MAAK UW EIGEN ZANKYOU BRUILOFT WEBSITE; HET IS EENVOUDIG EN GRATIS

MAAK UW EIGEN ZANKYOU BRUILOFT WEBSITE; HET IS EENVOUDIG EN GRATIS

Een trouwsite voor uw bruiloft met uw eigen domeinnaam

Creëer uw persoonlijke ruimte om alle handige informatie over de grote dag met uw gasten te delen. Design en personaliseer uw eigen pagina eenvoudig, met behulp van de 50 beschikbare sjablonen. Voeg gemakkelijk informatie toe, pas de lettertypes en kleuren aan... Creëer iets unieks!

Wij gaan trouwen! Met uw eigen bruiloft website kunt u gemakkelijk allerlei informatie over uw bruiloft delen met uw dierbaren. Denk aan een dag programma, hotels in de buurt, playlist voor de bruiloft, RSVP, een galerij met foto´s en video´s, en nog veel meer!

Registreer

en kies de naam van uw trouwpagina. U kunt uw eigen domeinnaam gebruiken.

Ontwerp

uw website en voeg met één klik op de knop eenvoudig informatie toe.

Deel

uw website met uw gasten, stuur een save the date en vraag insteekkaarten voor uw bruiloft uitnodigingen aan.

Een 100% aanpasbaar design

En kies voor stationery dat bij jouw bruiloft website past

Kies een websitesjabloon
Er zijn meer dan 50 sjablonen beschikbaar, dus je kunt kiezen welke jij het mooiste vindt.
Personaliseer het design
U kunt eenvoudig uw trouw website maken en aanpassen: personaliseer de trouwsite volledig en voeg alle belangrijke informatie toe. Het is uniek en op uw manier!
Voeg teksten toe
Voeg uw eigen tekst en pagina´s toe. U kunt het lettertype voor elk onderdeel van uw bruiloftsite kiezen, net als de kleur en de grootte.
Publiceer uw website en deel de link met uw dierbaren
Beslis zelf wie uw bruiloft site kan bekijken en of deze gevonden mag worden in zoekmachines zoals Google. Uw bruiloft is een privé gebeurtenis en de bruiloft website kan dit ook zijn!

Alle functies binnen handbereik

Kaarten

Geef de trouwlocatie op een kaart om te delen met uw gasten

Foto's

Deel uw trouwfoto´s en ontvang foto´s van uw gasten

Video

Voeg HD videos toe aan uw bruiloft website

Website bruiloft

Tel af naar jullie grote dag

Playlist

Maak een playlist met uw favoriete muziek

Agenda

Organiseer uw trouwdag

Gastenboek

Creëer een privé gastenboek voor u en uw gasten

Beveel hotels aan

Beveel hotels in de buurt aan waar uw gasten kunnen verblijven.

Save the Date

Verstuur een Save the Date naar uw gasten zodat zij uw trouwdatum vrij kunnen houden!

Design

Kies uit vele design templates, bekijk voorbeelden van bruiloft websites, of creëer uw eigen ontwerp

Online Uitnodigingen

Verstuur de bruiloft uitnodigingen per mail of per post

Cadeaulijst

Maak makkelijk een persoonlijke online cadeaulijst aan

Zankyou wordt aanbevolen door:

IOS en Android App voor jouw bruiloft website

Heeft u vragen?

Vind alle antwoorden die u nodig hebt om het meeste uit uw Zankyou-ervaring te halen!

