Dit zijn de muziektrends voor jouw bruiloft in 2019!

Dit zijn de meest besproken muziektrends voor 2019! Muziek zet de toon voor jullie bruiloft. Het is dan ook belangrijk jullie favoriete nummers uit te zoeken!

  • Muziek en Animatie
  • Adviseren

Muziek is een heel belangrijk onderdeel van de bruiloft. Het kan de toon zetten, maar de sfeer van het feest ook gruwelijk naar beneden halen. Hoewel je op de bruiloft vooral moet draaien waar je zelf zin in hebt is het toch leuk om te weten wat voor een trends jij in 2019 kan verwachten voor de muziek en waar jij je gasten nou echt blij mee kan maken. Het zal immers toch zonde zijn als je partner en jij straks de enige zijn waarvan de voetjes van de vloer gaan… Om dit ongemakkelijke moment te voorkomen nemen we je dus mee in de trends die wij voor het komende jaar kunnen verwachten. Kijk je mee?

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Samenwerkingen tussen verschillende stijlen

Adverteren

We zien steeds vaker dat artiesten van verschillende stijlen samenwerken. Denk aan een viool in EDM muziek, maar ook verschillende akoestische covers. Hebben jullie nou een speciale band met zo een EDM-nummer en zou je deze graag op willen hebben tijdens de ceremonie, maar vind je hem net even iets te heftig? Ga dan opzoek naar een akoestische cover of neem contact op met een live-band of zanger(es) die hier gespecialiseerd in is.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Muziek die bij je past

Een van de trouwtrends voor het komende jaar is de destination wedding. Dit houdt in dat jullie elkaar het jawoord geven in het buitenland en dus de hele bruiloft daarheen verplaatsen. Nu dit steeds normaler wordt en de wereld voor ons gevoel alleen maar kleiner wordt merken we ook dat hier invloeden voor muziek vandaan komen. Trouw jij bijvoorbeeld aan de Spaanse kust dan is het niet meer dan normaal dat je hier ook een passend nummer bij hebt.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Verleg je grenzen 

We zien de laatste jaren steeds meer dat mensen op de bruiloft doen wat zij zelf willen. Trouwen in een witte jurk is niet meer een must en ook andere traditionele gebruiken worden weggelaten. 2019 is het jaar waarin jullie doen wat jullie zelf willen. Wil jij graag dat “Have you ever been mellow” uit de speakers knalt wanneer jij de ceremoniezaal betreedt? Go for it! 

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Minder traditioneel

Zoals we hiervoor al aangaven wordt de bruiloft minder traditioneel. In 2019 zullen we hoogstwaarschijnlijk ook minder dansen met de ouders zien. In plaats daarvan maken we plaats voor andere soort optredens. Denk hierbij aan dansen die jullie zelf als koppel in kunnen studeren, maar ook professionele dansers of zelfs acrobatische acts. Think outside of the box en ga opzoek naar een act die bij het thema van jullie bruiloft past.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

We kunnen concluderen dat 2019 het jaar wordt waarin we allemaal net iets gekker doen en vooral kiezen voor wat we zelf willen. Een hele mooie ontwikkeling als je het mij vraagt! Ben jij benieuwd naar de rest van de trouwtrends voor het komende jaar? Lees ze hier. Ontdek hier hoe je eenvoudig een bruiloft organiseert met gebruik van de gratis Zankyou app.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!