10 creatieve ideeën voor een onvergetelijk huwelijksfeest!

10 creatieve ideeën voor een onvergetelijk huwelijksfeest!

Wilt u uw huwelijksdag onvergetelijk maken? Dan maken wij het gemakkelijk voor jou door alvast 10 creatieve ideeën cadeau te geven: doe er je voordeel mee!

  • Receptie en Feest
  • Adviseren
  • Photobooth
  • Bruidspaar
  • 2016

Wil je je trouwfeest onvergetelijk maken? Niets is eenvoudiger dan dat. We hebben tien creatieve ideeën voor onvergetelijk huwelijksfeest op een rijtje gezet.

opslaanSuegraphy
foto: Suegraphy

Je eigen bruiloft moet de mooiste dag van je leven zijn – daarom worden door de meeste bruidsparen kosten noch moeite gespaard. Tenslotte wil niet alleen het paar zelf positieve herinneringen aan de grote dag overhouden, maar wil het ook dat de gasten die dag nooit meer vergeten. Maar hoe bereik je dat? We hebben 10 gave ideeën voor het perfecte bruidsvermaak samengesteld.

1. Naked Wedding Cake

Zoek je een alternatief voor de klassieke bruidstaart? Probeer een Naked Wedding Cake! Met een Naked Wedding Cake kun je een bijzonder creatief eindresultaat behalen. Inspiratie nodig? Bekijk voorbeelden van Naked Cakes hier. Wil je nog meer inspiratie? Bekijk bruidstaarten met bloemen!

opslaanTrouw Trendy
foto: TrouwTrendy
opslaanTrouwTrendy
foto: TrouwTrendy

2. Candy-Bar

Een eyecatcher op jouw trouwbuffet: een zogenaamde Candy-Bar ziet er niet alleen heel fraai uit, maar smaakt ook nog eens geweldig! Het is perfect voor de kleine en de grote bruidsgasten. Het is bovendien heel makkelijk zelf te maken. Het water loopt ons al in de mond.

Lees ook: 27 bruiloft concepten die je moet kennen!

opslaanDario Endara Photography
foto: Dario Endara Photography

3. Fotoherinneringen voor het bruidspaar

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wil je je gasten graag bezig houden? Laat dan een polaroidcamera op de tafel liggen. Op die manier zul je geweldige tastbare herinneringen in klassieke polaroid foto’s krijgen. Waar je na je trouwdag nog altijd moeten wachten tot je fotoboek klaar is, heb je meteen al een aantal polaroids om vast te houden.

opslaanDario Endara Photography
foto: Dario Endara Photography
opslaanDario Endara Photography
foto: Dario Endara Photography

4. Aparte Locatie

Verras je gasten met een ongewone locatie voor je huwelijksfeest. Wat dacht je van een romantische tuinparty? Veel sfeervolle verlichting en natuurlijk passende decoratie verandert de tuin in een heuse feestlocatie. Heb je al eens gedacht aan trouwen in je eigen tuin?

opslaanLNRD Photography
foto: LNRD Photography

5. Een bedankje

Een klein bedankje voor de gasten: bijvoorbeeld een individueel cadeautje dat iets met de regio of met de gast te maken heeft. Een goed idee voor iedereen die wat bijzonders cadeau wil geven.

opslaanArma Trouwfotografie
foto: Arma Trouwfotografie

6. Show

Laat iedereen versteld staan met een onvergetelijk optreden. Het maakt niet uit of het gaat om comedy, goocheltrucs of oriëntaalse danseressen. Of geef samen een show weg, door een originele openingsdans te houden. Artiesten zijn er in alle soorten en maten en maken je bruiloft nog specialer. Ga op zoek naar performers in jouw buurt.

opslaanAnnelien Nijland Fotografie
foto: Annelien Nijland Fotografie

7. Fotobusje

Leuk en origineel: een fotobooth in een Volkswagenbusje. Foto’s van de gasten, foto’s van het bruidspaar en foto’s samen. Het is een herinnering die altijd weer een lach op je gezicht zal toveren.

8. Spiegeldecoratie

Heb je je droomlocatie voor je trouwfeest al uitgekozen? Dan mag je de creatieve decoratie-ideeën niet vergeten. Heb je al gedacht aan spiegels als decoratie? Je kunt ze heel verschillend inzetten om diverse resultaten te behalen.

opslaanForma Photography
Foto: Forma Photography

9. Ballonnen oplaten

Eenvoudig, eenmalig en het vervult wensen: laat samen met je gasten ballonnen op. Zorg ervoor dat elke gast een ballon in de handen krijgt gedrukt: rood, wit of welke kleur je ook gekozen hebt. Als het teken gegeven wordt, laten jullie allemaal tegelijkertijd de ballonnen op. Tip: regel dit ruim van tevoren.

opslaan Suegraphy
foto: SUEGRAPHY

10. Origineel bruidsvervoer

Met een origineel vervoersmiddel kun je pas echt indruk maken op je gasten. Van brandweerauto tot aan bus of vliegtuig, het geeft oneindig veel mogelijkheden en het beste is: het is allemaal te huur, dus de staat is goed. Je kan meer over vervoer vinden in onze magazine.

opslaanAnnelien Nijland Fotografie
foto: Annelien Nijland Fotografie
opslaanJesse van Kalmthout Fotografie
foto: Jesse van Kalmthout Fotografie

Lees ook alles over het vinden van de juiste weddingplanner, het samenstellen van de gastenlijst en de meest gemaakte fouten op de trouwkaarten. Niets zal een onvergetelijk bruiloft in de weg staan.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Dario Endara Photography Trouwfotografen
Arma Fotografie Trouwfotografen
LNRD Photography Trouwfotografen
Annelien Nijland Fotografie Trouwfotografen
Trouw Trendy Trouwfotografen
SUEGRAPHY Trouwfotografen
FotoBelle Trouwfotografen

Reacties (1)

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!