Trouwpak trends 2020

Met 2020 voor de deur hebben wij onderzoek gedaan naar de trends voor trouwpakken voor het komende jaar en we zijn verrast over de resultaten!

Trouwpak trends 2020
Foto: SHutterstock
  • De bruidegom
  • Adviseren
  • Kostuum
  • Bruidegom

Ook de bruidegom moet stralen op zijn grote dag. Daarom is het kiezen van een trouwpak minstens zo belangrijk als het uitkiezen van de trouwringen, ook al wordt hier vaak meer aandacht aanbesteedt. In het geval van een homohuwelijk is een trouwpak nog tien keer zo belangrijk en met 2020 just around the corner hebben wij de trends voor de trouwpakken in het komende jaar op een rijtje gezet. Zien we veel kleur en printjes, of blijven de pakken klassiek? Lees snel verder en ontdek!

Traditionele bruidegom

Adverteren

Ook in 2020 blijft er ruimte voor de traditionele bruidegom. De snitten en structuren die we al jaren hebben gezien, blijven gewoon hip en ook met een donkerblauw, grijs of zwart pak steel jij de show op de bruiloft. Het mooie aan deze pakken is dat je ze ook hierna vaker kunt dragen, omdat ze niet te uitgesproken zijn. Daarnaast zijn ze perfect voor de bruidegom die er simpelweg goed uit wilt zien, maar niet te veel hoeft op te vallen.

opslaan
Hoes Tailors. Foto: Dave Weij fotografie

Duurzame keuzes

Een zeer bewuste trend is de keuze voor een duurzaam trouwpak. Zo zijn er steeds meer bruidegoms die een trouwpak van duurzaam materiaal willen dragen. Bij Hoes Tailors kunnen de bruidegommen onder andere kiezen uit hennep en bamboe. Hoe gaaf is het als je kan zeggen dat je een duurzaam trouwpak draagt!? Wij zijn fan!

Hoes Tailors dé expert van groot Alkmaar op het gebied van trouwpakken voor heren. Een kostuum uitzoeken is al een avontuur op zich, maar het ideale trouwpak vinden is helemaal een belangrijke zoektocht. Bij Hoes Tailors vinden ze dat de voorbereiding op je grote dag ook een leuke belevenis moet zijn die bijdraagt aan de mooiste dag van je leven. Samen met jou gaan ze op zoek naar het ideale pak, dat een mooie verrassing voor jouw partner moet worden en een prachtig beeld voor de fotograaf. En die foto, daar zul je nog vaak naar kijken. Hoes Tailors gaat er samen met jou voor zorgen dat je trouwpak tot het laatste draadje perfect is!

opslaanHoes Tailors. Credits: Dave Weij Fotografie
Hoes Tailors. Credits: Dave Weij Fotografie

Mixed fabrics

Een trend voor het komende jaar is mixed fabrics. We zien veel combinaties van verschillende stoffen. Denk bijvoorbeeld aan kamgaren met tweed, linnen met wol en wol met zijde. Dit geeft een nieuwe twist aan trouwpakken en kan voor hele coole effecten zorgen. Durf jij het aan?

opslaan
Hoes Tailors. Foto: Dave Weij fotografie

Geruite trouwpakken

Vorig jaar kwam de ruit ook al steeds meer naar voren, maar de trend heeft zich nog niet helemaal voortgezet. Wij verwachten dat 2020 het jaar is dat geruite trouwpakken eindelijk massaal gedragen worden. De print is fun, klassiek en geraffineerd. Stap eens uit je comfortzone en pas een pak met deze print. Je zult zien dat het je geweldig staat en instant verliefd worden!

opslaan
Hoes Tailors. Foto: Dave Weij fotografie

Printjes

De afgelopen jaren zagen we ze al meer voorbij komen en ook voor 2020 staan printjes weer in de lijst van trouwpakken trends. Hoewel de trend niet voor iedere bruidegom is weggelegd, vinden wij hem geweldig! Kijk eens rond en zoek een print die jij leuk vind voor jouw trouwpak. Een tip: neem bij het uitzoeken van jouw trouwpak iemand mee die weet hoe de outfit van jouw aanstaande eruit zal zien. Vooral met een trouwpak met een printje is het belangrijk dat deze matcht met de outfit van je partner. Dit ook voor de mooiere resultaten op de trouwfoto´s!

opslaan
Shutterstock

Kleuren

Kleuren die in 2020 meer terug zullen komen zijn bordeauxrode en donkergroene pakken. Deze kleuren zijn perfect voor de bruidegom die op de bruiloft graag eens wat anders wilt. Als jij in de zomer trouwt en graag in een pak in een lichtere kleur trouwt, zit je in 2020 met lichtgroen en zelfs lichtroze op de juiste plek.

opslaan
Hoes Tailors. Foto: Dave Weij fotografie

Wij zijn benieuwd voor welke trend jullie gaan. Voor een trouwpak van goede kwaliteit neem je contact op met Hoes Tailors. Bekijk hun Zankyou pagina en ontdek de unieke promotieactie!

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Hoes Tailors Winkels Bruidegom
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!