Hier huur je de mooiste decoratie voor jouw bruiloft!

Je ziet je droombruiloft al voor je; Statige kaarsen in houders, bloemen, prachtig servies, de zachtste servetten, tafellinnen en passende overige aankleding. Maar hoe kom je aan al deze decoratie? Ontdek het hier!

  • Decoratie
  • Aanbeveling

Je ziet je droombruiloft al voor je; Statige kaarsen in houders, bloemen, prachtig servies, de zachtste servetten, tafellinnen en passende overige aankleding. De decoratie van jouw bruiloft kan zó uit een woontijdschrift komen en de gehele styling is om door een (trouw)ringetje te halen. Maar hoe kom je aan al deze decoratie? En, ook niet onbelangrijk, wie bedenkt en organiseert de aankleding? Wij hebben het antwoord. Met deze geweldige leveranciers zal je bruiloft die sfeervolle touch krijgen waar je zo naar op zoek bent. Lees snel verder en leer onze favoriete leveranciers voor de decoratie van jouw bruiloft kennen!

In dit artikel worden benoemd:

Deze leveranciers zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.
White Wedding Chairs. Credits: Milou van Ham Fotografie
White Wedding Chairs. Credits: Milou van Ham Fotografie

Table Moments – Bezoek de Website

Adverteren

Wendy van Table Moments heeft een grote collectie kwalitatief hoogstaand servies. Verzilverd, goud, vintage, porselein… Verschillend of bij elkaar passend als set, wat je ook wilt!. Je kunt Wendy’s decoratie huren, maar ook haar diensten. Ze ontzorgt graag, en ja, ze doet ook de afwas – een completere dienstverlening kan niet! “Mijn doel is om de verwachtingen van jullie te overtreffen en met de mooiste styling een compleet plaatje te creëren voor feest of event. Met veel kwaliteit, sfeer en oog voor detail geef ik zo een unieke invulling aan jullie feestdag of event dat nog lang wordt herinnerd!”

Table Moments. Credits: Evelien Hogers FotografieNeem nu contact op
Table Moments. Credits: Evelien Hogers Fotografie
Table Moments. Credits: Lieneke Smid FotografieNeem nu contact op
Table Moments. Credits: Lieneke Smid Fotografie

White Wedding Chairs – Bezoek de Website

Mariska van White Wedding Chairs begon haar eigen bedrijf per toeval, toen ze zelf ging trouwen. “Al snel wist ik dat ik voor deze gelegenheid houten witte wedding chairs, houten klapstoeltjes, wilde huren. Dit bleek echter niet eenvoudig. Na veel wikken en wegen heb ik toen besloten om de houten stoeltjes zelf aan te schaffen. Zo kon ik ze gebruiken op mijn eigen bruiloft en daarna zelf gaan verhuren in de regio.” Een jaar later was White Wedding Chairs geboren dat inmiddels is uitgegroeid tot een echt verhuurbedrijf voor de aankleding van bruiloften. Bij Mariska vind je bijvoorbeeld een champagneboom en een limonadebar maar ook slingers, tafeldecoratie, tekstborden en veel meer.

White Wedding Chairs. Credits: Milou van Ham FotografieNeem nu contact op
White Wedding Chairs. Credits: Milou van Ham Fotografie
White Wedding Chairs. Credits: Nancy´s FotografieNeem nu contact op
White Wedding Chairs. Credits: Nancy´s Fotografie

Chantal Greeven Vormgeving – Bezoek de Website

Chantal van Chantal Geweven Vormgeving loopt al heel wat jaartjes mee in dit vak. Ooit studeerde ze Visuele Communicatie en Presentatie, waarmee ze de basis legde voor haar verdere carrière. Inmiddels is ze alweer meer dan 20 jaar actief als styliste. “Ontwerpen en concepten met een dieperliggende gedachtegang en persoonlijke benadering is mijn kracht en passie.” Helemaal volgens je wens en natuurlijk binnen het budget, bepaalt ze de juiste look voor jouw wedding. Maar het stopt niet bij de styling: Chantal verzorgd ook bijzondere rituelen, thee belevingen, natural drinks en vegetarisch en veganistische catering voor jouw bruiloft met haar bedrijf Tea Lounge. Kies je hiervoor, dan worden deze twee factoren perfect op elkaar afgestemd. De styling, aankleding en de creatieve en uitvoerende organisatie van de bruiloft wordt efficiënt en professioneel door Chantal uitgevoerd.

Chantal Greeven Vormgeving. Credits: Freya FotografieNeem nu contact op
Chantal Greeven Vormgeving. Credits: Freya Fotografie
Bron: Chantal Greeven Vormgeving. Neem nu contact op
Bron: Chantal Greeven Vormgeving.

Toeters & Bellen Styling – Bezoek de Website

Bij Carolien van Toeters & Bellen Styling begon de liefde voor het creatieve al vroeg. Als kleuter kon ze uren spelen in de verkleedhoek en de vensterbanken stonden vol met prachtige kunstwerkjes. En eigenlijk is dit precies wat ze nog steeds doet. “Er is altijd iets te vieren en dus te vérsieren in het leven. Van een heerlijk kopje koffie tot een prachtig gestylde bruiloft. Klein of groot, ik geniet ervan. Met heel veel plezier werk ik aan handgemaakte weddingsigns en bruiloftstyling op maat. Wat geeft het een heerlijk gevoel om van niets íéts te maken!”

