Indrukwekkende centerpieces: de mooiste bruiloft decoratie!

Omdat elk hoekje op je bruiloft speciaal is, laten we je in deze galerij de meest indrukwekkende centerpieces voor 2019 zien.

  • Decoratie
  • Adviseren
  • Ceremonie decoratie

Een bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van een koppel. Het gaat om het waarborgen van de relatie en het bouwen aan een nieuw leven samen. Bij de voorbereiding van de bruiloft zijn er veel details waar je op moet letten, van de locatie voor het feest, de jurk tot aan de decoratie van alles. Kiezen jullie voor een weddingplanner? Of plannen jullie alles zelf. Omdat elk hoekje speciaal is, laten we je in deze galerij de meest indrukwekkende centerpieces voor 2020 zien. De meest originele ideeën die je niet mag missen, want niet alles draait om het kiezen van de bruidsjurk

Adverteren

Er zijn iedere keer meer bruiloften in verschillende stijlen, wij hebben een selectie gemaakt van de stijlen die we het mooist vonden. Je kunt kiezen voor centerpieces is een meer rustieke stijl, waarbij je gebruik maakt van schijfjes hout waarop je kleine potjes of glaasjes met wilde bloemen of pluimhortensia’s zet. Bij centerpieces voor originele verfijnde bruiloften kun je gebruik maken van spiegels en glas of van zilveren kandelaars. Ga voor eenvoudigere centerpieces om het comfortabeler te houden voor de gasten. Kaarsen voegen warmte toe aan de ruimte, je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van grote glazen lantaarns. Je kunt ook gaan voor slingers van bladeren die als een waterval op de grond eindigen, een leuk alternatief want deze nemen niet veel ruimte in.

Duizenden ideeën voor centerpieces die gemaakt zijn met verschillende bloemen en zorgen voor een vrolijke decoratie. Als je bezig bent met de voorbereidingen van je bruiloft, dan mag je niet missen wat we voor je hebben geselecteerd. Wedden dat je het leuk vindt?

Meer bruiloft inspiratie opdoen? Lees dan ook:

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Indrukwekkende centerpieces: de mooiste bruiloft decoratie!