Styling van de sweet table: dit zijn onze gouden tips

Een sweet table is een lust voor het oog! Hebben jullie al nagedacht over de styling van deze tafel? Het zal een grote indruk maken op jullie gasten!

Styling van de sweet table: dit zijn onze gouden tips
Foto: Bakverhalen
  • Decoratie
  • Bruiloftstaart
  • Origineel
  • Gemaakt op maat

Op jouw grote dag wil je het liefst dat alles op rolletjes loopt en er perfect uit ziet. Om hiervoor te zorgen moet je dus zorgen dat zelfs aan de kleinste details gedacht is. Het zou best kunnen dat jullie op dit moment al een trouwthema gekozen, een trouwlocatie op het oog hebben en misschien zelfs een idee hebben over de bruidstaart… Maar, kiezen jullie voor alleen een bruidstaart, of een sweet table? In het geval dat jullie nadenken over een sweet table, dan bevelen wij aan om ook stil te staan bij de styling van de sweet table. Dit is één van die kleine details die, helaas, nog wel eens over het hoofd gezien wordt en dat is zonde! Gelukkig zijn wij er om je voor deze fout te behoeden!

Adverteren

In dit artikel inspireren we je om de mooiste styling voor jouw sweet table uit te zoeken. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

Verschillende stijlen 

Tijdens het uitzoeken van de stijl waarin jij en je partner gaan trouwen ben je hoogstwaarschijnlijk al tegen 1001 verschillende trouwstijlen gelopen. De keuze is enorm en we begrijpen dat het knap lastig kan zijn om tot een stijl te komen waarop jullie beiden net zo gek zijn als jullie op elkaar. Het is zeer gebruikelijk om de stijl van de bruiloft ook in de styling van de sweet table door te trekken. Laat decoratiestukken van de bruiloft waar mogelijk ook terugkomen in de styling van de sweet table en waar mogelijk zelfs op de trouwtaart zelf. Een tip van Bakverhalen is om ervoor te zorgen dat alle leveranciers van de bruiloft contact met elkaar houden. Op die manier zorg je ervoor dat alles één geheel blijft. Gebruikelijke stijlen in de styling van sweet tables zijn metallics, hout en glas. 

Styling is voor Bakverhalen een heel belangrijk onderdeel rondom bruidstaarten, dit zie je dus ook zeker terug in het werk! Mochten jullie hulp nodig hebben bij het stylen van jullie sweet table óf zijn jullie nog op zoek naar een geschikte taart, dan zijn jullie bij Bakverhalen aan het juiste adres! Maak een afspraak voor een proeverij bij Bakverhalen, om, tijdens het proeven van de lekkerste smaken, jullie wensen omgetoverd zullen zien worden in een schets van het ontwerp van de trouwtaart van jullie dromen! Personalisatie en creativiteit is iets dat bij Bakverhalen centraal staat. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Bakverhalen en informeer naar de mogelijkheden!

opslaanBakverhalen. Foto: Fotograaf JoyceNeem nu contact op met Bakverhalen!
Bakverhalen. Foto: Fotograaf Joyce

Attributen die gebruikt worden voor de styling

Er zijn een heleboel dingen waarmee je de sweet table kan stylen. Het meeste gebruikte attribuut is het taartplateau. Deze is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, maten, vormen én materialen. Kies er één die niet alleen bij jullie taart, maar ook bij de rest van de bruiloft past. Hoewel het niet het eerste is wat in je opkomt als je aan styling van een tafel denkt is bestek ook een belangrijk onderdeel van de styling. Het is immers hartstikke zonde als jullie een prachtig mooie sweet table hebben en dit effect geheel naar beneden wordt gehaald, omdat het bestek niet bij de rest past. Je kunt voor bijpassend bestek kiezen en er kan nog een schepje bovenop worden gedaan wanneer je deze met jullie datum of namen in laat graveren. Super persoonlijk! 

Weet wat je eet 

Net als jij zelf wilt je gast waarschijnlijk weten wat hij eet. Het is daarom zeker geen overbodige luxe om smaakkaartjes bij de lekkernijen op tafel te zetten en deze hoeven uiteraard niet saai te zijn! Kijk naar de stijl van jullie trouwkaarten en voer deze door in de kaartjes. Op deze manier blijft de bruiloft één geheel en passen ook de kaartjes bij jullie thema. Als jullie graag voor creatieve smaakkaartjes gaan is het wellicht leuk om deze van hout te maken. Vooral in combinatie met een houten taarttopper ziet dit er super uit!

Als jullie een trouwtaart willen die creatief en geheel naar jullie wens gemaakt is? Dan is Bakverhalen de bakker die we je aan willen raden. Zij vertellen letterlijk een verhaal met een bruidstaart die bij niemand anders dan jullie als bruidspaar past. Ze hebben oog voor detail en komen met de lekkerste, meest creatieve ideeën die zorgen voor een smaakexplosie in je mond!

Meer lezen? Dit is ook interessant voor jou:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Bakverhalen Taart en Zoetigheid
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!