• Online magazine
  • Speel mee en win tot €10.000 voor jouw bruiloft in de Zankyou loterij!

Speel mee en win tot €10.000 voor jouw bruiloft in de Zankyou loterij!

Neem deel aan de Zankyou Loting en win tot €10.000 voor jou en je partner! Het organiseren van je bruiloft was nog nooit zo leuk.

  • Na de bruiloft
  • International

Wanneer jij eenmaal begint met het organiseren van de grote dag, wil je natuurlijk dat deze al jouw dromen waar maakt! Op deze speciale dag op een magische manier jullie liefde vieren, omringt door al jullie dierbaren! Maar, aan die droom dag hangt een prijskaartje… Op Zankyou kun je, vanaf nu, deelnemen aan een speciale loterij om tot €10.000 euro voor jouw bruiloft te winnen. Dit zal jullie weer een stapje dichter bij de bruiloft van jullie dromen brengen!

Doe mee en win met Zankyou!

Adverteren

Ook de voorbereidingen van jullie grote dag zou om één ding moeten draaien: genieten! Daarom hebben wij iets heel speciaals in petto… Je kunt vanaf nu mee doen aan een speciale wedstrijd, waarbij je ieder semester kans maakt op één van de tien prijzen van €1000 euro in een speciale loting (dit bedrag is vastgelegd voor de eerste editie van de loting voor deelnemers vanuit het webportaal Zankyou Nederland)! Deze loting vindt plaats op internationaal niveau in 14 verschillende landen die deel uitmaken van de Zankyou familie

Hoe kan ik deelnemen?

Als jij een Zankyou profiel hebt en jouw bruiloft aan het organiseren bent óf ben getrouwd in dit laatste jaar (vanaf januari 2018), heb jij misschien gemerkt dat het platform je een groot aantal hulpmiddelen biedt om het organiseren van jouw bruiloft gemakkelijker te maken! Simpelweg het gebruik maken van deze handige tools, helpen jou bij het verzamelen van stembiljetten voor de Zankyou loting. Hoe meer stembiljetten je verzameld, hoe meer kans om te winnen! Als jij nog geen profiel hebt op Zankyou, kun je je nu meteen registreren!

Foto: Baranq, vía: Shutterstock

Hoe verzamel ik stembiljetten voor de Loting?

Als jij optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden die Zankyou jou biedt, kun je heel eenvoudig stembiljetten verzamelen. De stembiljetten kunnen worden verzameld als je leveranciers voor uw bruiloft hebt gevonden in ons platform en deze hebt geselecteerd als ingehuurd*, wanneer je cadeaus ontvangt in jouw Zankyou cadeaulijst*, wanneer je een review schrijft over één van jouw leveranciers* en nog veel meer… Het is heel eenvoudig! Bekijk meer informatie over de Loting in het speciale Loting menu in Jouw Zankyou.

*Gedetailleerde speciale voorwaarden en wettelijke voorwaarden van de Loting. 

Dus wacht niet langer! Neem deel aan de Loting, maak kans op maar liefst €1000 en geniet van alles wat Zankyou jou te bieden heeft!

opslaan
Foto: 4 PM Production, vía: Shutterstock

Waar wacht je nog op?! Doe nu mee. Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes? Bekijk dan FacebookPinterest en Instagram!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!