WIN TOT 10.000 € VOOR UW BRUILOFT

Speel en win

Ontdek hoe je tot 10.000 € kan winnen

Klassement

Op dit moment spelen er 8690 koppels mee.

 • 1

  Marine R.

  Frankrijk
  185
 • 2

  Pauline N.

  Frankrijk
  107
 • 3

  Sofia F.

  Portugal
  100
 • 4

  Maria B.

  Spanje
  77
 • 5

  Julie W.

  Frankrijk
  66
 • 6

  Vincent D.

  Frankrijk
  63
 • 7

  Valerie C.

  Frankrijk
  62
 • 8

  Rebeca I.

  Mexico
  57
 • 9

  Ana A.

  Spanje
  55
 • 10

  Aída G.

  Spanje
  54
Zie klassement

Winnaars van de loting

Er zijn al 21 edities van deze loting gehouden. Ben jij de volgende die in de lijst met winnaars verschijnt?

Zie winnaars

Heeft u hulp nodig?

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u een mailtje sturen naar helppromo@zankyou.com of bellen naar help@zankyou.com

Regels van de Loterij

Artikelen en wettelijke voorwaarden van de trekking

Artikel 1. Organisatie van het bedrijf, doel van de trekking, deelnemende landen en definities.

“Win tot 10.000 € voor jullie bruiloft, speel en win!” is een promotie actie van Zankyou Ventures, SL, geregistreerd in het Handelsregister van Madrid, registratienummer 1/1850/242/36 met CIF B-85337053 en met een geregistreerd kantoor te Avenida Alcalde Barnils, 64 -68, EDIF. A, 4ª PLANTA, Sant Cugat del Vallès, 08174 Barcelona, Spanje.

Het doel is om de interactie van gebruikers te stimuleren en te consolideren, evenals de verbetering van de merkpositionering en verspreiding van webportals in Spanje (Zankyou.es), Duitsland (Zankyou.de), Frankrijk (Zankyou.fr), Nederland ( Zankyou.nl), Italië (Zankyou.it), Polen (Zankyou.pl), Portugal (Zankyou.pt), Rusland (Zankyou.ru), Zwitserland (Zankyou.ch), Brazilië (Zankyou.com.br), Chili (Zankyou.cl), Colombia (Zankyou.com.co), Mexico (Zankyou.com.mx) en Peru (Zankyou.com.pe) - en verdere deelnemende Landen - voor de internationale trekking die begint op 01-01-23 en eindigt op 30-06-23.

Deelnemende landen: landen met het webportaal van Zankyou dat actief is in de trekking; Spanje, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië, Polen, Portugal, Rusland, Zwitserland, Brazilië, Chili, Colombia, Mexico en Peru.

Gebruikers: iedereen die gebruik maakt van de Zankyou-portals.

Deelnemers: Gebruikers van wettelijke leeftijd die zijn geregistreerd in de portals van de deelnemende landen en die deelnemingen accumuleren.

Deelname: digitale tickets met identificatienummers.

Winnaars: Deelnemers die willekeurig als winnaars zijn geselecteerd.

Huwelijkswebsite: ruimte die door geregistreerde gebruikers als een paar wordt aangemaakt en beheerd en waarmee zij informatie met betrekking tot hun bruiloft delen.

Cadeaulijst: gedeelte van uw website waar uw gasten een bijdrage kunnen leveren aan de bruid en bruidegom.

Duur van de wedstrijd: Begin van de actuele editie 01-01-23 en het einde 30-06-23

Geldigheid en validatieperiode van de actuele editie: De stembiljetten zijn slechts één ronde geldig en tellen binnen de looptijd van de editie waarin de stembiljetten zijn gevalideerd.

Artikel 2. Onderwerp van de wedstrijd

Deze wedstrijd (de ¨Loting¨) bestaat uit het belonen van maximaal tien (10) geregistreerde gebruikers in de web portals van deelnemende landen die, volgens deze voorwaarden, winnaars zijn van de toekenning van het vastgestelde bedrag. Het totaal bedrag wordt gelijkwaardig verdeeld in tien prijzen (bedragen zijn vastgesteld in artikel 5), die verloot worden onder alle deelnemende gebruikers (condities zoals beschreven in artikel 6).

