Een photobooth op de bruiloft? Dit zijn de leukste van Nederland!

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een photobooth op de bruiloft en wij begrijpen waarom! Ontdek hier welke photobooths tot de beste van Nederland behoren. Er zit ongetijfeld een leuke tussen voor jullie grote dag!

Een photobooth op de bruiloft? Dit zijn de leukste van Nederland!
  • Foto en video
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar
  • Nederland

Je zult het vast wel eens voorbij hebben zien komen: een photobooth op de bruiloft. Dit is een super manier om herinneringen van de bruiloft vast te leggen voor zowel jong als oud. Daarnaast kan het als bedankje voor de gasten dienen. Welke photobooths de leukste van Nederland zijn? Dat lees je hier bij Zankyou

*De leveranciers staan op willekeurige volgorde en zijn door de redactie van Zankyou gekozen
Foto: Boooth
Foto: Boooth

Jolly Photobooth – Bezoek de website

Adverteren

Het concept van deze photobooth herken je misschien wel van de vele fotohokjes in treinstations of gemeentehuizen, maar de Jolly Photobooth is een stuk toffer. Deze is namelijk geheel in een vintage retro look: niet alleen een fotohokje in retro stijl, maar je kunt ook kiezen voor een  toffe oldtimer photobooth caravan. Hierdoor is deze niet alleen handig voor het maken van de leukste foto’s, maar daarnaast ook een super toevoeging aan de decoratie van je bruiloft. Er staat altijd een enthousiaste assistent bij het fotohokje die jullie gasten wegwijs maakt. Daarnaast worden alle foto’s voorzien van een tekst of logo die jullie zelf bedenken.

Foto: Jolly PhotoboothVraag informatie op bij Jolly Photobooth
Foto: Jolly Photobooth

Fotobelevenis – Bezoek de website

De basis van de onderneming Fotobelevenis is dat zij ervoor zorgen dat jij de beste foto’s krijgt. Om deze kwaliteit te waarborgen hebben zij de producten uitvoerig getest en zorgen ze ervoor dat er altijd iemand aanwezig is om ervoor te zorgen dat jullie de mooiste foto’s kunnen maken. Ze horen graag wat jullie wensen zijn en denken met jullie mee welke photobooth het beste bij jullie past. Zo is er keuze uit verschillende fotohokjes, een Volkswagen busje, een fotospiegel en nog veel meer!

Foto: FotobelevenisVraag informatie op bij Fotobelevenis
Foto: Fotobelevenis

Boothville – Bezoek de website

Boothville heeft vestigingen door heel Nederland. Zij verhuren fotohokjes waarmee je heel de dag door onbeperkt foto’s kunt maken. Om te zorgen voor de allerleukste foto’s leveren zij een mand met props bij de hokjes, zodat je eindeloos lol kunt maken met alle gasten. Ze verhuren hokjes in verschillende kleuren en stijlen, waardoor er altijd wel een bij zit die bij jullie bruiloft past. Ga jij voor klassiek, vintage of een luxe hout editie? Neem eens een kijkje op de site en maak je keuze.

Foto: BoothvilleVraag informatie op bij Boothville
Foto: Boothville

 Fotohokje.nl- Bezoek de website

Met een photobooth van Fotohokje.nl kunnen jouw gasten onbeperkt foto´s maken. De foto´s rollen direct uit de photobooth, dus het is een super leuk aandenken voor jullie gasten aan jullie grote dag. Dit zullen ze nooit vergeten! Ook leuk: zorg voor dubbele kopieën en combineer de foto´s van Fotohokje.nl met een gastenboek. Om te zorgen dat alles soepel verloopt, stuurt Fotohokje.nl een eigen medewerker mee. Alles zal op rolletjes lopen.

Foto: Fotohoje.nlVraag informatie op bij Fotohokje.nl
Foto: Fotohokje.nl

Boooth – Bezoek de website

Boooth is een leverancier van fotohokjes op locatie waarmee jij de beste foto’s kunt maken. Je hebt bij hen keuze uit verschillende soorten fotohokjes, waarbij je onder andere de mogelijkheid hebt om de foto’s en filmpjes gelijk naar jezelf te mailen. Jullie kunnen als bruidspaar een eigen achtergrond kiezen voor in de photobooth en zelf een logo ontwerpen die op alle foto’s komen te staan. Super als herinnering voor de gasten!

Foto: BooothVraag informatie op bij Boooth
Foto: Boooth

Lach je lens – Bezoek de website

Met Lach je Lens ben je ervan verzekerd dat iedereen met een lach op de foto staat én met een lach op hun gezicht naar huis gaat. Met de fotohokjes van deze organisatie zorg je ervoor dat de gasten op een ludieke manier op de foto staan en dat zij gelijk een leuk aandenken aan de bruiloft hebben. Jullie kunnen de photobooth geheel aanpassen naar jullie eigen wens, waardoor deze perfect past bij het thema van jullie bruiloft.

