Dit zijn de mooiste industriële trouwlocaties van Nederland!

Trouwen op een industriële trouwlocatie is helemaal in en wij kunnen begrijpen waarom! Vind in dit artikel de mooiste industriële trouwlocaties van Nederland.

  • Locaties
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar
  • Nederland

Het is helemaal hot en happening: trouwen op een industriële locatie. Industriële locaties zijn anders dan de meeste bruiloften, namelijk stoer en gewaagd. De strakke lijnen, grove muren en edgy looks zorgen voor een perfect decor voor de bruiloft. Het contrast tussen de romantische uitstraling die jullie als liefdeskoppel hebben met de ruige kant van een industriële trouwlocatie zorgt voor een waanzinnig plaatje. Wij hebben eens even goed rondgeneusd tussen de industriële trouwlocaties die Nederland kent en hebben de allermooiste op een rijtje gezet!

Foto: Het Oude Magazijn
Foto: Het Oude Magazijn

Het Oude Magazijn – Bezoek de website

Adverteren

Het Oude Magazijn  is één van de meest inspirerende plekken van Amersfoort. Binnen in dit pand vind je een mix van natuurlijke materialen, zoals hout en wol die gecombineerd worden met lichte kleuren, waardoor de locatie stoer en romantisch tegelijkertijd is. De locatie beschikt over verschillende toffe elementen, waaronder hangstoelen en verschillende rustieke decoratiestukken. Deze sluiten perfect aan bij de white wash vloer! Jullie kunnen de gehele trouwdag hier vieren, van ja-woord tot aan een spetterend trouwfeest!

Foto: Het Oude MagazijnNeem nu contact op met Het Oude Magazijn!
Foto: Het Oude Magazijn
Foto: Het Oude MagazijnNeem nu contact op met Het Oude Magazijn!
Foto: Het Oude Magazijn

Boompjes – Bezoek de website

Boompjes  is wat ons betreft één van de mooiste trouwlocaties van Rotterdam en is daarom uitgeroepen tot één van de Zankyou International Wedding Awards 2017. Door middel van het karakteristieke glazen pand met uitzicht op de Maas wordt een heus ‘Manhattan aan de Maas-gevoel’ gecreëerd. De locatie is door de gemeente Rotterdam aangewezen als officiële trouwlocatie, dus je kunt de plechtigheid, receptie, het diner en het feest allemaal op één locatie houden. Bij Boompjes kunnen jullie elkaar het ja-woord geven met panoramisch uitzicht en aankomen per watertaxi!

Foto: BoompjesNeem nu contact op met Boompjes!
Foto: Boompjes
Foto: BoompjesNeem nu contact op met Boompjes!
Foto: Boompjes

De IJ-Kantine – Bezoek de website

De IJ-Kantine ligt aan de Amsterdamse Haven en zorgt daarom voor prachtig uitzicht tijdens jullie trouwdag. Of jullie nou op een hete zomerdag gaan trouwen of midden in de winter, bij De IJ-Kantine hebben ze zowel binnen als buiten ruimte voor een hele mooie bruiloft. Aangezien zij een officiële trouwlocatie zijn kunnen jullie de dag hier vieren van de huwelijksvoltrekking tot aan het eindfeest, maar alleen een feest geven is natuurlijk ook een mogelijkheid. In de Cornelis Douweszaal hebben jullie alle privacy die jullie willen met plek tot 60 personen. 

Foto: De IJ-KantineNeem nu contact op met De IJ-Kantine!
Foto: De IJ-Kantine
Foto: De IJ-KantineNeem nu contact op met De IJ-Kantine!
Foto: De IJ-Kantine

Loetje’s Garage

Alleen de naam verklapt al dat dit een op en top industriële trouwlocatie is.  Loetje’s Garage  is gelegen aan de Amstel in Oudekerk. Het is een monumentaal pand met warme en intieme sfeer. De ruimtes zijn modern ingericht, maar met een historisch karakter wat zorgt voor een hele unieke uitstraling. Jullie kunnen de dag hier indelen naar eigen wens: van intieme borrel naar een spetterend feest. Mochten jullie kiezen voor een 3-gangen diner dan kan een biefstukje, de sappige specialiteit van Loetje, natuurlijk niet ontbreken.

Foto: Loetje's GarageNeem nu contact op met Loetje's Garage!
Foto: Loetje’s Garage
Foto: Loetje's GarageNeem nu contact op met Loetje's Garage!
Foto: Loetje’s Garage

Centraal ketelhuis – Bezoek de website

Centraal ketelhuis ligt centraal in Nederland, namelijk in Amersfoort. Het interieur van de locatie kenmerkt zich door een mengelmoes van natuurlijke materialen en vintage elementen wat zorgt voor een romantische look en feel. De locatie heeft twee ruimtes die jullie af kunnen huren en daarnaast ook een zonnig terras met uitzicht op industriële panden. Het is een officiële trouwlocatie en jullie kunnen ervoor kiezen om hier een receptie, diner, buffet of feest te houden.

