• Online magazine
  • Trends voor bruidstaarten 2020. Unieke desserts voor jullie grote dag!

Trends voor bruidstaarten 2020. Unieke desserts voor jullie grote dag!

Net als bij alle andere details voor de bruiloft, veranderen ook de bruidstaarten trends. In deze galerij tonen wij je de laatste trends in bruidstaarten voor 2020!

  • Begin organisatie
  • Bruiloftstaart

Het meest gewilde door de gasten wanneer ze aan tafel zitten: de bruidstaart. Dit is het favoriete nagerecht voor iedere bruiloftsgast; gekozen door het bruidspaar om hun speciale dag vol vrede en geluk nóg zoeter te maken. Net als bij alle andere details voor de bruiloft, veranderen ook de bruidstaarten in de loop der jaren. In deze galerij tonen wij je de laatste trends in bruidstaarten voor 2020. Unieke desserts voor unieke momenten!

Adverteren

De taarten met onmogelijk veel verdiepingen waar kilo´s met crème op zitten zijn verleden tijd! Er is een oneindige hoeveelheid aan soorten desserts,  cakes, glazuur en  decoraties die worden aangeboden. Enerzijds komt dit omdat fondant is verschenen, wat het makkelijker maakt om aan alle smaak wensen van het koppel te voldoen. Romantische taarten met elegante suikerbloemen, of taarten met natuurlijke bloemen; een echte tuin voor de smaakpapillen. Ook zijn er de zogenoemde ¨naked cakes¨, zonder decoraties; waar je de cake en vulling kunt zien – perfect voor bruiloften met een rustiek tintje. Want als jij een boeket van wilde bloemen draagt, waarom zou jouw taart dan niet hetzelfde zijn? Lees hier hoe je de perfecte bruidstaart kiest!

Nieuwe en originele ideeën, taarten zijn een canvas waar je je fantasie de vrije loop kan laten om de perfecte taart voor jouw grote dag te creëren. Ontdek de nieuwste trends in bruidstaarten voor 2020 en kies jouw favoriet!

Meer lezen over bruiloft trends? Lees dan ook:

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trends voor bruidstaarten 2020. Unieke desserts voor jullie grote dag!