X

10 creatieve ideeën voor een onvergetelijk huwelijksfeest!

Wil je je trouwfeest onvergetelijk maken? Niets is eenvoudiger dan dat. We hebben tien creatieve ideeën voor onvergetelijk huwelijksfeest op een rijtje gezet.

Suegraphy
foto: Suegraphy

Je eigen bruiloft moet de mooiste dag van je leven zijn – daarom worden door de meeste bruidsparen kosten noch moeite gespaard. Tenslotte wil niet alleen het paar zelf positieve herinneringen aan de grote dag overhouden, maar wil het ook dat de gasten die dag nooit meer vergeten. Maar hoe bereik je dat? We hebben 10 gave ideeën voor het perfecte bruidsvermaak samengesteld.

1. Naked Wedding Cake

Zoek je een alternatief voor de klassieke bruidstaart? Probeer een Naked Wedding Cake! Met een Naked Wedding Cake kun je een bijzonder creatief eindresultaat behalen. Inspiratie nodig? Bekijk voorbeelden van Naked Cakes hier. Wil je nog meer inspiratie? Bekijk bruidstaarten met bloemen!

Trouw Trendy
foto: TrouwTrendy
TrouwTrendy
foto: TrouwTrendy

2. Candy-Bar

Een eyecatcher op jouw trouwbuffet: een zogenaamde Candy-Bar ziet er niet alleen heel fraai uit, maar smaakt ook nog eens geweldig! Het is perfect voor de kleine en de grote bruidsgasten. Het is bovendien heel makkelijk zelf te maken. Het water loopt ons al in de mond.

Lees ook: 27 bruiloft concepten die je moet kennen!

Dario Endara Photography
foto: Dario Endara Photography

3. Fotoherinneringen voor het bruidspaar

Wil je je gasten graag bezig houden? Laat dan een polaroidcamera op de tafel liggen. Op die manier zul je geweldige tastbare herinneringen in klassieke polaroid foto’s krijgen. Waar je na je trouwdag nog altijd moeten wachten tot je fotoboek klaar is, heb je meteen al een aantal polaroids om vast te houden.

Dario Endara Photography
foto: Dario Endara Photography
Dario Endara Photography
foto: Dario Endara Photography

4. Aparte Locatie

Verras je gasten met een ongewone locatie voor je huwelijksfeest. Wat dacht je van een romantische tuinparty? Veel sfeervolle verlichting en natuurlijk passende decoratie verandert de tuin in een heuse feestlocatie. Heb je al eens gedacht aan trouwen in je eigen tuin?

LNRD Photography
foto: LNRD Photography

5. Een bedankje

Een klein bedankje voor de gasten: bijvoorbeeld een individueel cadeautje dat iets met de regio of met de gast te maken heeft. Een goed idee voor iedereen die wat bijzonders cadeau wil geven.

Arma Trouwfotografie
foto: Arma Trouwfotografie

6. Show

Laat iedereen versteld staan met een onvergetelijk optreden. Het maakt niet uit of het gaat om comedy, goocheltrucs of oriëntaalse danseressen. Of geef samen een show weg, door een originele openingsdans te houden. Artiesten zijn er in alle soorten en maten en maken je bruiloft nog specialer. Ga op zoek naar performers in jouw buurt.

Annelien Nijland Fotografie
foto: Annelien Nijland Fotografie

7. Fotobusje

Leuk en origineel: een fotobooth in een Volkswagenbusje. Foto’s van de gasten, foto’s van het bruidspaar en foto’s samen. Het is een herinnering die altijd weer een lach op je gezicht zal toveren.

8. Spiegeldecoratie

Heb je je droomlocatie voor je trouwfeest al uitgekozen? Dan mag je de creatieve decoratie-ideeën niet vergeten. Heb je al gedacht aan spiegels als decoratie? Je kunt ze heel verschillend inzetten om diverse resultaten te behalen.

Forma Photography
Foto: Forma Photography

9. Ballonnen oplaten

Eenvoudig, eenmalig en het vervult wensen: laat samen met je gasten ballonnen op. Zorg ervoor dat elke gast een ballon in de handen krijgt gedrukt: rood, wit of welke kleur je ook gekozen hebt. Als het teken gegeven wordt, laten jullie allemaal tegelijkertijd de ballonnen op. Tip: regel dit ruim van tevoren.

 Suegraphy
foto: SUEGRAPHY

10. Origineel bruidsvervoer

Met een origineel vervoersmiddel kun je pas echt indruk maken op je gasten. Van brandweerauto tot aan bus of vliegtuig, het geeft oneindig veel mogelijkheden en het beste is: het is allemaal te huur, dus de staat is goed. Je kan meer over vervoer vinden in onze magazine.

Annelien Nijland Fotografie
foto: Annelien Nijland Fotografie
Jesse van Kalmthout Fotografie
foto: Jesse van Kalmthout Fotografie

Lees ook alles over het vinden van de juiste weddingplanner, het samenstellen van de gastenlijst en de meest gemaakte fouten op de trouwkaarten. Niets zal een onvergetelijk bruiloft in de weg staan.

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? Dan kunt u het delen

Reacties (1)

Sara
4 Jan 2016

Nog een leuk idee voor een gastenboek zijn grote houten letters in de initialen van het bruidspaar. Wit gelakt met een matte verf, kan je ze heel goed beschrijven. Zo kan iedereen er een leuk berichtje op achterlaten voor het paar.
Later nog te gebruiken om bijvb boven je bed te hangen. Een voorbeeld vind je hier:
http://www.liefenleuk.be/creaties/origineel-gastenboek-voor-trouw

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Meer informatie