14
1 van 14
1 van 14
1 van 14
1 van 14
1 van 14
1 van 14
1 van 14
1 van 14
1 van 14
1 van 14
1 van 14
1 van 14
1 van 14
1 van 14

Beschrijving

Fun fine art wedding photography for travel lovers, expats and explorers!
To read about Wit Photography in English go to: www.wit-photography.com

Wit Photography staat voor bruidsfotografie van ware emoties, een lichte look en ongedwongen reportages door award-winnend fotografe Renate van Dijk. Renate en de andere fotografen van WIt Photography werken in de eerste plaats met natuurlijk licht (of kunstlicht dat al op de locatie aanwezig is). We staan voor het vertellen van jullie verhaal en willen dan ook zo min mogelijk ‘in scène zetten’. In principe komen we altijd met 2 fotografen. Maar bij meer intieme en kortere bruiloften is het in overleg uiteraard ook mogelijk om een boeking te maken voor minder dan 6 uren en/of 1 fotograaf.

Kennismaking 
Enthousiast geworden van onze foto’s? Via het contactformulier, mail of telefoon kan je een afspraak maken voor een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek (bij ons op kantoor, telefonisch of via Skype). 

Destination weddings
Wit Photography is gevestigd in Den Haag, Scheveningen om precies te zijn. Ook zijn we regelmatig te vinden in Londen (Verenigd Koninkrijk) en Novi Sad (Servië). Tussen deze bezoeken door reizen we de wereld over naar elke bestemming die wij of onze klanten maar willen en daarvoor rekenen we geen extra reiskosten. We fotografeerden bruiloften in o.a. Nederland, Engeland, België, Ierland, Griekenland, Oostenrijk en Servië. In 2017 zijn we o.a. te vinden in Oostenrijk, Parijs, Schotland, 2x in Cornwall, Noord-Frankrijk, Londen, Canterbury, België, IJsland, Italië en 2x in Nederland.

Details

 • mid/high-end
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Welke prijs kunnen wij verwachten voor een bruiloft reportage?

  €1950
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie, Video
 • In wat voor stijl worden de trouwfoto's genomen?

  Fotojournalistiek
 • Wat zijn de werktijden?

  10:00
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Via overschrijving, creditcard, paypal, ideal of contant.
 • Hoeveel weken van tevoren moet de service betaald worden?

  1 maand
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Zijn er kosten voor het reizen naar andere locaties?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  Binnen West-Europa rekenen we geen reiskosten. Omdat we beschikken over kantoren in Den Haag, London (UK) en Novi Sad (Servië) kunnen we onze reiskosten voor bruiloften in het buitenland sterk beperken en rekenen we hier geen extra kosten voor.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2013
 • Organiseert u zelf de bruiloften of schakelt u een weddingplanner in?

  Wij bieden foto-/video reportages en albums. Deze vraag is niet op Wit Photography van toepassing.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  2 maanden

Meningen (4)

4.9
4 meningen
Door maraharmen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 30 april zijn wij getrouwd en dit hebben wij met veel plezier laten vastleggen door Renate van Wit Photography. Hetgeen ons vooral beviel is dat zij echt de ruimte bood voor onze eigen ideeën en niet vasthield aan het standaard verhaal wat de meeste fotografen aanbieden.
Verder dacht ze goed na over waar ze moest staan om én mooie foto's te maken én ons zo min mogelijk voor de voeten te lopen. Eerlijk gezegd was het soms bijna alsof ze er niet was, waardoor wij niet afgeleid waren op onze mooie dag.
Renate was prettig in de omgang, regelde alles goed om ons heen met de cameraman en niet geheel onbelangrijk: de foto's zijn fantastisch!

Misbruik rapporteren
Door anneherens
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn heel erg blij dat WitPhotography onze mooie dag heeft vastgelegd. Wat een mooi resultaat! We hoopten op 10 echt gave foto's, maar het werd gewoon bijna onmogelijk om een keuze te maken voor in het trouwalbum :) . Renate is een leuke vrouw, eentje die je er erg goed bij kunt hebben op je bruiloft. Toch ook belangrijk omdat je fotograaf bijna de hele dag in de buurt is. Snel antwoord op vragen en er werd goed rekening gehouden met onze wensen. Het album was een cadeau om binnen te krijgen. Ook is er een handig online album die je als app kunt gebruiken. Kortom: echt een aanrader!

Misbruik rapporteren
Door caatje_28
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Renate is de fotograaf die tussen de regels leest wat je wenst. Ik heb met Renate mogen werken en ben zeer onder de indruk van haar foto's. Professioneel en bijzonder goed in het vangen van de mooiste ongedwongen momenten. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking!

Misbruik rapporteren
Door yvv
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor onze vintage trouwerij was ik op zoek naar een fotografe met werk waar romantiek, sfeer en detail een grote rol spelen. Tijdloze plaatjes. En dat zijn het geworden. De reportage is compleet en gevoelig, zacht en apart. Renate legt vast, zonder dat je er erg in hebt. Ze haalt alles uit wat er is, zodat er nergens gedwongen poses of gezichten ontstaan.
We hebben een schitterende serie, echt een plezier om er doorheen te gaan. Enige moeilijke: hoe moeten we kiezen uit zo veel moois om er een behapbaar boek van te maken?

Misbruik rapporteren

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Wit Photography
City Mini Guide: Den Haag
Credits: Wit Photography
Styled shoot: La Dolce Vita!
Foto: First Days Of Summer
De beste bruidsfotografen uit omgeving Den haag!
De bruidsfotografen uit 2016: vanuit Zankyou's oogpunt de beste selectie!
De bruidsfotografen uit 2016: vanuit Zankyou's oogpunt de beste selectie!

Adres van Wit Photography in Zuid-Holland:

Laan van Meerdervoort 415 2563 AR Den Haag 0614437993