Bron: Toeters & Bellen StylingNeem nu contact op
Bron: Toeters & Bellen Styling
Bron: Toeters & Bellen StylingNeem nu contact op
Bron: Toeters & Bellen Styling

Table 4 You – Bezoek de Website

Marlou Visser heeft met Tabel 4 You een prachtig doel voor ogen: “Met Table 4 You hoop ik dat men weer ècht in contact komt met elkaar. Dit hoop ik te bereiken door mensen aan een mooi gedekte tafel bij elkaar te brengen. Hoe mooi zal het zijn als jouw wensen en persoonlijkheid vertaald wordt op tafel. Een tafel gedekt waarbij jouw gasten echt het gevoel hebben dat je waardeert dat zij bij deze speciale gelegenheid aanwezig willen zijn.” Marlou is echt gepassioneerd over haar werk. Ze heeft aandacht voor detail, is een perfectionist, een positief en houdt van persoonlijk contact. Écht een persoon waar je mee wilt samenwerken.

Table 4 You. Credits: Raisa Zwart PhotographyNeem nu contact op
Table 4 You. Credits: Raisa Zwart Photography
Table 4 You. Credits: Mandy Aileen PhotographyNeem nu contact op
Table 4 You. Credits: Mandy Aileen Photography

Happy Weddings – Bezoek de Website

Maritha van der Valk begon ooit in het bedrijf van haar vader – Happy Music – met de styling van een schuur. “Voor een bruidspaar mochten we een schuur omtoveren tot feestlocatie. Uiteindelijk ben ik de hele dag bij de bruiloft aanwezig geweest om het bruidspaar waar nodig een helpende hand te bieden. Ik vond het zo leuk om te doen en de waardering voor ons werk gaf ons een boost om hier wat meer mee te gaan doen.” Inmiddels heeft ze jaren ervaring, al vele bruiloften prachtig gedecoreerd en zijn ze echt gespecialiseerd in het verzorgen van de ceremoniestyling. Ga voor complete ceremoniepakketten, losse onderdelen of decoratie en geniet van jouw Happy Wedding.

Happy Wedding. Foto: Anneke Veronica fotografieNeem nu contact op
Happy Wedding. Foto: Anneke Veronica fotografie
Happy Wedding. Foto: Anneke Veronica fotografieNeem nu contact op
Happy Wedding. Foto: Anneke Veronica fotografie

Lampion-Lampionnen – Bezoek de Website

Wil je een sprookjesachtige sfeer creëren? De ultieme decoratie voor jouw bruiloft zijn dan de lampionnen van Lampion-Lampionnen. “Enige jaren geleden waren wij uitgenodigd op een groot evenement. Op dit feest hing een fantastische sfeer vanwege het grote aantal lampionnen dat men opgehangen had. Vanaf dat moment is ons enthousiasme ontstaan voor dit sfeervolle product.” De shop is de afgelopen jaren enorm gegroeid waardoor ze een groot aantal lampionnen op voorraad hebben, altijd volgens de laatste trends. Ideaal!

Source: Lampion-LampionnenNeem nu contact op
Bron: Lampion-Lampionnen
Source: Lampion-LampionnenNeem nu contact op
Bron: Lampion-Lampionnen

Liefs Label – Bezoek de Website

De zussen Bren en Ann van Liefs Label gaan voor miniproductie met hun prachtige LiefsSlingers, waar het allemaal ooit mee begon. Vandaag de dag hebben ze een uitgebreidere collectie, die ze echt allemaal zelf maken. “Wij houden ervan om iets unieks te hebben of te krijgen. Daarom geen massaproductie voor ons, maar miniproductie. We hebben bijvoorbeeld tien te gekke wisselende slingerthema’s waar je uit kunt kiezen en aan kunt passen naar jouw wensen.” Met LiefsLabel willen ze mensen verrassen, creatief zijn, een persoonlijke touch geven en de mooiste momenten van jouw leven nog even wat mooier maken.

Bron: Liefs LabelNeem nu contact op
Bron: Liefs Label
Bron: Liefs LabelNeem nu contact op
Bron: Liefs Label

ByShelly – Bezoek de Website

Shelly Gosselaar is interieurstyliste. Al haar projecten waaronder vele bruiloften, verzorgt zij met veel liefde en creativiteit. Je kunt bij ByShelly onder andere terecht voor de styling van jouw bruiloft maar ook voor geweldige workshops. “Creatief bezig zijn is voor mij een must! Ik ben ideeënrijk en maak van alles een feestje. Ik adviseer, denk mee, creëer sfeer en beleving.”

Bron: ByShellyNeem nu contact op
Bron: ByShelly
ByShelly. Credits: Alicia Post PhotographyNeem nu contact op
ByShelly. Credits: Alicia Post Photography

Wij hopen dat je net zo blij bent met deze geweldige creatievelingen als wij. Van verhuur tot inrichting, van creatieve ideeën tot het sjouwen, bij deze topleveranciers kun je de bruiloft veilig uitbesteden. Wil je op de hoogte blijven van nog meer gave leveranciers én de laatste trouwtrends? Volg ons dan op Facebook, Pinterest en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Lampion-Lampionnen.nl Decoratie & Styling
Liefs Label Decoratie & Styling
White Wedding Chairs Decoratie & Styling
ByShelly Decoratie & Styling
Happy Weddings Decoratie & Styling
Table Moments Decoratie & Styling
Chantal Greeven vormgeving Decoratie & Styling
Toeters & Bellen Styling Decoratie & Styling
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!