Julie Algra Fotografie

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Yes! Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Jullie bruiloft, een belangrijk moment in jullie leven. Ik leg deze dag met liefde voor jullie op intieme wijze vast. Zodat jullie er later nog met heel veel plezier naar terug kunnen kijken.

Hoe ga ik te werk? Ik ben er graag bij vanaf het moment dat jullie je klaar gaan maken voor de big day! Die ochtenden waarbij moeders de broodjes in de keuken staat te smeren, vaders nog even zijn speech oefent, jij je make-up laat doen, en the best man die nog wat wijze raad aan zijn vriend geeft voordat hij voor eeuwig JA tegen jou zegt. Ik houd daarvan, de dag zo inbeeld brengen zoals jullie die ervaren, met alle details, intieme momenten, in natuurlijk licht gevangen.

Dus ben je nog opzoek naar een enthousiaste fotografe? Neem dan een kijkje op mijn website en vraag vrijblijvend mijn brochure aan.

Vier de liefde & Hopelijk tot snel!

Instagram JulieAlgraFotografie

 

 

Bezoeker, laat een review achter over Julie Algra Fotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Julie Algra Fotografie

4.9 1 mening
Door merijnboogers
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Julie was voor ons een geweldige fotografe! Een fotografe naar ons hart, leuk en gezellig met humor! Dit alles zorgt voor een ontspannen en gemoedelijke sfeer, tijdens een toch “stressvolle” dag! Met enorm veel creativiteit in haar manier van foto’s schieten, hebben we een prachtige reportage als eindresultaat ontvangen. Eén van de foto’s heeft zelfs een prijs gewonnen. Reden te meer om te zeggen, “zoek je een bruidsfotografe, zoek niet verder Julie IS THE ONE!”

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
Vanaf €1395
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
23:30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Om met energie en aandacht jullie dag te kunnen fotograferen neem ik maar een gering aantal bruiloften aan per jaar. Wil je zeker zijn van mijn beschikbaarheid op jullie dag, wacht dan niet te lang met boeken. Zodra jullie voor mij kiezen volgt een aanbetaling waarna het resterend bedrag kort voor jullie datum voldaan moet zijn.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
3 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Met ruim 12 jaar ervaring als freelance fotografe kan je er zeker van zijn dat ik weet waar ik op moet letten wanneer ik jullie dag mag fotograferen. De sfeer, emotie en vooral jullie liefde staat centraal. Wat maakte jullie dag, hoe was het weer, wie sprak met wie, wat deden de kids toen jullie niet keken? Wat waren de verassingen op de dag, al deze details leg ik met liefde voor jullie vast. Zodat jullie nog met heel veel plezier hier jaren op terug kunnen kijken. Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt & hopelijk tot gauw!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Kort na jullie trouwdag ontvangen jullie al een sneak preview: tiental foto's geselecteerd van jullie dag zodat je deze kan delen met familie en vrienden :) Daarna is het nog heel even wachten op de hele reportage : gemiddeld 2-3 maanden inclusief album. * Wanneer de reportage klaar is kan je deze online vinden in een beschermde omgeving, ook ontvangen jullie een super gave slideshow van de dag die je ook overal kan delen of doorsturen naar jullie gasten als aandenken en bedankje! *levertijden zijn afhankelijk van de maand waarin jullie trouwen, in het laagseizoen (wintermaanden) kan de levertijd sneller zijn.

Adres

Stad: 2565kc