Het marmereffect als decoratie op jouw bruiloft: ga voor de trend die het verschil maakt!

Ontdek in deze galerij alle 29 ideeën die je nog nooit had overwogen voor je bruidstaart en je zult uitgeput raken van het marmeren effect!

  • Decoratie stijlen
  • International

Droom jij van een bruiloft die anders is? Wil jij dat jouw grote dag uniek en speciaal is, maar weet je niet welke touch je aan de decoratie wil geven? In deze galerij laten we je de beste ideeën zien waarmee jouw bruiloft stijl en glamour zal ademen. Mis de beste details om je bruiloft met marmer te decoreren niet, het is een prachtige steen die luxe uitstraalt in elke hoek van je locatie. Gebruik marmer tijdens jouw grote dag en je zult er geen spijt van krijgen.

Adverteren

Hoewel marmer op het eerste gezicht een koude uitstraling kan hebben met stoffige tonen die niet erg vrolijk zijn, is het zo dat marmer synoniem staat voor elegantie. Wanneer je het samenvoegt met gouden of zilveren details is de combinatie perfect. In deze galerij kun je prachtige huwelijksuitnodigingen zien of wat dacht je van decoratie voor de ceremonie? Met betrekking tot het diner kun je marmer gebruiken in de decoratie op tafel, in de taart (!) en op de sweet table. (Lees hier hoe je in 5 stappen jouw perfecte bruidstaart kunt kiezen). Natuurlijk zien we marmer ook terug in het servies en de tafelnummers. Het is een degelijk materiaal dat nauwelijks slijt en daardoor kun je het na de bruiloft nog prima gebruiken om je huis te decoreren.

Kies marmer en krijg er geen spijt van. Het mooie van kiezen voor een decoratie die anders is dan anders is dat je gasten het zich jaren na je bruiloft nog zullen herinneren. Waar wacht je nog op?

Lees ook: Binnen 5 stappen bij de decoratie van jullie bruiloft.

Volg ons op FacebookInstagram & Pinterest om nooit meer wat te missen!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Het marmereffect als decoratie op jouw bruiloft: ga voor de trend die het verschil maakt!