De 10 beste bruidsfotografen uit Den Haag!

Dit zijn de personen die die ene traan weten te pakken tijdens het jawoord, de fluistering in het oor van de bruid tijdens de openingsdans vast weten te leggen maar ook jouw zus, beste vriend, neefje en oma niet vergeten op de foto te zetten. Die kleine details die jij zelf even niet ziet omdat er al zoveel gebeurt op die grote dag, die zien deze fotografen wel. En jij ook, als jij uiteindelijk het prachtige trouwalbum in je handen gedrukt krijgt. We zetten in dit artikel beste fotografen uit Den haag op een rijtje! Aankomende bruidsparen; pay attention!

In dit artikel vind je de volgende fotografen:

Foto: Mons Photography
Foto: Mons Photography

Alexandra Vonk Photography – Bezoek de website

Bij Alexandra Vonk Photography wordt jullie bruiloft beschouwd als een persoonlijk verhaal. Alexandra legt voor jullie de allermooiste momenten van jullie bruiloft vast. Een knipoog, een schaterende lach of juist een ontroerende traan. Ook let deze top fotografe op de styling en vindt ze de mooiste plekjes van jullie trouwlocatie. Alexandra: ‘Ik zorg ervoor dat jullie ongedwongen kunnen genieten, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Zo maak ik een trouwreportage met een echt verhaal. Stijlvol en puur.’

Foto: Alexandra Vonk PhotographyNeem contact op met Alexandra Vonk!
Foto: Alexandra Vonk Photography
Foto: Alexandra Vonk PhotographyNeem contact op met Alexandra Vonk!
Foto: Alexandra Vonk Photography

Discover Surroundings – Bezoek de website

De fotografen van Discover Surroundings leggen jullie bruiloft op een stijlvolle, creatieve en nét iets andere manier vast. Zij zorgen ervoor dat de band met de bruidsparen goed is door voorafgaand een persoonlijk, vrijblijvend gesprek te hebben waarin jullie vertellen hoe jullie elkaar ontmoet hebben, elkaar beter leren kennen en jullie wensen bespreken. Het is hun visie om de mooiste herinneringen van jullie trouwdag op een oprechte, spontane en emotionele manier vast te leggen. Kiezen jullie voor Discover Surroundings dan zal er nooit een belangrijk moment gemist worden, omdat zij bijna altijd met twee fotografen werken!

Foto: Discover SurroundingsNeem contact op met Discover Surroundings!
Foto: Discover Surroundings
Foto: Discover SurroundingsNeem contact op met Discover Surroundings!
Foto: Discover Surroundings

Weddingstudios – Bezoek de website 

Met passie en de hoogste vakkennis creëert Gabriël Scharis van Weddingstudios graag samen met jullie deze blijvende herinnering. Hij staat bekend als initiatiefnemer in de bruiloft foto/film industrie. Naast gedrevenheid door de passie voor zijn vak is hij bovendien geprezen voor zijn servicegerichtheid en zijn spontane omgang met de gasten en het bruidspaar. De nadruk ligt bij hem altijd op kwaliteit & professionaliteit. Gabriël is de trotse winnaar van de Bruidsfoto Award 2017, vele Masters of Wedding Photography Awards en heeft hij tientallen internationale wedding awards gewonnen. De liefde, vreugde en ontroering van jullie mooie dag komen opnieuw tot leven met zijn prachtige fotobewerkingen.

Foto: WeddingstudiosNeem contact op met Weddingstudios!
Foto: Weddingstudios
Foto: WeddingstudiosNeem contact op met Weddingstudios!
Foto: Weddingstudios

Simone Janssen – Bezoek de website

De drijfveer van Simone Janssen vloeit voort uit mensen en de relatie tussen mensen. De liefde vastleggen tussen de bruid en bruidegom, maar net zo goed de liefde tussen de bruid en haar vader, de bruidegom en zijn broer of opa en oma die nog steeds gelukkig samen zijn na al die tweeënvijftig jaar. Door middel van foto’s vertelt zij jullie unieke en bijzondere verhaal. Zoals zij zelf heel mooi heeft omschreven; ”Lachen, blijdschap, geluk, ontroering, emoties… het leven zoals het is in alle kleine details. Zodat jullie – als je over dertig jaar weer eens naar de foto’s kijkt, dat gevoel helemaal opnieuw terug krijgen.”

Foto: Simone JanssenNeem contact op met Simone Janssen!
Foto: Simone Janssen
Foto: Simone JanssenNeem contact op met Simone Janssen!
Foto: Simone Janssen

Wit Photography – Bezoek de website

Wit Photography werd opgericht door bruidsfotografe Renate van Dijk. Zij is gespecialiseerd in journalistieke bruidsfotografie met een lichte afwerking en fotografeert bruiloften in heel Europa. Volgens Renate is het allerbelangrijkste op een trouwdag dat jullie een epische dag hebben. Daarom is 90% van haar foto’s journalistiek vastgelegd. Ze moet er niet aan denken om jullie lastig te vallen met poses terwijl jullie de bruidstaart aansnijden en een hap taart in elkaars mond proppen. Met Wit Photography kies je voor een non-traditionele, journalistiek fotograferende fine art trouwfotograaf die gek is op alternatieve bruiloften en gespecialiseerd is in internationale bruiloften zoals bruiloften in het buitenland (oftewel destination weddings) en bruiloften van expats.

