Organiseer jullie bruiloft met de Zankyou app!

Het organiseren van jullie bruiloft via de Zankyou Weddings app. Gemakkelijk en snel! Lees hier alles over onze app.

  • Organiseren bruiloft
  • Adviseren

Volop bezig met het voorbereiden van jullie bruiloft? Er zijn veel taken waar je aan moet denken en dit vereist nogal vele organisatorische vaardigheden. Maar, aan het einde van de rit zien jullie het fantastische resultaat!

Adverteren

Om het plannen van jullie bruiloft makkelijker te maken, kunnen jullie profiteren van de super handige tools die Zankyou beschikbaar stelt! Een bruiloft hoeft niet een synoniem te zijn voor stress. Met een goede planning en de juiste zorg van onze app kan komt het zeker goed.

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Download nu gratis de Zankyou-app die beschikbaar is voor iOS en Android en begin de organisatie van jullie bruiloft vanaf dag één op de juiste manier. De app zorgt ervoor dat het organiseren gemakkelijk zal zijn. Tevens is het erg comfortabel, de app kan je overal gebruiken! Het is een unieke kans om alles te weten te komen over jullie bruiloft en je mist nooit het laatste nieuws! Ontdek stap voor stap hoe jullie de bruiloft kunnen organiseren vanaf je telefoon.

1. Maak, ontwerp, bewerk én deel je trouwebsite!

Het is heel makkelijk! Je kiest de URL van jullie gratis trouwwebsite en vanuit het gedeelte “Ontwerp” kunnen jullie alle visuele aspecten van de door jullie gecreeërde website vinden: premiumontwerpen, teksten, lettertypen, kleuren… Alles kunnen jullie aanpassen!

Bij het onderdeel “Bewerken” kunnen jullie alle nuttige inhoud toevoegen aan de website: huwelijkskalender, kaarten, aanwezigheidsbevestigingen, tabellen, aanvullende informatie, huwelijksafspeellijsten, hotels, kappers…. Jullie kunnen het verhaal zo vertellen aan jullie dierbaren in de vorm zoals jullie dat zelf willen. Mooi en praktisch!

opslaanFoto: Zankyou Weddings
Foto: Zankyou Weddings

2. Maak een cadeaulijst en ontvang het geld op jullie rekening!

Hebben jullie een cadeaulijst opgesteld voor de gasten? De uitgenodigde kan dan een cadeau kiezen op de lijst, en het geld wordt overgeschreven naar jullie bankrekening. Een originele en makkelijke manier om de cadeaus van jullie gasten te ontvangen in de vorm van fictieve cadeaus. Zo kunnen jullie met het geld ook nog iets anders doen!

Jullie kunnen geschenken toevoegen aan de cadeaulijst die jullie het leukst vinden, zo heeft Zankyou verschillende lijsten: modern, actueel, technologie, vintage…. Je kunt de lijst ook zelf maken door foto’s, bedragen en de beschrijving toe te voegen. En het beste is: jullie kunnen ook gedeeltes van jullie huwelijksreis toevoegen als een cadeau.

Lanceer jullie website online en verstuur het naar jullie gasten. Zodra jullie een geschenk ontvangen, kunnen jullie handig het geld van jullie bankrekening overboeken naar je mobiele telefoon. Hoe? Klik op “Overboeking aanvragen”. Zo simpel is het!

Tevens kunnen jullie gratis kaarten met de naam van jullie cadeaulijst bestellen! Deze kunnen dan verzonden worden via de post. Jullie hoeven alleen maar een ontwerp te kiezen, het bericht te personaliseren en jullie zien ze vanzelf tegemoet komen in de brievenbus.

opslaanFoto: Zankyou Weddings
Foto: Zankyou Weddings

3. Gastenbeheer 

Jullie kunnen de gastenlijst van de website importeren vanuit Gmail, Hotmail of een Excel-document. Zo hebben jullie makkelijk alles bij elkaar, met het versturen van trouwuitnodingen kunnen gemakkelijk de postadressen worden omgezet. Tevens kunnen jullie ook een bericht met de naam van de trouwwebsite voor de gasten opschrijven, op deze manier komen ze gemakkelijk bij jullie cadeaulijst terecht.

Het kiezen wie waar zit tijdens een bruiloft, kan soms een zware taak zijn… Met de trouwwebsite van Zankyou kunnen jullie elke tafel zelf ordenen en rustig nadenken over wie naast wie gaat zitten. Dan kunnen jullie de tafelindeling afdrukken en overal mee naartoe nemen! Dit bespaart tijd en is weinig moeite.

Ook kunnen jullie vanaf de app de gastenlijst beheren. Wie komt wel, wie komt niet? Wie wordt er vergezeld door wie? Wie heeft er allergieën? En nog veel meer!

Deze optie hebben jullie ook voor de cadeaulijst. Op het moment dat jullie een geschenk ontvangen, kunnen jullie de gast meteen bedanken. De gasten zullen het vast fijn vinden dat jullie zo betrokken zijn met de bruiloft!

opslaanFoto: Zankyou Weddings
Foto: Zankyou Weddings

4. Vind de beste professionals!

Zankyou heeft een groot aanbod van leveranciers, hier vinden jullie de beste professionals voor jullie grote dag. De leveranciers zijn gerangschikt volgens verschillende categorieën. Met behulp van de app, kunnen jullie de resultaten filteren op basis van het budget of de gewenste stijl van de bruiloft.

Jullie kunnen ook een begroting aanvragen, zo kunnen jullie de beste leveranciers vallen die perfect passen bij jullie budget. Op deze manier hebben jullie meer controle over de uitgaven. Jullie kunnen hiervoor contact opnemen met de professionals die aan jullie bruiloft zullen werken!

opslaanFoto: Zankyou Weddings
Foto: Zankyou Weddings

5. Laat je inspireren door de laatste trends in het Magazine

In het Zankyou Magazine, dat internationaal gelezen wordt, vinden jullie de beste inpiratie voor jullie bruiloft dankzij de goede artikelen. Hierin worden leuke artikelen geschreven over de organisatie van de bruiloft tot de meest suggestieve artikelen die jullie bruiloft écht speciaal kan maken!

Bovendien hebben jullie bij het Zankyou Magazine de beschikking over eindeloze posts gerelateerd aan de wereld van bruiloften en de nieuwste trends. Maar ook vele andere artikelen over het leven als een koppel en advies, nieuws over de huidige stijl, mode en huwelijksvoorwaarden. Maar denk ook aan leuke uitstapjes met je vriend en vele bezienswaardigheden! Lees elk artikel vanaf je telefoon!

opslaanFoto: Zankyou Weddings
Foto: Zankyou Weddings

Dit zijn slechts enkele features van de dingen die jullie kunnen doen met de gratis Zankyou-app! Jullie hebben alles wat je nodig hebt voor de bruiloft op één apparaat. Dit is erg gemakkelijk én je kunt het vanuit elke plek in de wereld organiseren. Waar wacht je nog op?! Download nu de Zankyou-app!

 Wil jij niks van ons missen? Volg ons op PinterestFacebook en Instagram!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!