Wit Photography

ZIWA 2018
16

Omschrijving van het bedrijf

Fun fine art wedding photography for travel lovers, expats and explorers!
To read about Wit Photography in English go to: www.wit-photography.com

Wit Photography is het bruidsfotografie bedrijf van mij, Renate van Dijk. Het allerbelangrijkste op een trouwdag is dat jullie een epische dag hebben. Daarom is 90% van mijn foto’s journalistiek vastgelegd. Wel doe ik altijd een fotoshoot, maar ook dan ben ik niet bezig met de beste poses, ik geef opdrachtjes zodat een bruidspaar met elkaar bezig is in plaats van met mij en mijn camera.

Ik ben een non-traditionele, journalistiek fotograferende fine art trouwfotograaf die gek is op alternatieve bruiloften en gespecialiseerd is in bruiloften in het buitenland (oftewel destination weddings).

Kennismaking 
Enthousiast geworden van mijn foto’s? Via het contactformulier, mail of telefoon kan je een afspraak maken voor een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek (bij mij op kantoor of telefonisch). 

Trouwen in het buitenland
Ik ben gevestigd in Den Haag, Scheveningen om precies te zijn. Ook ben ik regelmatig te vinden in Londen (Verenigd Koninkrijk) en Belgrado (Servië). Tussen deze bezoeken door reis ik de wereld over naar elke bestemming die ik of mijn klanten maar willen en daarvoor reken ik binnen Europa geen extra reiskosten. Eerder fotografeerde ik bruiloften, love shoots en evenementen in o.a. Nederland, Engeland, Italië, België, Servië, Ierland, Schotland, Griekenland, IJsland, Noorwegen, Frankrijk, Marokko, Zuid-Afrika en Oostenrijk. In 2019 en '20 reis ik o.a. af naar Italië, Zwitserland, Spanje, Tenerife, Guernsey, Griekenland, Oostenrijk en Frankrijk om bruiloften te fotograferen. Geen reis is me te ver om jullie verhaal vast te leggen in foto's (en in overleg ook in film). Naast mijn Nederlandse moedertaal spreek ik ook Engels op near-native niveau (ik woonde, studeerde en werkte in Engeland en stond er zelfs als professioneel zangeres en actrice op het podium). Ook een tweetalige ceremonie kan ik dus op de letter volgen en daarnaast ben ik op de hoogte van alle Nederlandse, Engelse en Amerikaanse trouwtradities.  

Details

 • Luxueus
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Luxueus
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  Gemiddeld €3437
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie, Video
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Spontane Fotojournalistiek
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Overschrijving
  Creditcard
  Paypal
  Ideal
  Contant
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  Meer dan 6 maanden
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2013
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Wij bieden foto-/video reportages en albums. In sommige gevallen werken we samen met andere foto- en videografen. Ook werken we samen met verschillende album leveranciers.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  2 maanden

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (4)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 4 reviews
Door maraharmen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 30 april zijn wij getrouwd en dit hebben wij met veel plezier laten vastleggen door Renate van Wit Photography. Hetgeen ons vooral beviel is dat zij echt de ruimte bood voor onze eigen ideeën en niet vasthield aan het standaard verhaal wat de meeste fotografen aanbieden.
Verder dacht ze goed na over waar ze moest staan om én mooie foto's te maken én ons zo min mogelijk voor de voeten te lopen. Eerlijk gezegd was het soms bijna alsof ze er niet was, waardoor wij niet afgeleid waren op onze mooie dag.
Renate was prettig in de omgang, regelde alles goed om ons heen met de cameraman en niet geheel onbelangrijk: de foto's zijn fantastisch!

Misbruik rapporteren
Door anneherens
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn heel erg blij dat WitPhotography onze mooie dag heeft vastgelegd. Wat een mooi resultaat! We hoopten op 10 echt gave foto's, maar het werd gewoon bijna onmogelijk om een keuze te maken voor in het trouwalbum :) . Renate is een leuke vrouw, eentje die je er erg goed bij kunt hebben op je bruiloft. Toch ook belangrijk omdat je fotograaf bijna de hele dag in de buurt is. Snel antwoord op vragen en er werd goed rekening gehouden met onze wensen. Het album was een cadeau om binnen te krijgen. Ook is er een handig online album die je als app kunt gebruiken. Kortom: echt een aanrader!

Misbruik rapporteren
Door caatje_28
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Renate is de fotograaf die tussen de regels leest wat je wenst. Ik heb met Renate mogen werken en ben zeer onder de indruk van haar foto's. Professioneel en bijzonder goed in het vangen van de mooiste ongedwongen momenten. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking!

Misbruik rapporteren
Door yvv
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor onze vintage trouwerij was ik op zoek naar een fotografe met werk waar romantiek, sfeer en detail een grote rol spelen. Tijdloze plaatjes. En dat zijn het geworden. De reportage is compleet en gevoelig, zacht en apart. Renate legt vast, zonder dat je er erg in hebt. Ze haalt alles uit wat er is, zodat er nergens gedwongen poses of gezichten ontstaan.
We hebben een schitterende serie, echt een plezier om er doorheen te gaan. Enige moeilijke: hoe moeten we kiezen uit zo veel moois om er een behapbaar boek van te maken?

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Mons Photography
De beste bruidsfotografen uit Den Haag!
Foto: Discover Surroundings
Trouwen in Den Haag: hier vind je alles wat je nodig hebt!
Foto: Wit Photography
City Mini Guide: Den Haag
De bruidsfotografen uit 2016: vanuit Zankyou's oogpunt de beste selectie!
De bruidsfotografen uit 2016: vanuit Zankyou's oogpunt de beste selectie!
Credits: Wit Photography
Een zonnig trouwweekend in het prachtige Schotland
Budget-vriendelijke bruiloft: ontvang van ons 6 tips om dit mogelijk te maken!
Budget-vriendelijke bruiloft: ontvang van ons 6 tips om dit mogelijk te maken!
De mooiste bruidsfoto's van 2018. Laat je inspireren!
De mooiste bruidsfoto's van 2018. Laat je inspireren!
Dresscodes: welke regels gelden voor bruiloftsgasten?
Dresscodes: welke regels gelden voor bruiloftsgasten?
Credits: Wit Photography
Styled shoot: La Dolce Vita!
Bruidsmeisjes: 11 fouten die gemaakt kunnen worden en hoe die te voorkomen zijn!
Bruidsmeisjes: 11 fouten die gemaakt kunnen worden en hoe die te voorkomen zijn!

Adres van Wit Photography in Zuid-Holland:

Laan van Meerdervoort 415 2563 AR Den Haag +31 614437993
 • #Luxueus
 • #Fotografie
 • #Video
 • #Spontane Fotojournalistiek