• Prijsklasse Luxueus
  • Website

Fun fine art wedding photography for travel lovers, expats and explorers!
To read about Wit Photography in English go to: www.wit-photography.com

Wit Photography is het bruidsfotografie bedrijf van mij, Renate van Dijk. Het allerbelangrijkste op een trouwdag is dat jullie een epische dag hebben. Daarom is 90% van mijn foto’s journalistiek vastgelegd. Wel doe ik altijd een fotoshoot, maar ook dan ben ik niet bezig met de beste poses, ik geef opdrachtjes zodat een bruidspaar met elkaar bezig is in plaats van met mij en mijn camera.

Ik ben een non-traditionele, journalistiek fotograferende fine art trouwfotograaf die gek is op alternatieve bruiloften en gespecialiseerd is in bruiloften in het buitenland (oftewel destination weddings).

Kennismaking 
Enthousiast geworden van mijn foto’s? Via het contactformulier, mail of telefoon kan je een afspraak maken voor een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek (bij mij op kantoor of telefonisch). 

Trouwen in het buitenland
Ik ben gevestigd in Den Haag, Scheveningen om precies te zijn. Ook ben ik regelmatig te vinden in Londen (Verenigd Koninkrijk) en Belgrado (Servië). Tussen deze bezoeken door reis ik de wereld over naar elke bestemming die ik of mijn klanten maar willen en daarvoor reken ik binnen Europa geen extra reiskosten. Eerder fotografeerde ik bruiloften, love shoots en evenementen in o.a. Nederland, Engeland, Italië, België, Servië, Ierland, Schotland, Griekenland, IJsland, Noorwegen, Frankrijk, Marokko, Zuid-Afrika, Zwitserland en Oostenrijk. In 2019 en '20 reis ik o.a. af naar Italië, Spanje, Tenerife, Guernsey, Griekenland, Londen, Cambridge, Oostenrijk, Parijs, Lorraine en zuid Frankrijk om bruiloften te fotograferen. Geen reis is me te ver om jullie verhaal vast te leggen in foto's (en in overleg ook in film). Naast mijn Nederlandse moedertaal spreek ik ook Engels op near-native niveau (ik woonde, studeerde en werkte in Engeland en stond er zelfs als professioneel zangeres en actrice op het podium). Ook een tweetalige ceremonie kan ik dus op de letter volgen en daarnaast ben ik op de hoogte van alle Nederlandse, Engelse en Amerikaanse trouwtradities.  

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 4 reviews
Door maraharmen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 30 april zijn wij getrouwd en dit hebben wij met veel plezier laten vastleggen door Renate van Wit Photography. Hetgeen ons vooral beviel is dat zij echt de ruimte bood voor onze eigen ideeën en niet vasthield aan het standaard verhaal wat de meeste fotografen aanbieden.
Verder dacht ze goed na over waar ze moest staan om én mooie foto's te maken én ons zo min mogelijk voor de voeten te lopen. Eerlijk gezegd was het soms bijna alsof ze er niet was, waardoor wij niet afgeleid waren op onze mooie dag.
Renate was prettig in de omgang, regelde alles goed om ons heen met de cameraman en niet geheel onbelangrijk: de foto's zijn fantastisch!

Misbruik rapporteren
Door anneherens
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn heel erg blij dat WitPhotography onze mooie dag heeft vastgelegd. Wat een mooi resultaat! We hoopten op 10 echt gave foto's, maar het werd gewoon bijna onmogelijk om een keuze te maken voor in het trouwalbum :) . Renate is een leuke vrouw, eentje die je er erg goed bij kunt hebben op je bruiloft. Toch ook belangrijk omdat je fotograaf bijna de hele dag in de buurt is. Snel antwoord op vragen en er werd goed rekening gehouden met onze wensen. Het album was een cadeau om binnen te krijgen. Ook is er een handig online album die je als app kunt gebruiken. Kortom: echt een aanrader!

Misbruik rapporteren
Door caatje_28
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Renate is de fotograaf die tussen de regels leest wat je wenst. Ik heb met Renate mogen werken en ben zeer onder de indruk van haar foto's. Professioneel en bijzonder goed in het vangen van de mooiste ongedwongen momenten. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
Een volledige reportage is mogelijk vanaf €3000 | De gemiddelde uitgave inclusief luxe album is €5500
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overschrijving
Creditcard
Paypal
Ideal
Contant

Wij werken met een aanbetaling van 40% om de boeking vast te leggen. Betaling in meerdere termijnen is ook mogelijk.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
test
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Wij bieden foto-/video reportages en albums. In sommige gevallen werken we samen met andere foto- en videografen. Ook werken we samen met verschillende album leveranciers.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Binnen een week leveren we een preview met 2 á 3 foto's.
De volledige reportage wordt binnen 12 weken geleverd.

Adres

Stad: 2563 AR
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Luxueus
  • Fotografie
  • Video
  • Spontane Fotojournalistiek