Kies voor fun met een photobooth op de bruiloft!

Een photobooth op de bruiloft zorgt voor veel lol en een leuke herinnering voor zowel de gasten als het bruidspaar.

  • Foto en video
  • Aanbeveling

Veel bruidsparen willen ook een vorm van entertainment op de bruiloft en hoe leuk is het als dit zich uit in een tastbare herinnering? Als jullie voor een photobooth op de bruiloft kiezen sla je twee vliegen in één klap! Lees snel verder en je zal begrijpen waarom iedereen voor een photobooth op de bruiloft moet kiezen!

opslaanFoto: VW Photobooth
Foto: VW Photobooth

Fun! 

Adverteren

Een photobooth is vooral heel veel fun. Tegenwoordig heeft iedereen altijd een camera bij zich en zijn vrijwel alle foto’s die wij maken digitaal beschikbaar. Met een photobooth gaan we even terug in de tijd… Je zult niet gelijk weten hoe jij op de foto staat, aangezien deze geen selfie-functie heeft. Fotohokje.nl zorgt ervoor dat jullie meteen de foto kunnen meenemen met een persoonlijke fotokader! Hoe leuk is dat. Hierdoor hebben jullie allemaal eigen, gepersonaliseerde foto’s. Tevens beschikken ze over gave fotobusjes, fotohokjes en fotozuilen.

Een photobooth biedt ook de kans voor gasten om even gek te doen. Veel verhuurders van photobooths hebben een collectie aan rekwisieten waarmee de gasten op de foto kunnen. Denk aan snorren, lippen en zonnebrillen op stokjes. Dit zorgt ervoor dat de foto nóg leuker wordt!

Zo heeft VW Photobooth niet alleen maar leuke rekwisieten, maar komen ze altijd in een Volkswagen busje en zetten deze op jullie feestlocatie. Dit is zowel binnen als buiten mogelijk! Het busje wordt aangekleed met vintage koffers voor op de foto. Ook hangt het wordt photos verlicht aan het dakrek, een echte eye-cather! Tevens passen ze de props aan, aan het thema van jullie bruiloft.

opslaanFoto: Fotohokje.nl
Foto: Fotohokje.nl

Bedankjes voor de gasten 

Jullie kunnen zelf kiezen wat je met de foto’s gemaakt in de photobooth wilt doen. Een leuk idee is om deze mee te geven aan de gasten. De gasten kunnen dus zelf het hokje ingaan, foto’s maken en uiteindelijk hebben ze een leuke herinnering aan de geweldige dag en hebben jullie gelijk voor het bedankje gezorgd. Ze zullen het geweldig vinden.

opslaanFoto: Fotohokje.nl
Foto: Fotohokje.nl

Gastenboek 

Een andere optie is om een gastenboek in het hokje te leggen. De gasten maken een foto in het hokje en kunnen deze daarna in jullie gastenboek plakken en er een lief berichtje bij schrijven. Op deze manier hebben jullie een persoonlijk gastenboek gepaard met foto. Heerlijk leesvoer voor de dagen na de bruiloft en een prachtige herinnering!

VW Photobooth vertelt: “Het is leuk om een fotostrip in het gastenboek te plakken! Aan het einde van de avond hebben jullie dan een goed gevuld boek met gekke foto’s en leuke teksten!”

opslaanFoto: VW Photobooth
Foto: VW Photobooth

Kies voor een goede fotograaf 

De photobooth is natuurlijk een leuke manier om foto’s van de bruiloft te verzamelen, maar wij willen je wel op het hart drukken dat alleen een photobooth niet voldoende is. Het is belangrijk om een goede fotograaf in te huren die de mooiste herinneringen vast kan leggen op jullie grote dag. Denk voor het kiezen van een fotograaf na over wat jullie zoeken in een fotograaf. Houd ten alle tijden in gedachten dat de fotograaf iemand is waar je niet op wilt besparen. Waar je allemaal rekening mee moet houden bij het kiezen van een fotograaf voor de bruiloft lees je hier.

opslaanFoto: Jolly Photobooth
Foto: Jolly Photobooth

Verschillende soorten

Jolly Photobooth vertelt aan Zankyou: “Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende soorten photobooths. Zo zijn er fotozuilen, fotohokjes… Maar ook photobooth caravans en fotobusjes! Dit laatste is vooral leuk voor bruiloften met een festival thema. Met alle photobooths kunnen jullie een footprint maken. Maar tussen een foto met fotozuilen en fotohokjes zit een groot verschil. Een fotozuil staat los in de ruimte en mensen staan er dus voor! Mensen om jullie heen kunnen dus zien wat er gebeurd. Bij fotohokjes kunnen jullie lekker ouderwets met zijn allen erin kruipen en helemaal los gaan! Trek het gordijn dicht en niemand die kan gluren…. What happens in the photobooth, stays in the photobooth!

opslaanFoto: Jolly Photobooth
Foto: Jolly Photobooth

Hoeveel kost een photobooth?

VW Photobooth geeft een indicatie van hun prijzen: “Het inhuren van onze photobooth voor vier uur, inclusief onbeperkt foto’s kost €699 euro.” Dit zorgt natuurlijk wel voor onvergetelijke en leuke plaatjes die en trouwfotograaf wellicht niet kan vastleggen.

opslaanFoto: Fotohokje.nl
Foto: Fotohokje.nl

Wij zijn ervan overtuigd dat een photobooth voor veel lol zorgt op de bruiloft! Mocht jij het hiermee eens zijn? Neem dan eens een kijkje tussen onze leveranciers en regel je eigen photobooth. Je zult er geen spijt van krijgen!

Voor meer inspiratie en alle hulp bij het plannen van de bruiloft volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Jolly Photobooth Photobooth
Fotohokje.nl Photobooth
VW Photobooth Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!