Artikel 3. Timing en territoriale reikwijdte van de actie.

De promotie begint voor alle deelnemende landen om 00:00 uur (UTC +1) op 01/01, met semester edities die eindigen op dag 28, 29, 30 of 31 (afhankelijk van elk semester) tot 23 :59 uur (UTC +1). Dit is geldig in alle gebieden van Spanje, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië, Polen, Portugal, Rusland, Zwitserland, Brazilië, Chili, Colombia, Mexico en Peru; (gebieden van de deelnemende landen).

De selectie van de winnaars wordt gemaakt door de notaris Enrique Martín Iglesias op het adres: Calle del Marqués de la Valdavia, 97, 28100 Alcobendas, Madrid, Spanje; die willekeurig de 10 winnende nummers en de 10 alternatieve nummers in elke editie zal selecteren.

Gebruikers die winnen hebben tien (10) dagen om hun prijs te accepteren of te weigeren en vijftien (15) kalenderdagen de tijd om de uitwisseling van hun prijs aan te vragen. Zodra zij hun aanvaarding schriftelijk aan Zankyou Ventures, SL hebben verzonden en dit de ontvangst van de aanvaarding heeft bevestigd; (gedetailleerde voorwaarden in artikel 8) is de winst officieel.

Artikel 4. Stembiljetten verkrijgen

Deelnemers moeten de loterij formulieren invullen met de aanwerving en bezoeken aan geregistreerde leveranciers die contact hebben gehad met een van de webportals van de deelnemende landen.

Één deelname staat gelijk aan één (1) stembiljet voor de loting. Het maximale aantal stembiljetten en het aantal mogelijke posities dat moet worden behaald, is afhankelijk van de volgende concepten:

 • Contracten met leveranciers: bestaat uit het selecteren of markeren van gecontracteerde leveranciers door bruidsparen, dit kunnen zij doen binnen hun controlepaneel op hun account. Elke gevalideerde aanvraag onder dit concept staat gelijk aan het verkrijgen van 10 stembiljetten. Er kunnen een maximum van 20 aanvragen worden geregistreerd onder dit concept tijdens de verschillende edities van de wedstrijd. 20 gevalideerde stembiljetten komen uit op een totaal van 200 stembiljetten.
 • Fysieke bezoeken aan de leveranciers: bestaat uit het selecteren of markeren van een leverancier waarmee het bruidspaar een fysieke afspraak heeft gehad tijdens het organiseren van hun bruiloft, vanuit het controlepaneel van hun Zankyou account. Elke gevalideerde aanvraag onder dit concept staat gelijk aan het verkrijgen van 2 stembiljetten. Er kunnen een maximum van 20 aanvragen worden geregistreerd onder dit concept tijdens de verschillende edities van de wedstrijd. 20 gevalideerde aanvragen komen uit op een totaal van 40 stembiljetten.
 • Publicatie van reviews op het bedrijfsprofiel van gecontracteerde leveranciers: bestaat uit het creëren en publiceren van een beoordeling in de profielen van de aanbieders van de dienst die zij hebben aangeboden, deze zullen geldig zijn wanneer eerder (genoemde leveranciers) het inhuren van hun diensten hebben bevestigd. Elke gevalideerde aanvraag onder dit concept staat gelijk aan het verkrijgen van 15 stembiljetten. Er kunnen een maximum van 20 aanvragen worden geregistreerd onder dit concept tijdens de verschillende edities van de wedstrijd. 20 gevalideerde aanvragen komen uit op een totaal van 300 stembiljetten.
 • Publicatie van bruiloft website: bestaat uit het openbaar maken en publiceren van de webruimte die door de deelnemer op Zankyou is gecreëerd. Elke gevalideerde aanvraag onder dit concept staat gelijk aan het verkrijgen van 1 stembiljet. Er kan maximaal 1 aanvraag worden geregistreerd onder dit concept tijdens de verschillende edities van de wedstrijd. 1 gevalideerde aanvragen komen uit op een totaal van 1 stembiljet.
 • Insturen van Real Wedding met voorafgaande validatie door het team van Zankyou Ventures, SL: dit bestaat uit het versturen van een verhaal en afbeeldingen van hun bruiloft door het bruidspaar aan het Zankyou/team. Elke gevalideerde aanvraag onder dit concept staat gelijk aan het verkrijgen van 50 stembiljetten. Er kunnen maximaal 1 aanvraag worden geregistreerd onder dit concept tijdens de verschillende edities van de wedstrijd. 1 gevalideerde aanvragen komen uit op een totaal van 50 stembiljetten.
 • Gevalideerd geschenk: bestaat uit het ontvangen van bijdragen op de cadeaulijst van deelnemers met een minimum bedrag (hieronder meer). Elke gevalideerde aanvraag onder dit concept staat gelijk aan het verkrijgen van 1 stembiljet. Er kunnen een maximum van 20 aanvragen worden geregistreerd onder dit concept tijdens de verschillende edities van de wedstrijd. 20 gevalideerde aanvragen komen uit op een totaal van 20 stembiljetten.
 • De deelnames voor een editie mogen niet worden verzameld in meerdere edities van de Loting, of binnen de webportals van verschillende deelnemende landen, daarom kunnen alleen die deelnames die binnen de begin- en einddatum van elke editie zijn behaald, in elke editie van de trekking als geldig worden gezien (datum zoals vastgesteld in Artikel 1)..

De deelnames onder de begrippen contractering en fysieke bezoeken worden verkregen wanneer de leveranciers die in de formulieren van de deelnemers zijn vermeld, hun bezoeken en/of contractering hebben gevalideerd en wanneer deze zijn gemaakt met ingang van na 1 januari 2018

Voor deelnames onder de concepten: publicatie van de website voor het huwelijk, wordt verzending-publicatie van een huwelijks verslag en gevalideerd geschenk verkregen nadat het Zankyou Ventures, SL-team de genoemde verzoeken heeft gevalideerd.

Wat de gevalideerde geschenken betreft, om in aanmerking te kunnen komen moet de bijdrage van de gasten de volgende bedragen overschrijden, afhankelijk van de webportal van de volgende deelnemende landen (algemene voorwaarden en tarieven in artikel 13):

 • Duitsland, Spanje, Frankrijk, Nederland, Italië en Portugal: 50 €
 • Polen: PLN 200 - of 50 €* voor huwelijkslijsten in deze valuta.
 • Rusland: .
 • Zwitserland: 60 CHF
 • Brazilië: R$ 200
 • Chili: $ 36.000
 • Colombia: $ 165.000
 • México: $ 165.000
 • Peru: PEN 190 of * voor huwelijkslijsten in deze valuta
Artikel 5. Beschrijving van de prijzen, communicatie en fooi.

Het vastgestelde bedrag voor elk land wordt gelijkelijk verdeeld in tien (10) prijzen door Zankyou Ventures, SL, die door dezelfde gebruiker kunnen worden verkregen als de 3 deelnames die willekeurig als winnaars zijn geselecteerd, van hem zijn.

De deelnemende gebruikers zijn allen die geregistreerd zijn in de webportalen van de deelnemende landen. De prijzen zullen via een bankoverschrijving worden toegekend aan de winnaars en zullen worden uitbetaald in de valuta van het Deelnemende Land waar de gebruiker geregistreerd staat. Hierbij gelden de retenties die gelden volgens de regelgeving van het deelnemend land in iedere editie van de loting. Dat is op de volgende manieren:

 • Voor de winnaars van de webportals van de deelnemende landen binnen de Europese Unie (Duitsland, Spanje, Frankrijk, Nederland, Italië en Portugal): Euro (EUR)
 • Voor de winnaars van het webportal in Polen: Zloty (ZL)
 • Voor de winnaars van het webportal in Rusland: Rublo ruso (RUB)
 • Voor de winnaars van het webportal in Zwitserland: Franco suizo (CHF)
 • Voor de winnaars van het webportal in Brazilië: Real brasileño (BRL)
 • Voor de winnaars van het webportal in Chili: Peso chileno (CLP)
 • Voor de winnaars van het webportal in Colombia: Peso colombiano (COP)
 • Voor de winnaars van het webportal in México: Peso mexicano (MXN)
 • Voor de winnaars van het webportal in Peru: Nuevo sol (PEN)

In deze editie 22 zijn de tien (10) prijzen voor elk van de webportals van de deelnemende landen vastgesteld als het volgende:

 • Duitsland, Spanje, Frankrijk, Nederland, Italië en Portugal: 1.000 € per prijs
 • Polen: PLN 4.000 per prijs
 • Rusland: per prijs
 • Zwitserland: 1.000 CHF per prijs
 • Brazilië: R$ 3.000 per prijs
 • Chili: $ 750.000 per prijs
 • Colombia: $ 3'000.000 per prijs
 • México: MX$ 20.000 per prijs
 • Peru: PEN 3.500 per prijs

Alle andere kosten die worden gemaakt voor het ontvangst van de prijs zullen voor rekening van de winnaar zijn en kunnen niet worden geclaimd of gecompenseerd.

De verspreiding en communicatie van de trekking zal plaatsvinden via de webportalen van de deelnemende landen en via sociale media, voor de geregistreerde gebruikers die de webportals van de deelnemende landen gebruiken.

De prijs kan onder geen enkele omstandigheid onderhevig zijn aan verkoop, wederverkoop, veiling of commercialisering van welke aard dan ook. De prijs is nominaal en niet overdraagbaar. Zankyou Ventures, SL is niet verantwoordelijk voor het gebruik dat de winnaar (en) kan / kunnen maken met de ontvangen prijs, op een manier dat Zankyou Ventures, SL zal worden vrijgesteld van aansprakelijkheid in het geval van een hypothetisch misbruik. van de prijs van de winnaar (s), of dat deze schending van de bepalingen van de rechtsgrondslagen.

In geen geval mag de prijs, op verzoek van de winnaar, worden ingewisseld voor diensten van aanbieders die zijn geregistreerd in een van de webportalen van de deelnemende landen, en deze mag niet worden gewijzigd, aangepast, ingewisseld door een ander of overgedragen aan een derde partij, behalve zoals uitdrukkelijk vermeld op deze grondslagen of dat Zankyou Ventures SL mogelijk acht.

In geval van overmacht of omstandigheden die de correcte uitvoering van de prijs of de ontwikkeling van de trekking verhinderen, behoudt Zankyou Ventures, SL zich het recht voor om de prijs te vervangen door een andere van soortgelijke kenmerken als de geplande prijs of tijdelijk op te schorten totdat een dergelijke mogelijkheid is opgelost.

Artikel 6. Vereisten om deel te nemen

Deze wedstrijd heeft een internationaal bereik, dit betekent dat ieder fysiek persoon, geregistreerd op het Zankyou portaal in één van de deelnemende landen, deel kan nemen aan deze Loting. Iedere deelnemer van de wedstrijd moet de wettelijke leeftijd hebben, geregistreerd staan in het Zankyou portaal bij het portaal dat overeenkomt met hun land van verblijf tijdens de looptijd van de promotie en die bezig zijn met het organiseren van hun huwelijk of zijn getrouwd na 1 januari 2018. Deelnemers moeten zich aanmelden voor hun deelname, de voorwaarden accepteren en stembiljetten verzamelen.

De onderstaande personen zijn uitgesloten van deelname aan de wedstrijd en kunnen daarom niet worden beschouwd als geldige winnaars:

 • Medewerkers van de webportalen die tot de Zankyou Ventures SL groep behoort, net als hun familieleden, ascendenten, afstammelingen, partners en/of echtgenoten.
 • Bruidsparen die niet woonachtig zijn in één van de Deelnemende Landen van de wedstrijd op het moment van inschrijving voor de wedstrijd.
 • Evenzo kunnen de deelnemers die winnaars zijn van een van de edities van de loterij niet verder deelnemen aan volgende edities.

Personen kunnen uitsluitend deelnemen aan de wedstrjd van het portaal van een deelnemend land waar zij geregistreerd staan en waar zij een gebruikersprofiel hebben. Deelnemers onthouden zich van het gebruiken van meerdere accounts of profielen voor deelname, evenals van deelname in meerdere deelnemende landen en/of van deelname in de Loting in een deelnemend land waar zij niet woonachtig zijn. Als één van deze dingen wordt waargenomen is dit een geldige reden voor diskwalificatie. Zankyou Ventures SL behoud zich het recht, ook na het aanwijzen van een winnaar of het toekennen van een prijs, om eventuele relevante juridische acties tegen de deelnemer te ondernemen om de terugbetaling van het prijzenbedrag te claimen als één of meerdere van deze acties wordt gedetecteerd, net als acties tegen de deelnemer te ondernemen voor mogelijke schade die veroorzaakt is door de schending.

De identiteit van de deelnemers moet, indien nodig, gecontroleerd kunnen worden aan de hand van officiële documenten (identiteitskaart en/of paspoort). De deelnemers moeten, via de Lotingspagina op het Zankyou portaal, stembiljetten aanvragen en verzamelen voor hun deelname.

Iedere deelnemer die probeert om zijn/haar registratie en/of deelname op illegale manier te wijzigen, het resultaat ervan vervalst en/of frauduleuze methoden van deelname gebruikt, die door middel van een procedure, technisch en/of geautomatiseerd, of via een andere wijze schade toebrengt of probeert schade toe te brengen aan Zankyou, deze voorwaarden en/of de wedstrijd, wordt deelname ontzegt.

Zankyou Ventures SL behoudt zich het recht om de wedstrijd te beëindigen en de registratie van een gebruiker te schrappen, zonder de persoon in kwestie hiervan op de hoogte te stellen, als deze deelnemer deze voorwaarden niet accepteert, respecteert of die lasterlijke, beledigende, obscene, beledigende, xenofobe en / of aanstotelijke informatie publiceert, geweld gebruikt, discrimineert of op een andere manier in gedrag uit dat in strijd is met de moraal, openbare orde, eer, privacy en/of het imago van derden. Indien de prijs al is uitgereikt en/of ontvangen door de persoon in kwestie, behoudt Zankyou Ventures SL zich het recht om deze in te trekken.

De deelnemers moeten hun registratie activeren en actief gebruiker zijn tijdens de looptijd van de editie van de Loting, zowel voor deelname als voor het verzamelen van stembiljetten om kans te kunnen maken op de prijs. Het deelnemende land waar de deelnemer de registratie voor het portaal voltooid, moet overeenkomen met hun land van verblijf.

Om het ontvangen van de gewonnen prijs te kunnen aanvragen, moet het winnende bruidspaar hun Zankyou profiel compleet hebben ingevuld (inclusief alle gegevens en profielfoto van het koppel).

Artikel 7. Selectie van de winnaars

Van de deelnemers die voldoen aan de vereisten beschreven in Artikel 6 en in overeenstemming met de bepalingen van artikel 4, zal een lijst van de deelnemers (en corresponderende) stembiljetten geleverd worden aan onafhankelijke notaris Enrique Martín Iglesias. Hierbij wordt geen contactinformatie vrijgegeven en/of gedeeld. Uitsluitend uit deelnemende nummers zal de notaris willekeurig tien (10) nummers kiezen die overeenkomen met stembiljetten die toebehoren aan winnende deelnemers. De winnaars kunnen maximaal drie (3) verschillende gebruikers zijn uit alle webportals van alle deelnemende landen.

Daarnaast zullen er ook tien (10) plaatsvervangers worden gekozen in het geval een van de winnaars afstand doet van hun prijs.

Artikel 8. Communicatie van winnaars

Het communiceren van de winnaars zal gebeuren via elektronische mail of via de telefoon. Zodra de winst is gecommuniceerd, hebben de winnaars een maximum van drie (3) dagen om de prijs te accepteren of weigeren. Dit moet gebeuren via elektronische mail (aan helppromo@zankyou.com) waarbij zij alle gegevens verstrekken die noodzakelijk zijn om de prijs te kunnen leveren, evenals gegevens die Zankyou Ventures SL kan vragen voor verificatiedoeleinden.

In het geval dat een winnaar zijn acceptatie of weigering van een prijs niet communiceert, wordt de prijs vrijgegeven aan de als eerst geselecteerde vervanger. In dit geval wordt de vervanger beschouwd als winnaar en moet hij/zij voldoen aan alle vastgestelde eisen. In het geval dat de eerste plaatsvervanger de prijs niet aanvaardt of verwerpt, zullen de opeenvolgende nummers die zijn geselecteerd uit de tien (10) plaatsvervangers hiervan op de hoogte worden gesteld.

Als geen van de plaatsvervangers de prijs accepteert of verwerpt, wordt willekeurig een nieuwe selectie van nummers gemaakt, waarbij tien (10) extra winnaars en tien (10) extra plaatsvervangers worden verkozen. Tot het einde van dit proces zal met iedereen in lijstvolgorde contact worden opgenomen.

