus maak de popcorn maar alvast klaar, kussens, en een drankje erbij! Het belangrijkste is dat je alles alvast klaar hebt gezet voor aanvang van de film! Zodat je voorlopig niet meer hoeft op te staan! En als je een dag van totale luiheid wil doorbrengen met je partner, kijk je ze gewoon alle 54 met een heerlijk bestel adresje erbij die jullie diner aan huis zal brengen!

Voor meer inspiratie, volg ons dan op Instagram en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwste trends online. 

Meer informatie over

Laat een bericht achter

26 De inspirerende bruiloft van Eric en Shantie!
De inspirerende bruiloft van Eric en Shantie!
Wauw! Wat een bruiloft! Is het eerste wat we tegen elkaar zeggen op de redactie, op het moment dat we het mapje Real Wedding Eric en Shantie openen die we van Ashvin Ghisyawan (Totaalfotografie) hebben mogen ontvangen. Ashvin heeft samen met secondshooter Rob ter Bekke en stagiaire Babet de eer gehad een hele gave bruiloft vast te mogen leggen, op een bijzondere locatie met bijzondere mensen. Want als wij naar de foto´s kijken zien we één ding duidelijk overheersen: een hele ontspannen sfeer.
31 De 2016 bruidscollectie van Sottero and Midgley: simpelweg onweerstaanbaar!
De 2016 bruidscollectie van Sottero and Midgley: simpelweg onweerstaanbaar!
De prachtige bruidscollectie 2016 van Sottero and Midgley staat garant voor een indrukwekkende verscheidenheid aan stylen voor de hedendaagse elegante bruid.
34 Sottero and Midgley´s mooiste ontwerpen: droomjurken worden werkelijkheid!
Sottero and Midgley´s mooiste ontwerpen: droomjurken worden werkelijkheid!
Bekijk onze selectie droomjurken uit de 2016 Sottero en Midgley collectie!

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie