• Online magazine
  • De meest originele tafelnummers voor de bruiloft die je ooit hebt gezien!

De meest originele tafelnummers voor de bruiloft die je ooit hebt gezien!

Tafelnummers hoeven geen simpele, saaie cijfers te zijn. Ga voor de kers op de taart en kies de meest originele tafelnummers voor de bruiloft. We love it!

  • Decoratie
  • Aanbeveling
  • International

Bij de organisatie van de bruiloft is het van groot belang om bij alles wat je doet, de stijl en de andere details van jouw bruiloft in het achterhoofd te houden. Zo wordt jouw grote dag een onvergetelijk feest, en komen alle details harmonieus samen! Omdat wij over alles goed nadenken, en zelfs het meest onbenullig lijkende detail graag perfect willen hebben, hebben wij een galerij samengesteld: speciaal voor alle andere perfectionisten onder ons! Als de tafelindeling af is, je het menu hebt gekozen en de centerpieces klaar zijn, rest er nog één ding: De tafelnummers. En geloof ons, tafelnummers hoeven geen simpele, saaie cijfers te zijn. Ga voor de kers op de taart en kies de origineelste tafelnummers. We love it!

Adverteren

Een kleine zeilboot, een oud vergrootglas, plantjes of glas. Je kunt je het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. De tafelnummers hoeven niet saai te zijn, en kun je helemaal bij je thema laten passen, en dat laten we zien met deze galerij! Je kunt nummers van plexiglas, hout, karton, koper… en nog veel meer materialen laten maken. Je kunt de tafelnummers laten afdrukken op een glas, op een decoratief voorwerp of op behandeld hout. Als je een liefhebber van de mediterrane stijl bent, mis dan de nummers die op mooie en kleurrijke tegeltjes gedrukte zijn​​ niet, deze geven een speciale touch aan jouw bohemian wedding. En is jouw diner midden in de natuur? Dan kunnen de cijferplantjes natuurlijk niet missen op de tafels!

Waar wacht je nog op? Mis deze prachtige selectie niet en kies de stijl van het tafelnummer, perfect passend bij jouw thema. Alles zit hem in de details!

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in onze database met de beste leveranciers voor jouw bruiloft!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De meest originele tafelnummers voor de bruiloft die je ooit hebt gezien!