Om hun prijs te kunnen ontvangen, zijn de winnaars verplicht om Zankyou Ventures SL te voorzien van de volgende informatie: (i) hun complete naam, (ii) een kopie van hun paspoort en/of identiteitsbewijs, (iii) bankgegevens inclusief BIC of SWIFT code en (iv) bewijs van fiscale woonplaats. De winnaars hebben maximaal vijftien (15) natuurlijke dagen om Zankyou Ventures SL te voorzien van deze informatie, nadat zij deze schriftelijk hebben geaccepteerd aan Zankyou Ventures SL en dat Zankyou Ventures SL deze aanvaarding heeft bevestigd.

Zankyou Ventures S.L. zal de prijs uitbetalen gedurende de 15 werkdagen nadat u het verzoek tot ontvangst van de prijs heeft ingediend. Zankyou Ventures S.L. is niet verantwoordelijk voor de vertraging door de bank die kan oplopen bij het ontvangen van de prijs op de bankrekening van de begunstigde.

Artikel 9. Reserveringen en Beperkingen

Zankyou Ventures SL, noch de webportals van de deelnemende landen, noch de bedrijven die deelnemen aan de Loting zullen enige verantwoordelijkheid op zich nemen voor schade van welke aard dan ook, die, zonder beperking, aan een van de volgende oorzaken te wijten is: (i) gevallen van overmacht; (ii) onderbrekingen in de normale werking van de verbinding van de nationale internet netwerken of incidenten van, onder meer, interoperabiliteit of interconnectie; (iii) technische problemen inherent aan internet netwerken; (iv) transmissieproblemen die niet direct te wijten zijn aan Zankyou Ventures SL; evenals (v) externe daden van kwade trouw of andere gebeurtenissen die vreemd zijn aan hun wil en/of controle.

Berichten/communicaties die onregelmatigheden vertonen of niet kunnen worden gelezen, worden niet geteld als geldig en/of rechtsgeldige berichten voor de doeleinden van deze wedstrijd. Iedere claim in dit verband moet worden voorgelegd aan de betreffende operator.

Zankyou Ventures SL behoudt zich het recht om veranderingen door te voeren die resulteren in het goede einde van de wedstrijd wanneer er goede redenen zijn om dit te doen, of wanneer er redenen van overmacht zijn die verhinderen dat de promotie tot een goed einde kan worden gebracht zoals beschreven in deze voorwaarden. In het geval dat een gebruiker geselecteerd wordt als winnaar en wordt ontdekt dat hij/zij een van de artikelen heeft geschonden, zelfs nadat hij de prijs heeft geaccepteerd en/of ontvangen, behoudt Zankyou Ventures SL zich het recht om deze in te trekken, waarbij eventueel de nodige juridische acties worden genomen.

Artikel 10. Intellectueel eigendom en persoonlijke gegevens

De ontvangers van de prijs geven toestemming voor de reproductie, het gebruik en de verspreiding van hun afbeelding, naam en achternaam op welke manier dan ook - via webportalen van de deelnemende landen, Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, Linkedin en / of communicatie via e-mail - voor de promoties van Zankyou Ventures SL, zonder dat het recht op het ontvangen van vergoeding of enig voordeel.

De persoonlijke gegevens die door de deelnemers worden verstrekt, worden verzameld en verwerkt door Zankyou Ventures SL en de webportalen van de deelnemende landen om de contractuele relatie die voortvloeit uit deelname aan de actie adequaat te beheren.

De deelnemer kan niet profiteren van de actie als hij de gevraagde informatie niet verstrekt. De wettelijke basis die de verwerking van de gegevens van de deelnemers legitimeert, is het bestaan van een rechtsverhouding of contract.

Deelnemers garanderen de authenticiteit, juistheid en correctheid van de verstrekte gegevens en stemmen toe bij het updaten van deze informatie in het geval van wijzigingen. Deelnemers zijn verantwoordelijk voor enig verlies of schade, direct en/of indirect, aan Zankyou Ventures SL die kan worden veroorzaakt door derden voor het verstrekken van onvolledige, onjuiste of valse informatie.

