• Online magazine
  • 10 creatieve bruiloft ideeën voor een onvergetelijk huwelijksfeest!

10 creatieve bruiloft ideeën voor een onvergetelijk huwelijksfeest!

Hoe maak je jullie huwelijksdag onvergetelijk? Wij maken het je gemakkelijk door je 10 creatieve ideeën cadeau te geven: doe er je voordeel mee!

10 creatieve bruiloft ideeën voor een onvergetelijk huwelijksfeest!
Foto: My Eye Fotografie
  • Receptie en Feest
  • Adviseren
  • Photobooth

Wil je je trouwfeest onvergetelijk maken? Niets is eenvoudiger dan dat. We hebben tien creatieve bruiloft ideeën voor onvergetelijk huwelijksfeest op een rijtje gezet.

opslaanSuegraphy
foto: Suegraphy
Adverteren

Je eigen bruiloft moet de mooiste dag van je leven zijn – daarom worden door de meeste bruidsparen kosten noch moeite gespaard. Tenslotte wil niet alleen het paar zelf positieve herinneringen aan de grote dag overhouden, maar wil het ook dat de gasten die dag nooit meer vergeten. Maar hoe bereik je dat? We hebben 10 gave ideeën voor het perfecte bruidsvermaak samengesteld.

1. Save the date kaarten

Het liefste wil je dat alle uitgenodigde gasten op jullie bruiloft aanwezig kunnen zijn. Daarbij is het niet onbelangrijk dat je op tijd laat weten wanneer jullie gaan trouwen, anders loop je het risico dat jullie gasten al iets anders gepland hebben. Dit alles is te voorkomen door een ´save the date´ kaart te sturen. Deze kaart is net iets anders dan een trouwkaart. Met een ´save the date´ kaart breng je alle gasten op de hoogte van jullie trouwdatum. Meer details, zoals de trouwlocatie, zijn vaak dan nog niet bekend. De ´save the date´ kaart is daarom puur en alleen bedoelt om jullie trouwdatum bekend te maken bij de gasten, zodat zij deze datum kunnen vrijhouden in hun agenda´s! Verdere tips voor de ´save the date´ kaarten zijn: zet jullie (e-mail)adres en telefoonnummer op de kaart, zodat gasten op de kaart kunnen reageren, vermeld dat de officiële uitnodiging nog volgt om verwarring te voorkomen en verstuur de kaart ongeveer een jaar van tevoren… je kunt jullie gasten niet vroeg genoeg op de hoogte stellen!

opslaan
Foto: IT´S A GREAT DAY

2. Sweet Table

Een eyecatcher op jouw trouwbuffet: een zogenaamde Sweet Table ziet er niet alleen heel fraai uit, maar smaakt ook nog eens geweldig! Het is perfect voor de kleine en de grote bruidsgasten. Het is bovendien heel makkelijk zelf te maken. Het water loopt ons al in de mond! Je kunt kiezen voor verschillende stijlen van de sweet table, de meest gebruikelijke zijn: metallics, hout en glas. Voordat je echt de keuze voor een sweet table maakt, doe vooral eerst een proeverij van al het lekkers om zeker te weten dat deze in de smaak zal vallen bij jullie trouwgasten!

Lees ook: 27 bruiloft concepten die je moet kennen!

opslaan
Foto: Bakverhalen

3. Fotoherinneringen voor het bruidspaar

Wil je je gasten graag bezig houden? Leg dan een aantal polaroidcamera´s op de tafels. Op die manier zul je geweldige tastbare herinneringen in klassieke polaroid foto’s krijgen. Waar je na je trouwdag nog altijd moeten wachten tot je fotoboek klaar is, heb je meteen al een aantal polaroids om vast te houden.

opslaanDario Endara Photography
foto: Dario Endara Photography

4. Aparte Locatie

Verras je gasten met een ongewone locatie voor je huwelijksfeest. Wat dacht je van een romantisch tuinfeest? Veel sfeervolle verlichting en natuurlijk passende decoratie verandert de tuin in een heuse feestlocatie. Heb je al eens gedacht aan trouwen in je eigen tuin?

opslaanLNRD Photography
foto: LNRD Photography

5. Een bedankje

Een klein bedankje voor de gasten: bijvoorbeeld een individueel cadeautje dat iets met de regio of met de gast te maken heeft. Een goed idee voor iedereen die wat bijzonders cadeau wil geven. Neem snel een kijkje in onze database voor de beste leveranciers voor huwelijksbedankjes. 

opslaanArma Trouwfotografie
foto: Arma Trouwfotografie

6. Show

Laat iedereen versteld staan met een onvergetelijk optreden. Het maakt niet uit of het gaat om comedy, goocheltrucs of oriëntaalse danseressen. Of geef samen een show weg, door een originele openingsdans te houden. Artiesten zijn er in alle soorten en maten en maken je bruiloft nog specialer. Ga op zoek naar performers in jouw buurt!

opslaanAnnelien Nijland Fotografie
foto: Annelien Nijland Fotografie

7. Fotobusje

Leuk en origineel: een fotobooth in een Volkswagenbusje. Foto’s van de gasten, foto’s van het bruidspaar en foto’s samen. Het is een herinnering die altijd weer een lach op je gezicht zal toveren. Check onze database voor de leukste photobooths van Nederland! 

opslaan
Foto: VW Photobooth

8. Spiegeldecoratie

Heb je je droomlocatie voor je trouwfeest al uitgekozen? Dan mag je de creatieve decoratie-ideeën niet vergeten. Heb je al gedacht aan spiegels als decoratie? Je kunt ze heel verschillend inzetten om diverse resultaten te behalen.

opslaanForma Photography
Foto: Forma Photography

9. Ballonnen oplaten

Eenvoudig, eenmalig en het vervult wensen: laat samen met je gasten ballonnen op. Zorg ervoor dat elke gast een ballon in de handen krijgt gedrukt: rood, wit of welke kleur je ook gekozen hebt. Als het teken gegeven wordt, laten jullie allemaal tegelijkertijd de ballonnen op. Tip: regel dit ruim van tevoren.

opslaan Suegraphy
foto: SUEGRAPHY

10. Origineel trouwvervoer

Met een origineel vervoersmiddel kun je pas echt indruk maken op je gasten. Van brandweerauto tot aan bus of vliegtuig, het geeft oneindig veel mogelijkheden en het beste is: het is allemaal te huur,! Vind meer inspiratie voor trouwvervoer in onze database!

opslaanAnnelien Nijland Fotografie
foto: Annelien Nijland Fotografie

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Reacties (1)

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!