Plafond decoratie voor de bruiloft: maak het verschil!

Houd je niet van simpel en wil je een unieke decoratie op je bruiloft? Overdonder je gasten met een prachtige plafond decoratie!

  • Decoratie
  • International

Als je overdonderd bent in de grote keuze in decoratie voor de bruiloft en wil dat je gasten ‘wow’ zeggen als ze op je locatie aankomen, kijk dan naar onze voorstellen in deze galerij. In deze selectie vind je meer dan twintig ideeën voor de bruidsdecoratie van plafonds. Als je locatie van zichzelf niet dat speciale gevoel geeft, kun je er zelf wat unieks van maken. Dat laten we je in deze galerij zien! Mis het niet en kies je favoriet!

Adverteren

Een van de opvallendste trends is de mogelijkheid om plafonds te decoreren met allerlei verschillende soorten bloemen en bladeren. Durf de gebruikelijke decoratie links te laten liggen en ga voor iets nieuws. Gebruik de bladeren en bloemen om de tafels te versieren en hang duizenden bloemen en varens aan lampen voor een natuurlijke uitstraling. Ben je niet zo dol op bloemen en planten? Ontdek dan andere ideeën als gigantische ballonnen gevuld met helium. Deze maken je feest altijd tot een succes! Stoffen van een soortgelijke tint of juist diverse kleuren, wimpels van papier of stof, slingers… er zijn ontelbaar veel mogelijkheden, zodat je grote dag voor altijd in jouw herinnering zal blijven, maar ook in die van je gasten! Ga je voor een klassieke bruiloft? Bekijk dan de galerij voor decoraties met jacquard en damast. Voor meer ideeën lees je de top 10 tips voor het creëren van een originele decoratie voor je bruiloft.

Ontdek in deze galerij onze voorstellen voor de decoratie van het plafond van je trouwlocatie en kies die stijl die het beste bij jou en je locatie past. Het wordt een succes!

Lees ook: Binnen 5 stappen bij de decoratie van jullie bruiloft.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Plafond decoratie voor de bruiloft: maak het verschil!