Foto: Lach je Lens photoboothVraag informatie op!
Foto: Lach je Lens photobooth

Feestbooth – Bezoek de website

Iedereen die in de Feestbooth stapt, komt naar buiten met de gekste foto’s in hoge resoluties. Binnen enkele seconden komen de stripjes er dubbel uit, het stripje van de gasten wordt meegegeven in een stripjeshouder. Je kunt zelf kiezen voor het effect van de foto, maar een ding is zeker: de kwaliteit van de foto’s is top. Het stripje wordt geheel naar eigen wens ontworpen, maar ook het fotohokje zelf wordt gepersonaliseerd met jullie naam en trouwdatum. Het personeelslid dat erbij staat kan je gasten welkom heten en eventueel jullie stripje inplakken in jullie gastenboek. Hiermee kan je dus ook op de avond zelf de ceremoniemeester ontzien, zodat hij/zij ook lekker kan feesten. Feestbooth maakt al je dromen waar.

Foto: FeestboothVraag informatie op bij Feestbooth
Foto: Feestbooth

Fotohuisjehuren.nl – Bezoek de website

Huur je een photobooth bij Fotohuisjehuren.nl dan ben je verzekerd van onbeperkt foto’s maken én printen! De fotostrips worden twee keer geprint op een voor jullie ontworpen fotostrip. Leuk om er één in een gastenboek te laten plakken. Willen jullie de gasten ook de mogelijkheid geven om naast foto’s ook GIF’s en Boomerangs te maken? Kies dan voor de extra optie ”GIFS & Boomerangs!” Alle foto’s (GIFS en Boomerangs) worden in de week na het event per mail toegestuurd. Een blijvende herinnering aan jullie bruiloft! 

Lucky Photobooth – Bezoek de website

Lucky Photobooth levert photobooths door heel Nederland. Hierbij heb je keuze uit de regular en deluxe ontwerpen. De foto’s zijn van de hoogste kwaliteit en er zijn naast het schieten van foto’s ook extra opties beschikbaar, zoals het dubbel afdrukken van foto’s, een filmimpressie van de avond en een green screen. Naast het feit dat de foto’s worden afgedrukt zijn ze ook online te vinden.

Foto: Lucky PhotoboothVraag informatie op bij Lucky Photobooth
Foto: Lucky Photobooth

De Kamerakast – Bezoek de website

Voor een photobooth met een vintage design moet je bij De Kamerakast zijn. Deze photobooth heeft de technologie van tegenwoordig in een oud jasje gestopt en past daarom perfect bij een bruiloft in vintage of retro thema. De photobooth is een echte eyecatcher en daarom een uniek item om als decoratie te hebben op de bruiloft. Extra indruk maken met jullie decoratie? Informeer naar de mogelijkheden om de KameraKast te combineren met lichtletters. Gasten kunnen de foto’s gelijk uitprinten en de foto’s zijn door middel van een spiegelreflexcamera van hoge kwaliteit.

Foto: De KamerakastVraag informatie op bij De Kamerakast
Foto: De Kamerakast

Fotosnap – Bezoek de website

Fotosnap beschikt over verschillende photobooths voor jullie grote dag. Jullie kunnen kiezen uit de classic, wat een compact en stijlvol model is. Daarnaast heb je het spiegel model die niet alleen uniek, maar ook interactief is en last but not least beschikken zij ook over een Gifbooth voor iedereen die de foto’s zat is. Hiermee worden vijf foto’s achter elkaar gemaakt en die kan je gelijk als animatie delen op social media.

Foto: FotosnapVraag informatie op bij Fotosnap
Foto: Fotosnap

Fancybooth – Bezoek de website

Fancybooth biedt photobooths aan in heel Nederland voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding: spiegelreflex camera´s met prints van de hoogste kwaliteit. Met een photobooth, fotopaal of hashtagprinter van deze organisatie heb je binnen maar liefst 6 seconden de foto op papier én digitaal gedeeld met jullie gasten. De prints komen gepaard met een persoonlijke boodschap op het fotopapier en zelfs een persoonlijke bestickering van jullie photobooth behoord tot de mogelijkheden. Ook kunnen jullie gebruik maken van de speciale gastenboek service: met behulp van de medewerkers van Fancybooth hebben jullie het tofste gastenboek aan het eind van de avond!

Foto: FancyboothVraag informatie op!
Foto: Fancybooth

Zoals je kunt lezen is het huren van een photobooth op de bruiloft een echte must. Lees hier meer redenen waarom ook jullie voor een photobooth zouden moeten kiezen. Lees in dit artikel of jullie een fotograaf nodig hebben voor de bruiloft.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Instagram, Pinterest en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Jolly Photobooth Photobooth
Fotohokje.nl Photobooth
Fotobelevenis Photobooth
Boothville Photobooth
De Kamerakast Photobooth
Boooth Photobooth
Lach je Lens Photobooth
Fotohuisjehuren.nl Photobooth
Lucky Photobooth Photobooth
FotoSnap Photobooth
Fancybooth Photobooth
Feestbooth Photobooth
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!