Foto: Centraal ketelhuisNeem nu contact op met Centraal ketelhuis!
Foto: Centraal ketelhuis
Foto: Centraal ketelhuisNeem nu contact op met Centraal ketelhuis!
Foto: Centraal ketelhuis

De Meesterproef – Bezoek de website 

De Meesterproef  is de eigentijdse en industriële trouwlocatie van Nijmegen. De witte tegels aan zowel de muren als op de vloer ademen industrieel en zorgen voor een hele gave look. Er zijn heel veel oude details bewaard gebleven waardoor het ook echt zo aanvoelt! Naast zijn looks, zit je bij De Meesterproef ook helemaal goed voor een culinair hoogstandje. Zij kunnen een heerlijk diner verzorgen van goede kwaliteit. Daarnaast kijkt de event manager graag met jullie mee naar jullie wensen om zo de perfecte dag voor jullie te verzorgen van A tot Z.

Foto: De MeesterproefNeem nu contact op met De Meesterproef!
Foto: De Meesterproef
Foto: De MeesterproefNeem nu contact op met De Meesterproef!
Foto: De Meesterproef

Haddock Amsterdam – Bezoek de website

Haddock Amsterdam  is gelegen aan het Ij in Amsterdam. De koepel en het hoge plafond zijn één van de vele elementen waardoor dit zo een toffe industriële trouwlocatie is. Het ijzer in combinatie met het mooie hout zorgt voor een interessante look en de verlichting maakt het helemaal af. Het restaurant heeft twee grote zalen die perfect geschikt zijn voor jullie bruiloft. Wellicht kiezen jullie voor een diner en anders is dit de perfecte plek om een spetterend feest te geven. Op warmere dagen kan er ook genoten worden van het grote terras.

Foto: Haddock AmsterdamNeem nu contact op met Haddock Amsterdam!
Foto: Haddock Amsterdam
Foto: Haddock AmsterdamNeem nu contact op met Haddock Amsterdam!
Foto: Haddock Amsterdam

MAF-Haarlem – Bezoek de website

MAF-Haarlem  is een parel die nog niet vaak gebruikt is om te trouwen. De locatie is uniek en uiterst industrieel. Het monumentale pand is namelijk gelegen midden op het perron van Haarlem Station en op steenworp afstand van het bruisende centrum van Haarlem. Laat je inspireren door deze toffe omgeving door voor de bruidsreportage ook naar het station te gaan. Hoe veel bruiden kunnen zeggen dat ze in een trouwjurk op het station hebben gestaan? Jullie kunnen hier de ceremonie, receptie, het feest of de gehele bruiloft vieren.

Foto: MAF-HaarlemNeem nu contact op met MAF-Haarlem!
Foto: MAF-Haarlem
Foto: MAF-HaarlemNeem nu contact op met MAF-Haarlem!
Foto: MAF-Haarlem

TOBACCO Theater – Bezoek de website

TOBACCO Theater  is een op en top industriële trouwlocatie die zich bevindt in hartje Amsterdam. Gelegen in de meest culturele straat van onze hoofdstad leent zich dit tot een prachtige trouwlocatie. De look van de locatie is modern, fris en stoer. De locatie beschikt over een grote theaterzaal met daaromheen maar liefst acht andere zalen, waar jullie uitstekend gebruik van zouden kunnen maken. Ook over de kwaliteit van het eten hoeven jullie je geen zorgen te maken.

Foto: TOBACCO TheaterNeem nu contact op met TOBACCO Theater!
Foto: TOBACCO Theater
Foto: TOBACCO TheaterNeem nu contact op met TOBACCO Theater!
Foto: TOBACCO Theater

Bovenstaande locaties zijn niet alleen prachtig van binnen en van buiten, maar liggen ook nog eens in een waanzinnige omgeving. Door te kiezen voor één van deze trouwlocaties zijn jullie verzekerd van een goed verzorgde bruiloft in een heel mooi jasje! Bekijk deze stoere, industriële bruiloft in Eindhoven en deze toffe industriële styled shoot voor meer inspiratie.

Om op de hoogte te blijven van de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Het Oude Magazijn Partycentra en Evenementenlocaties
Centraal Ketelhuis Restaurants
Boompjes Rotterdam Restaurants
Haddock Amsterdam Restaurants
MAF-Haarlem Restaurants
Tobacco Theater Partycentra en Evenementenlocaties
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!