Dé pantone trendkleur voor 2020: ´Classic Blue!´

Dit jaar heeft het gerenommeerde kleureninstituut een bijzonder klassieke trendkleur uitgekozen, lees snel verder!

Dé pantone trendkleur voor 2020: ´Classic Blue!´
Foto links: Justin Marantz | Foto rechts: Jack Rodriguez Photography
  • Na de bruiloft
  • Aanbeveling
  • International
  • Chic

Het Pantone kleurinstituut heeft de trendkleur voor het jaar 2020 gekozen: classic blue (klassiek blauw). Deze kleur straalt rust, vertrouwen en verbinding uit en wordt als een tijdloze kleur gezien die bij elk ontwerp zal passen. De toon 19-4052 zorgt voor meer concentratie en zorgt voor meer inspiratie voor nieuwe ideeën. De kleur is ook een mooie weerspiegeling van het drukke dagelijks leven van tegenwoordig waarin alles steeds maar sneller moet gaan. Deze kleur zou juist meer rust brengen.

opslaan
Pantone 2020: Classic Blue

Trendkleur voor de bruiloft

Adverteren

Er wordt altijd weer in spanning gewacht op wat de trendkleur voor het komende jaar zal zijn. De kleur beïnvloedt immers ook de aankomende bruiloft trends voor 2020. Na rozenkwarts, groen, ultraviolet en koraal als trendkleuren van de afgelopen jaren is classic blue een waardige opvolger. Het mooie aan de kleur in bruiloften: classic blue kan prachtig worden gecombineerd, De kleur past goed bij minimalistische decoratie in de kleuren beige, grijs en wit. Ook bij meer opvallende kleuren zoals kaki, goud, bordeaux en mosterdgeel vormt classic blue een mooie combinatie.

opslaanJack Rodriguez Photography
Foto: Jack Rodríguez Photography

Vind je de classic blue kleur te gewaagd voor de bruidsjurk of het pak? Door het dragen van de perfecte bijpassende accessoires zoals sieraden, schoenen, een strik of een riem wordt de kleur wat verzacht en zul je stralen op de bruiloft!

opslaantrendkleur 2020
Foto: Justin Marantz
opslaantrendkleur 2020
Foto: Aquazzura

De perfecte kleur voor de bruiloftsgast!

De kleur blauw is een elegante toon die perfect geschikt is voor een cocktailparty of een bruiloft! Blauwe feestjurken zijn ideaal voor  gasten, omdat het een kleur is die iedereen staat en kan dragen. Laat jouw bruidsmeisjes bijvoorbeeld jurken dragen in de classic blue kleur, ze zullen gegarandeerd stralen!

opslaantrendkleur 2020
Foto: Pronovias
opslaanfeestjurk classic blue
Foto: Rosa Clará

Ook voor de ´best man´ of getuige is de nieuwe trendkleur voor 2020 zeer geschikt. Door classic blue door de hele bruiloft te laten terugkomen zal er een mooie harmonie onstaan tussen alle elementen van de bruiloft.

opslaan
Foto: Carlo Pignatelli

“Classic Blue herinnert ons aan de avondlucht, rustgevend en tot nadenken stemmend – een uitdrukking van ons verlangen naar een betrouwbare en veilige basis waarop we kunnen voortbouwen op de drempel van een nieuw tijdperk. Omdat we instinctief blauwe kleurtinten als rustgevend ervaren, geeft Classic Blue ons een welkom gevoel van kalmte, harmonie en veiligheid. Classic Blue bevordert een gerichte en heldere mindset, zodat we onze gedachten beter kunnen organiseren en structureren. Tegelijkertijd straalt Classic Blue ook optimisme en levensvreugde uit ”, citeert Leatrice Eiseman, directeur van het Pantone Color Institute.

opslaantrendkleur 2020
Foto: Flour and Flourish cake

Ga voor classic blue op jullie bruiloft en doe mee aan de trouwtrends voor 2020 om te schitteren op jouw grote dag! Wat vind jij van de nieuwe trendkleur?

Lees ook:

 

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!