VW Photobooth

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

VW Photobooth

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 699 €

Een uniek aandenken aan jullie dag!
Hoe gaaf zou het zijn om de mooiste dag van jullie leven af te sluiten met een geweldige feestavond volop entertainment met ons fotohokje op wielen voor jullie gasten? Maak jullie bruiloft tot een onvergetelijke ervaring. Huur een van onze unieke Volkswagen PhotoBooth busjes en jullie gasten gaan naar huis met een origineel en uniek aandenken aan een geweldige dag.

Trouwcombinatie! (Trouwvervoer in combinatie met de photobooth)
Overdag een van onze unieke Volkswagenbusjes gebruiken als trouwvervoer? Dat kan! Maak de hele dag gebruik van de Volkswagenbus als uniek trouwvervoer en 's avonds bouwen we jullie trouwvervoer om naar photobooth waarmee jullie gasten zich geweldig zullen vermaken! Zo betrek je het retro busje volledig in je bruiloft!

Onbeperkt Foto's afdrukken en enorm veel leuke props!
De VW-PhotoBooth wordt geleverd met allerlei te gekke gadgets, ouderwetse reiskoffers en verkleedkisten met snorren en brillen en verschillende andere hilarische accessoires waarmee jullie gasten leuke foto's kunnen maken. Gegarandeerd dat jullie gasten zich zullen vermaken! En het mooiste is, de foto's worden direct geprint in een lay-out die speciaal voor jullie bruiloft ontworpen is.

De VW-PhotoBooth is niet alleen een originele en leuke manier om jullie gasten te vermaken, maar zorgt ook voor een superleuk aandenken voor iedere gast. Na afloop van het feest krijgen jullie ook alle gemaakte originele foto’s digitaal toegestuurd. Een prachtige herinnering aan jullie eigen feest!

Lijkt zo’n VW-PhotoBooth jullie helemaal geweldig? Boek hem dan snel! Vraag nu een offerte aan of neem contact met ons op!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
699 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie, Anders
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
2 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over VW Photobooth

3.3
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(1)
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
(1)
Aanrader?
(1)
(1)
hrmasiaexpressfood
Door Eline
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op zaterdag 1 oktober 2022 ons personeelsfeest gehad met een VW photobooth en tot op heden nog steeds niet de foto's digitaal ontvangen. Al bijna een half jaar probeer ik contact te krijgen met Matthijs en de organisatie, maar zonder resultaat. Ik heb meerdere keren gebeld en gemaild, maar krijg geen reactie. Erg jammer! De enige keer dat ik wel contact kreeg was door een aanvraag te doen via een andere naam. Dat lijkt mij niet helemaal de bedoeling. Ik zou terug gebeld worden, maar dit is niet gebeurd. 

Dus mocht je graag ook naderhand goed contact hebben zodat eventuele problemen opgelost kunnen worden is dit niet de juiste partij om je Photobooth te boeken. Je betaald namelijk wel voor een service die uiteindelijk niet waargemaakt wordt. 

Misbruik rapporteren
cvkuik
Door Cindy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een echte aanbevelingen voor een leuke dag! Fijne communicatie en veel mogelijkheden! Absolute aanrader om via deze organisatie een VW te huren. Wordt meegedacht en vertrouwen is de basis.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3991CH

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact