Trick or Treat: 35 originele ideeën om je bruiloft in Halloween thema te versieren!

Happy Halloween! Voeg een vleugje Halloween toe aan je bruiloft met kaarsen, pompoenen en donkere kleurtinten, laat je inspireren!

  • Decoratie stijlen
  • Thema Bruiloft

Er zijn verschillende trouwstijlen, daar twijfelen we niet aan. Sommige bruidsparen geven de voorkeur aan traditionele stijlen door een of twee basiskleuren te kiezen voor de bruiloftdecoratie; anderen geven de voorkeur aan een oogverblindende stijl zoals bohemian of industrieel. Sommigen kiezen er zelfs voor om een bijzonder thema voor de bruiloft te kiezen. Gaan jullie trouwen in de periode rond Halloween? Laat dit dan ook terugkomen in het thema van de bruiloft! Bekijk snel deze gallery voor de mooiste Halloweendecoratie voor jullie bruiloft!

opslaan
Credits: Shutterstock

Jezelf verkleden of niet?

Adverteren

Natuurlijk hoef je jezelf en de hele bruiloft niet helemaal in Halloween thema te stylen. Gebruik bijvoorbeeld de traditionele kleuren voor de bruiloft, in combinatie met meer intense kleuren zoals: oranje, paars of zwart. Dit kan zelfs in je bruidslook! Dus, als je dit weekend of volgend jaar tijdens Halloween trouwt, kun je overwegen om een vleugje Halloween toe te voegen aan de bruiloft decoratie.

opslaan
Credits: Red, white and green photography

Karakteristieke elementen

Omdat een van de karakteristieke elementen van Halloween pompoenen zijn, mogen deze niet ontbreken in je bruiloft decoratie! Je kunt ze terug laten komen waar je maar wilt, zoals in de trouwkaarten, de naamkaartjes, de tafelnummers of als centerpieces!  Met pompoenen is het belangrijk om je verbeelding de vrije loop te laten, want je kan er alle kanten mee op! Schilder de pompoenen bijvoorbeeld goud of zilver of je kunt ze uithollen en opvullen met bloemen of zelfs in centerpieces veranderen. It´s up to you! 

opslaan
Credits: Rachael Lindsy

En als je niet van pompoenen houdt, maar wel dat Halloween-tintje aan je bruiloft wil toevoegen, kun je voor een bruidstaart met een thema zoals schedels of stoeldecoratie in Halloween thema kiezen. En waarom ook niet? Draag maskers of bijzondere accessoires, zoals een jasje met print of kransen in donkere tinten etc! Het belangrijkste is dat je fantasie oneindig mag zijn!

opslaanhllovely
Credits: @hllovely

Geniet van deze mooie Halloween gallery die je ongetwijfeld zal inspireren voor jouw Halloween thema bruiloft!

Meer bruiloft inspiratie opdoen? Lees dan ook:

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trick or Treat: 35 originele ideeën om je bruiloft in Halloween thema te versieren!