Waarom een bruiloftwebsite maken?
Een eigen bruiloft website hebben is de ideale manier om alle details over jullie grote dag met de gasten te delen: van de locatie van jullie ceremonie tot het dagprogromma en van hotels in de buurt tot de tafelschikking. Alle informatie die je je maar kunt bedenken, beschikbaar voor jullie gasten in slechts één klik. Het beste is dat je met Zankyou deze trouwwebsite helemaal gratis kunt maken en hierbij allerlei tools krijgt om het organiseren van jullie bruiloft eenvoudiger te maken. Van het maken tot de tafelschikking tot het beheren van de RSVP lijst... Bovendien kun je het design van de website helemaal naar wens aanpassen zodat het perfect bij de stijl van jullie bruiloft past.
Kan ik zelf een link kiezen voor mijn website?
Ja, je kunt de gewenste link voor jullie trouwwebsite kiezen en deze eruit laten zien als: alexenjsamine.zankyou.com of anne-peter.zankyou.com Met de premium optie voor het aanschaffen van een eigen domein, kun je afscheid nemen van ¨Zankyou¨ in de link en je eigen domein kiezen zoals: alexenjasmine.com of anne-peter.com.
Heeft de trouwwebsite hetzelfde ontwerp als de trouwkaarten?
Dat kan, want Zankyou is een van de meest complete internationale platforms om jouw bruiloft te organiseren. Je kunt hetzelfde ontwerp van je website gebruiken voor je uitnodigingen. Het volledige bruiloft ontwerp voor de stationery, zoals de "Save theh Date" -kaartjes, de uitnodigingen, bedankkaarten en het menu kunnen allemaal in hetzelfde ontwerp worden ontworpen. Dat maakt jullie dag nog exclusiever en completer.
Wat kunnen jullie gasten doen op jullie website?
Door een website voor jullie bruiloft te hebben, hebben jullie gasten altijd alle informatie over jullie bruiloft beschikbaar: waar en wanneer ze maar willen kunen zij alle belangrijke informatie raadplegen. Bovendien kunnen jullie gasten via de website hun aanwezigheid op jullie bruiloft bevestigen en hun informatie achterlaten, bijvoorbeeld of ze allergieën of voedselbeperkingen hebben, berichten aan jullie schrijven en foto´s en videos uploaden.
Kan ik onze cadeaulijst op onze bruiloft website zetten?
Ja, zodra je je cadeaulijst hebt aangemaakt en geactiveerd, verschijnt deze in het menu van je website, zodat je gasten gemakkelijk toegang hebben tot de lijst en jullie een cadeau kunnen schenken. Onthoud dat de cadeaulijst van Zankyou cash only is. Dat wil zeggen dat wij de waarde van de cadeaus op jullie bankrekening storten en jullie hiermee kunnen doen wat jullie willen.
Wat kost het aanmaken van een bruiloftwebsite?
Het maken van een trouwwebsite met Zankyou is helemaal gratis, net als het maken van uw cadeaulijst. Je kunt enkele Premium-opties vinden die wij tegen een kleine prijs aanbieden, maar deze zijn volledig optioneel.

Maak gratis een persoonlijke huwelijks website

Het gebruik van Zankyou Weddings is gratis, maar vergeet niet onze selectie van premium producten te bekijken om uw trouw site nog unieker te maken: premium designs, achtergrond muziek, PRO galerij, HD foto´s en videos - en meer!

Importeer een gastenlijst en verstuur gepersonaliseerde berichten. Ook kunt u de tafelindeling regelen, insteekkaarten bestellen, een playlist voor uw bruiloft maken samen met uw gasten, en nog veel meer...

Gebruik onze app en ontvang de RSVP reacties voor uw bruiloft van uw gasten eenvoudig online op uw mobiele telefoon, vraag transacties van cadeaus naar uw bankrekening aan, verstuur persoonlijke berichten als bedankjes naar uw gasten en deel de foto´s en video´s van uw bruiloft met hen.

brides

"Zankyou is onmisbaar is voor jouw internationale cadeaulijst!"

cosmopolitan

"Zankyou biedt vele mogelijkheden op het gebied van trouwen - gratis!"

elle

"Creëer uw eigen website voor bruiloft met Zankyou!"

mashable

¨Zankyou Wedding is een geniaal concept met ongelofelijke functies!¨