Dit zijn de haar- en make-up trends voor een bruiloft in 2019!

Benieuwd naar de haar- en make-up trends voor de bruid in 2019? Wij hebben de meest recente op een rijtje gezet. Met deze trend word jij de meest fantastische bruid in 2019.

  • Beauty
  • Adviseren
  • Bruid

Nu we bijna op de helft van de decembermaand zitten is het tijd om aan het nieuwe jaar te denken. In dit artikel besteden we aandacht aan de haar- en make-up trends voor 2019. Dus ben jij een moderne bruid en wil jij er zo trendy mogelijk bij lopen op jouw bruiloft volgend jaar? Lees dan snel verder!

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Los opgestoken haar

Adverteren

Een favoriet is het half opgestoken kapsel. Dit is een trend die de Beautysalon Beyoutiful veel ziet terugkomen bij de bruiden! Zo vertellen zij dat: “Vooral bruiden met (half)lang haar stelen de show met dit kapsel. Hoewel we het voorgaande jaren vooral met een volumineuze bovenkant en grote krullen voorbij zagen komen is het kapsel dit jaar iets simpeler. Kies voor een subtiele slag of stijl je haar en het zal er geweldig uit zien!”

opslaanFoto: Beautysalon Beyoutiful
Foto: Beautysalon Beyoutiful

Bridal ponytail 

Fashion hairstylist Lonneke van Dijk ziet de ponytail vaak terug bij haar bruiden. Ze vertelt hierover: “Deze trend is perfect voor bruiden die een trouwjurk hebben met een lage rug. Zo kun je iedereen je lange lokken laten zien zonder dat het de open rug van je jurk bedekt. Niet voldoende lengte voor deze trend, met clip-in extensions is deze look ook voor jou haalbaar.”

opslaanLonneke van Dijk. Foto: Danielle Guillonard
Lonneke van Dijk. Foto: Danielle Guillonard

Bloemenkronen 

“Met een XL bloemenkrans ben je als bruid helemaal on-trend, wat de bloemenkrans is dit jaar groter dan ooit tevoren. Kies voor mooie volle krans is en een grote variëteit aan bloemen en kleuren. Hierbij past een mooie boho beach wave of een nonchalant laag opgestoken bruidskapsel prachtig,” vertelt Fashion hairstylist Lonneke van Dijk.

opslaanLonneke van Dijk. Foto: Bruidbeeld
Lonneke van Dijk. Foto: Bruidbeeld

Natuurlijke krullen 

Krullenbollen opgelet! Laat zien waar je voor staat en show them curls! Veel vrouwen met krullen stijlen hun haar dagelijks en vice versa, maar 2019 is het jaar om jouw krullen in de spotlights te zetten.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Lange boblijn

Langzaam maar zeker komen we erachter dat kort haar vaak een krachtige look geeft. Een lange boblijn is dan ook het perfecte kapsel. Het staat stoer, elegant en super stijlvol.

Bruidskapsels met vlechten 

De bruidskapsels met vlechten raken (wat ons betreft gelukkig) nooit uit de mode. Kies voor een lage knot met een vlecht aan de voorzijde of een losse vlecht wanneer jij langer haar hebt en je zult er fantastisch uit zien.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Eenvoudige knot met middenscheiding en losse plukjes 

Less is more geldt soms niet alleen voor de make-up, maar ook voor het kapsel van de bruid. Zo kan jij de hele look al rocken als je voor een simpele knot met middenscheiding en losse plukjes gaat. Vraag jouw kapster om deze look bij je te creëren en je zal verbaasd zijn van het resultaat.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Bruidsmake-up

Kijkend naar de make-up van de bruid zien we dat er in 2019 niet veel veranderd. Marjolein van MB Creations geeft aan dat: “De metallic en zilver tinten zijn nog steeds in de picture en ook de (mat) rode lip blijft dit jaar scoren.” De natural bride wordt ook steeds meer gewaardeerd dus een nude kleur op de lippen zal het ook goed doen. Ook zijn de warme kleuren, vertelt Beautysalon Beyoutiful, erg in. Zo vertellen zij: “Bruidsmake-up met de accenten op de ogen en lippen. Sprekende ogen en en een mooie lipstick maakt dat je bruidsmake-up je laat stralen.”

opslaanFoto: MB Creations
Foto: MB Creations

Na het bekijken van deze kapsels zijn wij benieuwd welk kapsel jouw hart heeft gestolen voor 2019. Laat het ons weten in de comments! Ontdek hier alle trends voor een bruiloft in 2019 en trends voor jouw nagels op de bruiloft.

Wil jij op de hoogte blijven van alle trends voor 2019? Volg ons dan op Pinterest, Instagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!