45

Omschrijving van het bedrijf

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Na een lange tijd opgaan in elkaar wil je die liefde ook met de rest van de wereld delen, een feestje geven ter ere van wat jullie samen hebben. Dat gaat een dag worden om nooit meer te vergeten! Natuurlijk wil je er een prachtige en blijvende herinnering van hebben en dat is waar ik kom kijken. Het is mijn passie om jullie vast te leggen zoals jullie zijn en de dag in beeld te vangen, zodat je jaren later samen terug kunt kijken met het gevoel alsof je er weer even bij bent.

Bekijk de gallery en bezoek www.marietmons.nl om een beeld te krijgen van loveshoots en bruiloften zoals ik ze fotografeer. Wil je dit soort spontane, romantische, unieke en intieme foto's? Kom dan eens kennismaken en wie weet fotografeer ik binnenkort jullie bruiloft!

Tot ziens!

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  Dat hangt van de uren af!
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Anders
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Jullie krijgen een factuur en kunnen het bedrag digitaal overmaken.
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Eventuele reiskosten
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2009
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Natuurlijk heb ik met al mijn jaren ervaring al heel wat bruiloften meegemaakt en sta ik dus ook altijd ter beschikking voor advies! Ik ben geen wedding planner, maar kan altijd even meedenken als jullie er niet uitkomen.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  Binnen enkele dagen na de bruiloft ontvangen jullie een voorproefje en na 6 tot 8 weken de rest!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (11)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 11 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mede dankzij de sprankelende persoonlijkheid, professionaliteit en vakkundigheid van Mariet hebben wij een onvergetelijke dag gehad en in de vorm van een paar honderd foto's een perfect aandenken aan onze bruiloft!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mariët is enorm getalenteerd als fotograaf en daarnaast een ontzettend prettige vrouw in de omgang. Ze denkt mee, is flexibel, heeft oog voor detail, maakt waanzinnig mooie foto's en is daarnaast ook nog heel gezellig! 

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super! Wat een mooie foto's! Helemaal in onze stijl....geen ouderwetse fotografie maar spontane, moderne foto's. Persoonlijke benadering van Mariet is ook zeer fijn! Super!!!

Misbruik rapporteren
Door eva&saskia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een waanzinnige dag! Mariët heeft alle belangrijke, mooie, leuke en grappige momenten op een prachtige manier vastgelegd. Ze was overal, maar niet aanwezig. Wij voelden ons ontzettend op ons gemak en hebben er vanaf de eerste minuut vertrouwen in gehad dat onze bruiloft perfect gefotografeerd zou worden. De preview is al fantastisch, wij kunnen niet wachten op de rest van de foto's! 

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wauw, wat is Mariët een fantastische fotografe! Alles klopte, op de eerste plaats zijn de foto's SUPER mooi geworden, het past precies in de stijl die wij hadden voor de bruiloft: rustiek, romantisch, organisch. Echt geweldig hoe zij alles heeft vastgelegd! De informatievoorziening was top, ze is punctueel, je weet waar je aan toe bent! Op de dag zelf was het ook allemaal gegaan hoe het hoort en hoe je het mag verwachten, het is bovendien een supergezellige meid met wie je gewoon tussen de foto's door kan kletsen! De instructies tijdens de shoot waren duidelijk, we hebben ons erg op ons gemak gevoeld. Echt top!!! Sally & Jelmer

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Mons Photography
De beste bruidsfotografen uit Den Haag!

Adres van Mons fotografie in Zuid-Holland:

Duinlaan 2554 Den Haag

Voordat we met elkaar in zee gaan is het fijn om kennis te maken, zodat we kunnen zien of het klikt en wij de perfecte match zijn! Mijn adres is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt gratis parkeren voor de deur!

 • #Midden
 • #Fotografie