Julie Algra Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Julie Algra Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.395 €

Yes! Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Jullie bruiloft, een belangrijk moment in jullie leven. Ik leg deze dag met liefde voor jullie op intieme wijze vast. Zodat jullie er later nog met heel veel plezier naar terug kunnen kijken.

Hoe ga ik te werk? Ik ben er graag bij vanaf het moment dat jullie je klaar gaan maken voor de big day! Die ochtenden waarbij moeders de broodjes in de keuken staat te smeren, vaders nog even zijn speech oefent, jij je make-up laat doen, en the best man die nog wat wijze raad aan zijn vriend geeft voordat hij voor eeuwig JA tegen jou zegt. Ik houd daarvan, de dag zo inbeeld brengen zoals jullie die ervaren, met alle details, intieme momenten, in natuurlijk licht gevangen.

Dus ben je nog opzoek naar een enthousiaste fotografe? Neem dan een kijkje op mijn website en vraag vrijblijvend mijn brochure aan.

Vier de liefde & Hopelijk tot snel!

Instagram JulieAlgraFotografie

 

 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.395 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Om met energie en aandacht jullie dag te kunnen fotograferen neem ik maar een gering aantal bruiloften aan per jaar. Wil je zeker zijn van mijn beschikbaarheid op jullie dag, wacht dan niet te lang met boeken. Zodra jullie voor mij kiezen volgt een aanbetaling waarna het resterend bedrag kort voor jullie datum voldaan moet zijn.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Julie Algra Fotografie

4.4
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
merijnboogers
Door Merijn
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Julie was voor ons een geweldige fotografe! Een fotografe naar ons hart, leuk en gezellig met humor! Dit alles zorgt voor een ontspannen en gemoedelijke sfeer, tijdens een toch “stressvolle” dag! Met enorm veel creativiteit in haar manier van foto’s schieten, hebben we een prachtige reportage als eindresultaat ontvangen. Eén van de foto’s heeft zelfs een prijs gewonnen. Reden te meer om te zeggen, “zoek je een bruidsfotografe, zoek niet verder Julie IS THE ONE!”

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2565kc

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact