7 originele Valentijn plannen voor Valentijnsdag!

Het is bijna Valentijnsdag! Heb jij al iets gepland voor jou en je partner? Deze originele Valentijn date-ideeën brengen jullie terug naar het verliefde gevoel dat jullie hadden in het begin van jullie relatie!

7 originele Valentijn plannen voor Valentijnsdag!
Foto: Shutterstock
  • Het getrouwde leven
  • International
  • Bruidspaar
  • Origineel

Het is bijna Valentijnsdag! Maar er is nog tijd om iets origineels te plannen. Bij Zankyou zijn we een groot voorstander van liefde in allerlei vormen, maar het liefst zijn we origineel, net als jij.

Adverteren

Nu alle kaarten op tafel liggen, is het tijd om aantekeningen te maken over wat wij je te vertellen hebben om jouw partner compleet te verrassen op deze dag. Geen romantische diners, doosjes chocolade of een bos rozen…  Deze ideeën zijn iets compleet anders om jullie terug te brengen naar het verliefde gevoel dat jullie hadden in het begin van jullie relatie!

opslaan
Foto: Shutterstock

Paragliden (of parachutespringen, bungeejumpen, ballonvaren, deltavliegen)

¨Love is in the air¨, zong John Paul Young, en dit is zeker waar. Wanneer je verliefd bent, voel je iets in je losbreken dat vlucht wil nemen, zoals een paardenbloem gevangen in een luchtstroom, of een raket vliegend door de kosmos. Om deze liefde weer te voelen, is er niks beters dan je volledig te laten gaan in de adrenaline. Ga paragliden, parachutespringen of bungeejumpen op jullie Valentijnsdate en beleef het meest surrealistische plezier dat je ooit zult ervaren in je leven. Je gaat het geweldig vinden!

opslaanMarius Pirvu
Foto: Marius Pirvu vía Shutterstock

Concert

Spring, zing en voel je vrij! Deze optimistische woorden keren steeds terug in deze lijst met activiteiten, en zullen zeker plaatsvinden tijdens een concert. Wacht tot je partner thuis op de bank zit en geef hem een doos met twee tickets voor Adele, Rihanna, Maroon 5 of de Red Hot Chili Peppers; of natuurlijk iets heel anders waar jullie van houden. Het concert hoeft natuurlijk niet te zijn op Valentijnsdag zelf, want deze concerten hebben hun eigen geplande data, maar neem samen deze dag vrij en verdien punten bij je partner om hem/haar blij te maken met een concert waar hij/zij echt graag heen zou willen gaan!

Reizen

De beste activiteit voor avontuurlijke koppels die graag de wereld willen zien. Plan een weekendje weg voor jullie tweeën met als bestemming een romantische stad zoals Brugge of Venetië. Liever iets anders? Huur een huisje dichtbij, of ver weg, en ga wandelen, fietsen of skiën. Alle avonturen die een reis jullie brengt zijn perfect!

opslaanEpicStockMedia
Foto: EpicStockMedia vía Shutterstock

Escape Room

Escape Rooms zijn spellen waarin een groep mensen opgesloten zijn in een kamer en een uitweg moeten vinden door middel van quizzen, tests en andere uitdagingen waarin jullie kennis en logica moeten combineren. Escape Rooms is een erg populaire activiteit voor groepen en koppels. Met z´n tweeën zal het voor jullie iets lastiger, maar zeker niet minder leuk zijn!

Duiken

In de zee met vissen, inktvissen, onbekende wezens, gezonken schepen en schatten – kun jij je een meer romantische plek bedenken? Verzamel jullie zuurstofflessen, brillen, flippers en wetsuits voor een onderwater avontuur dat geweldig zal zijn voor jullie liefde als origineel stel. Terwijl andere koppels genieten van typische activiteiten aan land, zullen jullie elkaar fotograferen met prachtige koraalriffen. Wat is het meest interessant? Die keuze is snel gemaakt!

opslaanRich Carey
Foto: Rich Carey vía Shutterstock

Lezingen en workshops

Wat? Er zijn zoveel mogelijkheden dat wij ze niet meer allemaal kunnen tellen, maar het idee is dat je met plezier interessante dingen leert samen met je partner. De meest bekende workshops voor koppels zijn kooklessen of dansen, maar er zijn veel andere opties, zoals: leren schaatsen, goochel workshops, en het bezoeken van oude grotten… De lijst is eindeloos! Sluit de avond af met een heerlijk diner om met plezier, en in stijl, terug te kijken op wat jullie samen hebben geleerd.

Routes

Zowel binnen en buiten de regio waar jullie wonen organiseren de gemeente en andere verenigingen vaak allerlei verschillende routes om het gebied beter te leren kennen te voet, op de fiets of in de auto. Misschien kunnen jullie de mysteries en geheimen van jullie woonplaatsen ontdekken – de mogelijkheden zijn eindeloos.

opslaanDudarev Mikhail
Foto: Dudarev Mikhail vía Shutterstock

Met deze uiteenlopende originele ideeën moet er zeker een leuk idee tussen zitten voor een Valentijnsdag met jouw partner.  Houd in gedachten dat deze dag geen regels heeft, maar het belangrijk is dat jullie allebei kunnen genieten van deze originele activiteiten. Geniet, en word opnieuw compleet verliefd op elkaar! Veel plezier!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!