Hoe vier ik mijn huwelijksjubileum in 5 simpele stappen

Wat gaan jullie doen om het jubileum van de bruiloft te vieren? Wij geven graag wat tips voor een originele en speciale dag!

Hoe vier ik mijn huwelijksjubileum in 5 simpele stappen
Rings of Love | Trouwringen thuis Foto: Love your Moments by Myrthe Vlasveld
  • Het getrouwde leven
  • Adviseren

We gaan er niet om liegen: er bestaat geen geheime formule om liefde te snappen en een huwelijk zonder meer te laten slagen. Er zijn echter wel dingen die je kan doen, waardoor het bijna geen kans van falen heeft. Denk aan verrassingen, af en toe met een bloemetje thuiskomen en elkaar dagelijks vertellen hoeveel je elkaar lief hebt. Jullie eerste jubileum kan als een soort meting tellen, aangezien je zo kan zien hoe een persoon dit in werkelijkheid benaderd. Dit artikel is voor iedereen die fan is van het vieren van het jubileum, maar zich niet vast wilt houden aan de standaard tradities. Met deze ideeën vieren jullie je jubileum op een originele en leuke manier in 5 simpele stappen!

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Zoek uit hoe jouw partner tegen jubileum aankijkt 

Adverteren

Voor je helemaal uit je dak gaat is het handig om te weten hoe jouw partner tegen jubileum aankijkt. Is jouw partner bijvoorbeeld eerder een hater dan een lover van Valentijnsdag? Dan moet je misschien opletten met hoever je gaat in het vieren van jullie jubileum. Sommige partners zullen wellicht net als jij altijd in zijn voor een feestje, maar misschien is een biertje drinken voor hen genoeg in plaats van champagne, aardbeien en een bed gevuld met rozenblaadjes. 

opslaanhuwelijks jubileum
Foto: Shutterstock

Doe onderzoek! 

Het klinkt misschien stom om het zo te benadrukken, maar zie het vieren van jullie jubileum niet als een spelletje (tenzij jullie echte grappenmakers zijn). Als je er niet zorgvuldig over nadenkt of het vieren van jullie jubileum op deze manier wel echt bij je partner past kan je de plank enorm misslaan en dat zal heel erg zonde zijn. Denk na over wat jouw partner echt leuk vindt en kijk naar de details in plaats van alleen het grote geheel. Denk aan zijn of haar passie, creëer iets wat jullie terugbrengt naar de huwelijksreis of maak een voorstelling van jullie toekomstplannen samen. 

opslaanFoto: picjumbo
Foto: picjumbo

Zorg voor een uniek plan

Hoe sla je de spijker op de kop voor een masterplan? Misschien denk je zelf wel aan een wandeling of een leuke film in de bioscoop… Wat ons betreft zijn dit zeker niet de juiste plannen voor zo’n grote dag. Dit kan je namelijk ieder weekend doen! Denk aan iets anders dan de normale routine. Het is een speciale dag en nacht dus behandel deze ook zo! Er zijn enorm veel dingen te doen die jullie echt niet elk weekend op de planning hebben staan. Denk aan een spa-dag om heerlijk te relaxen, ga samen naar een centrum om de sterren door een telescoop te bekijken, ga naar een theatervoorstelling, museum of naar het strand en drink daar tig verschillende cocktails. Vandaag is speciaal en jullie verdienen het beste. Vier de liefde samen op een unieke plek!  

opslaanFoto: picjumbo
Foto: picjumbo

Denk aan originaliteit 

Bij Zankyou geloven wij erin dat iedereen iets speciaals verdient en daarom zullen wij je helpen om dit ook voor jouw partner te verzorgen. Met het onderzoek dat jij al eerder gedaan hebt kan het niet anders dat je erachter bent gekomen dat een bloemetje of een doosje bonbons niet het ideale cadeau voor jouw partner is. Een leuker cadeau kan decoratief, maar ook praktisch zijn. Naast de standaard sieraden, horloges of schoenen kun je ook denken aan sport items, tickets voor een leuke show of een tripje naar zijn of haar geboortestad. Wat we willen zeggen is dat een goed cadeau geen gouden horloge van honderden euro’s hoeft te zijn of de duurste ketting met de mooiste diamanten. Hoewel de meeste mensen hier ook blij mee zullen zijn, zijn wij bij Zankyou meer fan van het gevoel dat je kan creëren met cadeaus. Gebruik je creativiteit en denk goed in wat jouw partner echt gelukkig zou maken om het hart van jouw geliefde te raken. Het klinkt misschien old fashioned, maar maak een CD of afspeellijst met nummers die jouw partner gelukkig maken, een mooi schilderij of een mooi gedicht. Dit zal veel meer indruk achterlaten dan een sieraad die je gekocht hebt. Mocht jij niet zo creatief zijn en denk je dat jouw schilderij haar eerder zou laten huilen dan lachen? Dan is het misschien leuk om een soort treasure hunt te organiseren. Verstop dingen of herinneringen uit jullie relatie en laat deze hunt uiteindelijk uitkomen op een plek waar jullie samen romantisch kunnen dineren. Misschien een picknick in het park als het lekker weer is! Of het restaurant waar jullie eerste date was. 

opslaanhuwelijksjubileum
Foto: Shutterstock

Maak samen van elke dag de mooiste dag van je leven 

Oké dit klinkt wel heel cheesy, maar wat we ermee bedoelen is eigenlijk heel mooi. Jullie jubileum is een speciale dag dus deze mag natuurlijk op een speciale manier gevierd worden, maar vergeet elkaar niet liefdevol te behandelen op elke andere dag van jullie leven. Het gaat om de kleine verrassingen tussendoor, de leuke uitjes die jullie samen doen en het samenzijn van jullie dag tot dag. Herinner elkaar eraan hoe speciaal je voor elkaar bent en hoe gezegend jullie zijn dat jullie elkaar hebben gevonden, want liefde is het meest waardevolle dat er bestaat. Zo zorg je ervoor dat elke dag die jullie samen zijn een speciale dag is.

opslaanFoto: SW Aundre Larrow
Foto: SW Aundre Larrow

Wij hopen jullie op deze manier op weg te kunnen helpen naar een hele speciale dag. Laten jullie ons weten hoe jullie jubileum eruit zag? Wij zijn razend benieuwd naar jullie originele ideeën! Voor tips over wat jij kan doen met jouw trouwjurk na de bruiloft helpen we je graag verder. En andere dingen die na de bruiloft geregeld moeten worden vind je hier!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Reacties (1)

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!