Deelnemers hebben recht op toegang, wijzigen, annuleren, verwijderen en/of verzetten tegen de verwerking van de gegevens (ARCO) door het uitoefenen van de wetgeving met betrekking tot de bescherming van persoonlijke gegevens. Hiervoor moet de deelnemer contact opnemen per e-mail met helppromo@zankyou.com, inclusief een kopie van het identiteitskaart of gelijkwaardig document en specifieke informatie over het verzoek.

In het geval dat zij dit nodig achten, kunnen zij een verzoek indienen bij het Spaanse bureau voor gegevensbescherming (www.agpd.es).

Artikel 11. Belasting

De wedstrijdprijs is onderworpen aan wet 35/2006 van 28 november, waarin de persoonlijke inkomstenbelasting wordt goedgekeurd en de wet op de vennootschapsbelasting, op het inkomen van niet-belaste personen, gedeeltelijk wordt gewijzigd voor bewoners en erfgoed; op grond waarvan de prijzen die worden toegekend voor deelname aan spellen, wedstrijden, loterijen of willekeurige combinaties, al dan niet gekoppeld aan het aanbod, de promotie of de verkoop van bepaalde goederen, producten of diensten, onderworpen zijn aan bronheffing of aanbetaling op rekening, op voorwaarde dat de de prijs meer is dan 300 euro, deze kosten komen voor rekening van de winnaars.

Evenzo zal voor winnaars die geen resident in Spanje zijn de speciale belasting op loterij- en gokprijzen. worden toegepast, Zankyou Ventures, SL zal het certificaat afgeven zodat elk paar het kan presenteren bij hun volgende aangifte inkomstenbelasting in hun eigen land van residentie. . De winnaars zullen de fiscale kosten van de gewonnen prijs voor hun rekening nemen. De retentie is 24%.

De huidige wisselkoers zal worden gebruikt op de dag dat de overboeking wordt gedaan met de omrekening van het bedrag als een berekening voor internationale overschrijvingen vanaf het hoofdkantoor van de Loterij.

Het invullen van persoonlijke gegevens van fiscale aard van de winnaar is verplicht voor de levering van de prijs, het ontbreken van één van de genoemde gegevens betekent het verlies van het recht op de gewonnen prijs.

Artikel 12. Toepasselijk recht en jurisdictie

De algemene voorwaarden voor promotie vallen onder de Spaanse wetgeving. Alle geschillen, discrepanties, vragen of claims die voortvloeien uit de uitvoering of interpretatie van deze voorwaarden, zullen worden behandeld door de rechtbanken en tribunalen van Madrid, waarbij afstand wordt gedaan van andere rechtsgebieden die mogelijk overeenkomen met gebruikers die in een van de deelnemende landen zijn geregistreerd.

Artikel 13. Accepteren van de voorwaarden en algemene voorwaarden per land

Deelname aan de Promotie houdt een volledige en onvoorwaardelijke acceptatie van deze Algemene Voorwaarden in.

Zankyou Ventures SL behoudt zich het recht om iedere deelnemer uit te sluiten die een ongepast gebruik maakt van de actie of die anderszins niet aan deze voorwaarden voldoet, waardoor de organisator wordt vrijgesteld van naleving van de verplichtingen of verplichtingen. Indien dit van toepassing is, wordt contact opgenomen met genoemde deelnemer. Evenzo behoudt Zankyou Ventures SL zich het recht voor om elke vorm van wijziging in deze wedstrijd voorwaarden aan te brengen en als er een gegronde reden is, kan Zankyou Ventures SL de Loting ook op elk moment annuleren door een tijdige mededeling aan de deelnemers over de wijzigingen en / of annulering van de wedstrijd.

Artikel 14. Contact en claims

Zankyou Ventures SL stelt de deelnemers de volgende e-mail ter beschikking (helppromo@zankyou.com), waarop alle vragen, opmerkingen of klachten betreffende deze wedstrijd moeten worden behandeld.


Zankyou Ventures, SL
Representante oficial del portal web: www.zankyou.es
Avenida Alcalde Barnils, 64 -68, EDIF. A, 4ª PLANTA, Sant Cugat del Vallès, 08174 Barcelona, España.
Teléfono: (+34) 91 005 94 71
CIF B- 85337053