Een bruidsfotograaf die fotografeert én filmt!

Een bruidsfotograaf- en videograaf in één brengt heel wat voordelen met zich mee. Wij stellen je graag voor aan Roy van der Wens, een vakman ten top!

Een bruidsfotograaf die fotografeert én filmt!
Foto: Roy van der Wens Bruidsfoto & Film
  • Foto en video
  • Sponsored

De trouwdag is voor veel mensen één van de mooiste dagen van hun leven: een dag vol met liefdevolle en intieme momenten. Deze speciale dag wil je natuurlijk laten vastleggen door een professionele bruidsfotograaf en hoe fijn is het als deze bruidsfotograaf ook kan filmen? Iemand die ervoor zorgt dat je zowel stilstaande als bewegende beelden hebt van de trouwdag. Beelden die je zelfs over 10 jaar nog terug brengen naar die dag. Herinneringen vervagen, maar deze beelden blijven voor altijd. Met een bruidsfotograaf die fotografeert én filmt, ben je verzekerd dat er geen moment van de dag verloren gaat. Wij willen je daarom voorstellen aan bruidsfotograaf Roy van der Wens.

opslaan
Foto: Roy van der Wens Bruidsfoto & Film

De voordelen van een bruidsfotograaf die fotografeert én filmt

Een van de voordelen van een bruidsfotograaf die fotografeert en filmt is dat de stijl van de foto’s matcht met die van de trouwvideo waardoor het één samenhangend geheel wordt. Daarnaast heb je geen last van een fotograaf en videograaf die elkaar in de weglopen en is er één persoon die jullie verhaal zal vastleggen van begin tot eind. Een derde bijkomstigheid is dat je dubbele kosten bespaard, waardoor jullie uiteindelijk meer trouwbudget overhouden voor jullie droombruiloft.

Foto’s vertellen meer dan duizend woorden, maar niets is zo waardevol als bewegende beelden van al die mooie momenten van jullie trouwdag: de trouwgeloften, het ja-woord en de eerste kus. Alles wat jullie bruiloft uniek maakt wordt vereeuwigd op video en is een herinnering op beeld waar jullie altijd weer van kunnen genieten.

opslaan
Foto: Roy van der Wens Bruidsfoto & Film
opslaan
Foto: Roy van der Wens Bruidsfoto & Film

Fotografie en film door Roy van der Wens

Roy van der Wens is een ervaren bruidsfoto- en videograaf uit Noord-Brabant. In 2019 is hij benoemd tot beste trouwfotograaf van Nederland en deze titel draagt hij nog steeds. Naast foto’s maakt Roy ook trouwclips. Een trouwclip is een soort videoclip met het bruidspaar in de hoofdrol. Met zijn camera’s en drone schiet Roy prachtige beelden van hoogstaande kwaliteit. Hij weet als geen ander liefde en passie over te brengen door middel van foto en video. Met oog voor detail legt hij ieder moment van de dag vast en maakt hij jullie bruiloft onvergetelijk.

Bekijk hier de trouwclip die Roy van Jennick & Björn en Betul & Bayram maakte en laat je inspireren voor je eigen bruiloft!

Ben jij ook om en wil je ontdekken wat Roy van der Wens voor jullie bruiloft kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met hem op!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!