Foto: Wit PhotographyNeem contact op met Wit Photography!
Foto: Wit Photography
Foto: Wit PhotographyNeem contact op met Wit Photography!
Foto: Wit Photography

Julie Algra Fotografie – Bezoek de website

Het fotograferen van mensen is wat Julie Algra het liefste doe. Iedere bruiloft is uniek en elk bruidspaar pakt het anders aan.  Never a dull moment, en het blijft altijd bijzonder om deze dag te mogen vastleggen.  Van het aankleden, tot het feest, haar focus ligt op het vertellen van jullie dag in beeld. De vader van de bruid bij het zien van zijn dochter, the best man die de bruidegom helpt met zijn strikje goed doen, familie die van ver komt, details en de locatie; de dag zo te laten zien met haar foto’s zoals deze ook écht aanvoelde is haar doel. Geen geregisseerde fotoreportage, en “moetjes” maar foto’s zoals het is. Zij maakt altijd graag vooraf kennis om jullie beter te leren kennen, en vooral om zo te kunnen horen wat de wensen zijn en om jullie zo ontspannen mogelijk voor te bereiden voor The Big Day!  

Foto: Julia AlgraNeem contact op met Julie Algra!
Foto: Julia Algra
Foto: Julia AlgraNeem contact op met Julie Algra!
Foto: Julia Algra

Sascha Borst Photography – Bezoek de website

In haar fotografie zoekt Sascha Borst naar de liefdevolle, spontane en kenmerkende momenten tussen de degenen die zij vastlegt. Compositie en detail zijn voor haar onlosmakelijk verbonden aan de locatie en de mensen die worden gefotografeerd. In het werk van Sascha is het kunnen zijn van jullie zelf één van de belangrijkste aspecten. Sascha: ‘wij kunnen elkaar inspireren waardoor ik jullie verhaal kan vastleggen vanuit mijn perspectief op de beste en meest mooie manier. Zo worden momenten levenslange herinneringen.’

Foto: Sascha Borst Photography Neem contact op met Sascha Borst!
Foto: Sascha Borst Photography
Foto: Sascha Borst PhotographyNeem contact op met Sascha Borst!
Foto: Sascha Borst Photography

Miss Smile Photography – Bezoek de website

Miss Smile Photography vertelt met de foto’s jullie unieke verhaal. Zij legt de speciale momenten vast op een zachte, lichte en romantische manier. Haar grote liefde zijn intieme bruiloften in het buitenland, maar ook in Nederland. Met een grote liefde voor detail weet zij de prachtige styling vast te leggen. Zij is aanwezig wanneer het moet, maar ook onzichtbaar wanneer het kan. Daarnaast denkt Miss Smile Photography graag met jullie mee om te zorgen dat jullie dag onvergetelijk wordt!

Foto: Miss Smile PhotographyNeem contact op met Miss Smile Photography!
Foto: Miss Smile Photography
Foto: Miss Smile PhotographyNeem contact op met Miss Smile Photography!
Foto: Miss Smile Photography

Mons Fotografie – Bezoek de website

Mons Fotografie houdt van een persoonlijke aanpak om op die manier de mooiste en liefste momenten van jullie grote dag vast te leggen. Hoe jullie het ervaren is voor haar minstens net zo belangrijk als het resultaat – een fijne samenwerking zorgt voor de mooiste foto’s! Op deze manier kunnen jullie later terug kijken naar de foto’s met het gevoel alsof je er weer even bij bent. Mons Fotografie zorgt voor spontane, romantische, unieke en intieme foto’s.

Foto: Mons FotografieNeem contact op met Mons Fotografie!
Foto: Mons Fotografie
Foto: Mons PhotographyNeem contact op met Mons Fotografie!
Foto: Mons Photography

JSE Wedding Photography – Bezoek de website 

De stijl van JSE Wedding Photography is precies wat jullie wensen. Het team is creatief, zacht en romantisch, maar ook leuk en emotioneel. Ze hebben een variatie aan stijlen en technieken en werken veel met een Franse touch. Vooral creativiteit is in hun foto’s te vinden en daarnaast zijn de achtergrond, belichting en voorkeuren van de klant voor hen de belangrijkste factoren. Zij kijken samen met jullie goed naar jullie wensen en hoe ze deze het beste kunnen vervullen!

Foto: JSE PhotographyNeem contact op met JSE Photography!
Foto: JSE Photography
Foto: JSE PhotographyNeem contact op met JSE Photography!
Foto: JSE Photography

Deze fotografen zijn geselecteerd door de redactie van zankyou.nl. Meningen verschillen, dus vind je dat er een fotograaf uit Den Haag tussen had moeten staan die er nu niet tussen staat? Laat het ons weten! Benieuwd naar meer informatie? Onderaan deze pagina zijn de bedrijven te vinden die deel hebben genomen aan dit artikel! Neem contact op met deze toppers om de mogelijkheden te bespreken!

Voor meer inspiratie, leuke kiekjes en om altijd op de hoogte van ons te blijven volg je ons op Instagram, Pinterest & Facebook

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

De bruidsfotografen uit 2016: vanuit Zankyou's oogpunt de beste selectie!
De bruidsfotografen uit 2016: vanuit Zankyou's oogpunt de beste selectie!
Dit artikel betreft een topic die absoluut niet gemist mag worden op jouw bruiloft, namelijk ''bruidsfotografen!''. Wij hebben een selectie gemaakt van de meeste interessante fotografen van het jaar 2016, ontdek ze gauw.
Foto: Wat Een Plaatje by Angie Peralta
De beste bruidsfotografen uit Rotterdam!
Kies je voor professionele fotografie op jouw bruiloft? Wij presenteren je een aantal top fotografen!
Foto: Ivar Fotografie
De beste bruidsfotografen uit Limburg!
Jullie zijn getrouwd, het is misschien nog even wennen om elkaar; mijn man of vrouw te noemen, maar ‘oh’… wat klinkt het leuk! En dan komt het moment na de bruiloft waar jullie naar hebben uitgekeken, de trouwfoto’s!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie