De beste decoratie-ideeën voor een vintage bruiloft!

Als we het hebben over de decoratie van de bruiloft, hebben we een stijl die je niet mag missen: vintage. Daarom laten we je in deze galerij de beste ideeën voor de decoratie van een bruiloft in vintage-stijl zien.

  • Decoratie stijlen
  • Aanbeveling
  • Vintage

Op je checklist voor de bruiloft staan duizenden punten als we alles tot in detail geregeld willen hebben. Als we het hebben over de decoratie van de bruiloft, hebben we een stijl die je niet mag missen: vintage. Daarom laten we je in deze galerij de beste ideeën voor de decoratie van een bruiloft in vintage-stijl zien. Laat je inspireren en weet zeker dat jouw decoratie een succes wordt.

Adverteren

De laatste seizoenen overwint alles in vintage-stijl, ook vintage trouwjurken zijn een groot succes. Als jij binnenkort trouwt en verliefd bent op deze stijl, bekijk deze selectie dan nauwkeurig want wij hebben op alle details gelet. Van gerestaureerde antieke poortjes die jouw weg naar het altaar versieren tot aan photocalls of originele seating plans. Hoekjes vol magie met antieke meubels die dienen als plek om de rijst te bewaren of als locatie voor het gastenboek. Heb je al gedacht wat je met je candy bar doet? Oude koffers ter decoratie met een paar bloemen erop of wat dacht je van oude fotolijsten als decoratie? Als je voor vintage decoratie kiest, is het heel belangrijk dat je let op de details.

Omdat het een trend is om ook te kiezen voor decoratie tijdens je ceremonie of voor decoratie voor het banket, kun je alles nog mooier maken met een vintage-stijl. Ontdek hier de beste selectie voor de decoratie van jouw vintage bruiloft. Kies wat het beste bij je past en laat iedereen versteld staan! Benieuwd naar de nieuwe trend kleur voor 2020? Die lees je hier!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De beste decoratie-ideeën voor een vintage bruiloft!