Speel mee en win tot €3000 voor jouw bruiloft in de Zankyou loting!

Wanneer jij eenmaal begint met het organiseren van de grote dag, wil je natuurlijk dat deze al jouw dromen waar maakt! Op deze speciale dag op een magische manier jullie liefde vieren, omringt door al jullie dierbaren! Maar, aan die droom dag hangt een prijskaartje… Op Zankyou kun je, vanaf nu, deelnemen aan een speciale loting om tot €3000 euro voor jouw bruiloft te winnen. Dit zal jullie weer een stapje dichter bij de bruiloft van jullie dromen brengen!

Doe mee en win met Zankyou!

Ook de voorbereidingen van jullie grote dag zou om één ding moeten draaien: genieten! Daarom hebben wij iets heel speciaals in petto… Je kunt vanaf nu mee doen aan een speciale wedstrijd, waarbij je iedere maand kans maakt op één van de drie prijzen van €1000 euro in een speciale loting (dit bedrag is vastgelegd voor de eerste editie van de loting voor deelnemers vanuit het webportaal Zankyou Nederland)! Deze loting vindt plaats op internationaal niveau in 14 verschillende landen die deel uitmaken van de Zankyou familie

Hoe kan ik deelnemen?

Als jij een Zankyou profiel hebt en jouw bruiloft aan het organiseren bent óf ben getrouwd in dit laatste jaar (vanaf januari 2018), heb jij misschien gemerkt dat het platform je een groot aantal hulpmiddelen biedt om het organiseren van jouw bruiloft gemakkelijker te maken! Simpelweg het gebruik maken van deze handige tools, helpen jou bij het verzamelen van stembiljetten voor de Zankyou loting. Hoe meer stembiljetten je verzameld, hoe meer kans om te winnen! Als jij nog geen profiel hebt op Zankyou, kun je je nu meteen registreren!

Foto: Baranq, vía: Shutterstock

Hoe verzamel ik stembiljetten voor de Loting?

Als jij optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden die Zankyou jou biedt, kun je heel eenvoudig stembiljetten verzamelen. De stembiljetten kunnen worden verzameld als je leveranciers voor uw bruiloft hebt gevonden in ons platform en deze hebt geselecteerd als ingehuurd*, wanneer je cadeaus ontvangt in jouw Zankyou cadeaulijst*, wanneer je een review schrijft over één van jouw leveranciers* en nog veel meer… Het is heel eenvoudig! Bekijk meer informatie over de Loting in het speciale Loting menu in Jouw Zankyou.

*Gedetailleerde speciale voorwaarden en wettelijke voorwaarden van de Loting. 

Dus wacht niet langer! Neem deel aan de Loting, maak kans op maar liefst €1000 en geniet van alles wat Zankyou jou te bieden heeft!

Foto: 4 PM Production, vía: Shutterstock

Waar wacht je nog op?! Doe nu mee. Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes? Bekijk dan FacebookPinterest en Instagram!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

De trouwkleding van Prince Harry en Meghan Markle worden tentoongesteld!
De trouwkleding van Prince Harry en Meghan Markle worden tentoongesteld!
Vanaf oktober kun je de trouwkleding van Prince Harry en zijn vrouw Hertogin Meghan in een tentoonstelling op Windsor Castle komen bewonderen!
Het huwelijk van Chiara Ferragni en Fedez: dit zijn alle details!
Het huwelijk van Chiara Ferragni en Fedez: dit zijn alle details!
Het huwelijk van Chiara Ferragni en Fedez beloofde een koninklijke bruiloft te worden om nooit meer te vergeten! Lees er alles over...
Hilary Swank is getrouwd! - Dreamy bruiloft in het bos!
Hilary Swank is getrouwd! - Dreamy bruiloft in het bos!
De geheime bruiloft van Hilary Swank! De actrice zei ja. Na een relatie van twee jaar relatie stapte zij met haar verloofde Philip Schneider in het huwelijksbootje.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie